No len nemyslíš, že sa hrá trochu neskoro? Pravidlo č.4 !!!macher77 wrote:nas zapas Trosky.sk- FC Titans sa dohra 8.6. o 10:00
Uznám vám to ale nabudúce už nie

Moderator: Czech Moderators
No len nemyslíš, že sa hrá trochu neskoro? Pravidlo č.4 !!!macher77 wrote:nas zapas Trosky.sk- FC Titans sa dohra 8.6. o 10:00
aha, tak to je super, že sa ozvaliARSENAL1414 wrote:Prepáč ja som na to zabudol vedieť dali oba týmy mne do SP pošty.
Fúúú, veľmi by si mi s tým pomohol. Pravdaže cez FRC budem posielať ale na fóru asi nebudem aktívni. Teraz budú prázdniny, nabudúci ročník sa môžte na mňa 100% spoľahnúť.ARSENAL1414 wrote:Je to tu hrozné samá kontumácia všetky ligy šlapú okrem tejto![]()
Ivan niesom spokojný s tvojou prácou , ak nemáš čas a je toho na teba veľa daj vedieť po sezóne ťa nahradíme , ale tento ročník ešte musíš vydržať môžem za teba aj sem an fórum písať výsledky ,ale ty ich musíš zadávať aspoň do frcu a posielať mi ich včas na mail
Tak sme dohodnutý budem to sem na fórum za teba hádzať ael prosím ťa posielaj mi výsedky včasIvan Búri wrote:Fúúú, veľmi by si mi s tým pomohol. Pravdaže cez FRC budem posielať ale na fóru asi nebudem aktívni. Teraz budú prázdniny, nabudúci ročník sa môžte na mňa 100% spoľahnúť.ARSENAL1414 wrote:Je to tu hrozné samá kontumácia všetky ligy šlapú okrem tejto![]()
Ivan niesom spokojný s tvojou prácou , ak nemáš čas a je toho na teba veľa daj vedieť po sezóne ťa nahradíme , ale tento ročník ešte musíš vydržať môžem za teba aj sem an fórum písať výsledky ,ale ty ich musíš zadávať aspoň do frcu a posielať mi ich včas na mail
už som poslalARSENAL1414 wrote:Tak sme dohodnutý budem to sem na fórum za teba hádzať ael prosím ťa posielaj mi výsedky včasIvan Búri wrote:Fúúú, veľmi by si mi s tým pomohol. Pravdaže cez FRC budem posielať ale na fóru asi nebudem aktívni. Teraz budú prázdniny, nabudúci ročník sa môžte na mňa 100% spoľahnúť.ARSENAL1414 wrote:Je to tu hrozné samá kontumácia všetky ligy šlapú okrem tejto![]()