III.B SR Liga - V.Ročník
Výsledky - 5.Kolo (10.6.2009 18:00)
http://www.sp-slovakia.php5.sk/
Moderator: Czech Moderators
Nie Ivan v týchto veciach nie je prísny tuším dovolil dohrať aj po termíne ide o to že manažéry neposielajú pozvánky ale aj tak by som očakával od Ivana väčšie angažovanie , ale všetci to poznáme nikto z nás nemá veľa času hmmPaToM wrote:Zdalo sa mi, že Ivan nejak nestíha, ale nechcel som mu do toho veľmi vŕtať. Ale, ako je známe, tímy majú povinnosť zistiť si kedy, kde a proti komu hrajú.
Niekomu však môže pomôcť, keď je ropzis na fóre, je to možno aj prehľadnejšie, ako hľadať v zložke "výsledky" na stránke SP, keď v zložke "nasledujúce kolo" je ešte stále predošlé.
Taktiež sa k niektorým manažérom treba správať ako k malým deťom: treba im to furt pripomínaťJa na to používam jednu takú utilitku, ktorá mi vygeneruje text správy do súboru, z toho to len skopčím, vložím do správy a odošlem (vlastný výtvor
) - nechce sa mi to totiž písať x-krát. (Kto by mal o to záujem, napíšte, pošlem link.)
Ďalšia vec je, že za čo sú udelené tie kontumácie, vie len Ivan (... teda ja nie). Otázka je, či nie sú tie kontumácie udelované prísne (aj keď pravdepodobne nie), napr. keď niekto nepošle pozvánku do 3 dní, ale do 2 dní 23 hodín a 35 minút. Ak to tak nie je (čo asi ani nie je), nič som nepovedal.
Každopádne, niečo s tým treba robiť.
Sobotňajšie zápasy sa ešte odohrajú? Mne napr. ešte žiadna pozvánka nedošla.
Tak toto je už dosť zlé...ARSENAL1414 wrote: Nie Ivan v týchto veciach nie je prísny tuším dovolil dohrať aj po termíne ide o to že manažéry neposielajú pozvánky ale aj tak by som očakával od Ivana väčšie angažovanie , ale všetci to poznáme nikto z nás nemá veľa času hmm![]()
Na sobotu je zatiaľ naplánovaný len jeden zápas nikto iný pozváanku zatiaľ neposlal
To je pravda , ale vy by ste sa nemali spoliehať na fórum. Na stránke sú rozpísané všetky zápasy až do konca sezóny komisár danej ligy nie je povinný sem písať rozpis aj keď sa to patrí.macher77 wrote:Ale tiez je pravda, ze ti v I.lige maju pozvanky na 3kola dopredu, ale mozno aj preto, lebo vedia kto ma 3kola dopredu s kym hratJa ked sa sem vacsinou pozrem tak dalsie kolo je rozpisane to, ktore uz prebehlo
A s tou barazou suhlasim