Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Azor
Member of the Soccer Project Association

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by Azor »

Mám 2 otázky:
1.Jak si zařídím ty sms zprávy s výsledky mého zápasu v lize?
2. Má vliv na výkon týmu i to kolik přijde fandů? třeba když přijde plný dům tak výkon stoupne o 2%,když je poloprázdno tak o 1%,anebo fanoušci nemají žádný vliv na výkon týmu?
tom17
Team President

Post by tom17 »

Azor wrote:Mám 2 otázky:
2. Má vliv na výkon týmu i to kolik přijde fandů? třeba když přijde plný dům tak výkon stoupne o 2%,když je poloprázdno tak o 1%,anebo fanoušci nemají žádný vliv na výkon týmu?
1. Výsledky si můžeš nechat zasílat na mail a na mailu si můžeš nastavit, že Ti přijde na mobil sms jako upozornění na příchozí mail ---> tím se dozvíš výsledek zápasu. Přímé zasílání z SP na mobil podle mě není možné.
2. Ne, to nemá vliv.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
MošnaM

Post by MošnaM »

tom17 wrote:
Azor wrote:.....
.........
2. Ne, to nemá vliv.
S tímhle bych si nebyl tak úplně jistý - není to sice prokázané, ale možnost tu rozhodně je. Každopádně se nejedná o velký rozdíl - ztratí se při zaokrouhlování.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
tom17
Team President

Post by tom17 »

MošnaM wrote:
tom17 wrote:
Azor wrote:.....
.........
2. Ne, to nemá vliv.
S tímhle bych si nebyl tak úplně jistý - není to sice prokázané, ale možnost tu rozhodně je. Každopádně se nejedná o velký rozdíl - ztratí se při zaokrouhlování.
Díky za korekci, to je asi přesnější odpověď.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
Clon
Fan

Post by Clon »

Zdravím. Před pár dny jsem začal hrát a mám dotaz. Stávájí se hráči lepšími, když hrajou zápasy nebo se vylepšujou jen v tréningu? Předem díky
kofi

Post by kofi »

Clon wrote:Zdravím. Před pár dny jsem začal hrát a mám dotaz. Stávájí se hráči lepšími, když hrajou zápasy nebo se vylepšujou jen v tréningu? Předem díky
Zlepšují se i hraním zápasů, nicméně nijak radikálně. Za cca. 14% zkušeností se hráč zlepší o 1%.
FC Alkoholicks
MošnaM

Post by MošnaM »

kofi wrote:
Clon wrote:Zdravím. Před pár dny jsem začal hrát a mám dotaz. Stávájí se hráči lepšími, když hrajou zápasy nebo se vylepšujou jen v tréningu? Předem díky
Zlepšují se i hraním zápasů, nicméně nijak radikálně. Za cca. 14% zkušeností se hráč zlepší o 1%.
Když píšeš, že jsi začal hrát před pár dny, tak bych Kofiho odpověď trošku rozvedl.

Jeden z parametrů (skilů,vlastností) hráče je zkušenost. Zkušenost se získává hraním zápasů (nejvíce je za ligu, méně za turnaje - čísla najdeš v FAQ). Hodnota zkušenosti se započítává do celkového hodnocení - za 15% zkušenosti je 1% celkového hodnocení. Čím větší celkové hodnocení, tím větší výkon v zápase. A výkony hráčů v zápase a tím potažmo výkon celého týmu - to je to, co ti vyhrává, nebo prohrává zápasy.
Z tohoto vyplývá, že hráči hrají nejlépe (s nejvyšším výkonem) ve vyšším věku, až dosáhnou zkušenosti 100%, tedy čím dříve (v nižším věku) začne hráč hrát, tím dříve bude dosahovat maximálního výkonu.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
Azor

Post by Azor »

tom17 wrote:
1. Výsledky si můžeš nechat zasílat na mail a na mailu si můžeš nastavit, že Ti přijde na mobil sms jako upozornění na příchozí mail ---> tím se dozvíš výsledek zápasu. Přímé zasílání z SP na mobil podle mě není možné.
Možná teď budu vypadat za blbce,ale na co mám v mailu kliknout,aby se mi začali posílat sms zprávy?
Mirek
Team Board Member

Post by Mirek »

Azor wrote:
tom17 wrote:
Možná teď budu vypadat za blbce,ale na co mám v mailu kliknout,aby se mi začali posílat sms zprávy?
Neboj, nevypadáš na blbce. :D
Když vyplníš v profilu emailovou adresu a "Výsledky emailem" dáš na HTML, chodí ti email do té schránky. Tam si musíš nastavit přeposílání emailů na mobil. Ne všechny emaily tuto možnost mají, některé zase posílají jen zprávu, že ti přišel mail, ale nic víc ne nedovíš. Prostě musíš mít schránku u někoho, kdo to umožňuje (např. Seznam, Volný, a další) Když tak napiš, u koho tu schránku máš. Není problém si jen pro tenhle případ založit novou schránku.
Azor

Post by Azor »

Mirek wrote:
Azor wrote:
tom17 wrote:
Neboj, nevypadáš na blbce. :D
Když vyplníš v profilu emailovou adresu a "Výsledky emailem" dáš na HTML, chodí ti email do té schránky. Tam si musíš nastavit přeposílání emailů na mobil. Ne všechny emaily tuto možnost mají, některé zase posílají jen zprávu, že ti přišel mail, ale nic víc ne nedovíš. Prostě musíš mít schránku u někoho, kdo to umožňuje (např. Seznam, Volný, a další) Když tak napiš, u koho tu schránku máš. Není problém si jen pro tenhle případ založit novou schránku.
Já ten e-mail mám na seznamu,ale na @ e-mail.cz. Ale mám i na účet @seznam.cz,tak si teda změnim e-mail
Mirek
Team Board Member

Post by Mirek »

Na tom seznam.cz musíš jít do nastavení -> Přesměrování a filtry a tam si vytvořit filtr na přeposílání zprav (třeba jen od SP) na mobil.
zevfifefif
Team Manager

Post by zevfifefif »

Když zakládám turnajm, tak u názvu turnaje mi nejde zadat žádný název píše mi to buď : Tento název je nesprávný. Prosím vyberte jiný.
a nebo: Turnaj s tímto názvem již existuje, prosím, vyberte jiný
ať zadám jakýkoli název prostě to nejde...
hynek91
Černíč TJ Podyjí (B.2)
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

zevfifefif wrote:Když zakládám turnajm, tak u názvu turnaje mi nejde zadat žádný název píše mi to buď : Tento název je nesprávný. Prosím vyberte jiný.
zkus to bez interpunkčních znamének :-) To je tak jediné co mě napadá, i když mě Hrozen fachá.... :shock:
Andrew - Sokol Čejč
zevfifefif
Team Manager

Post by zevfifefif »

Sokol Cejc wrote:
zevfifefif wrote:Když zakládám turnajm, tak u názvu turnaje mi nejde zadat žádný název píše mi to buď : Tento název je nesprávný. Prosím vyberte jiný.
zkus to bez interpunkčních znamének :-) To je tak jediné co mě napadá, i když mě Hrozen fachá.... :shock:
jo,je to tak, bylo to těma znaménkama...je to na nic když to zrušili...
hynek91
Černíč TJ Podyjí (B.2)
cerna zmije
Fan

Post by cerna zmije »

Jsem uz bezradny, peru se s timto problemem uz strasne dlouho.
Byl jsem mesic bez PC a pozadal jsem pritelkyni, aby mi alspon trenovala hrace. Ostatni jsem nechal na nahode. Ona se dusuje, ze nikde nic neprepinala, ale po navratu se mi vzdy po vyprseni predesle reklamni cedule, nova veme automaticky bez meho vedomi. Takze ted mam vsechny mista zabrane reklamni kampani na 30 - 45 dni aniz bych na nejakou kliknul. :-( Poradite nekdo?
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”