jancarik wrote:
a to CF koupil 2 Čnc 2009 Metrostav 29 Jorge Alberto Martinez byl prodán za € 21.000.000,00 do Metrostav . a ted ho nadeli za 35mega no proc ne...
zatial ma cisty zarobok 14 mega....takze idem asi aj ja kupovat za 20M a predavat za 35M, ved niekto sa najde kto mi prispeje do timovej pokladnice
mensi problem...musim najprv nahrabat tych 20M...sice 2 uz mam ale chyba mi k tomu este nula :D
Tak už je to tady - náš tehdejší VIP golman , který nakonec zustal jako vzpomínka u nás v týmu se rozhodl jít do duchodu .
Schválně jsem čekal,kdy se panáček rozhoupe http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
Rozhodl se těsně před 39-tými narozeninami,že za 39 dní nám udělá definitivně pápá
Bývávali i časy, kdy lapal 71 výkon , na to už jem vzpomíná občas v nějakém přáteláčku za karieru odehrál skoro 500zápasů a povedlo se mu i dát 4 fíky .
Ta to je pěkné. To já asi obrečím až půjde můj golman do důchodu. Mám kluka ušatýho už od registrace a je to pořád moje jednička v bráně, i když už nemůže hrát tolik jako za mlada.
Zranil se mi Ačkový LB na 10dní, jakmile se uzdravil hned sem ho šoupl do zápasu a ejhle dalších 7dní zraněný. Platit mu hříšné prachy za to že si leží půl sezóny na ošetřovně prevít jeden, to je děs Takže vpodstatě zranění na 17dní, to je můj nový rekord
Hák wrote:Zranil se mi Ačkový LB na 10dní, jakmile se uzdravil hned sem ho šoupl do zápasu a ejhle dalších 7dní zraněný. Platit mu hříšné prachy za to že si leží půl sezóny na ošetřovně prevít jeden, to je děs Takže vpodstatě zranění na 17dní, to je můj nový rekord
Tak to je asi 2. Rosický
Start 16S H.1403 (6.,2.) MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Hák wrote:Zranil se mi Ačkový LB na 10dní, jakmile se uzdravil hned sem ho šoupl do zápasu a ejhle dalších 7dní zraněný. Platit mu hříšné prachy za to že si leží půl sezóny na ošetřovně prevít jeden, to je děs Takže vpodstatě zranění na 17dní, to je můj nový rekord
Buď rád, už se to lepší, už se ta doba zkracuje.
ŇOUMÍCI 55.sezóna, divize A, ??? 52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu 19.8.2013 - 152
A máš přehled o svých zaměstnancích? Mě se tohle dělo u mojí primadony. Tak jsem zašel na ošetřovnu a když jsem tam viděl tu sexy sestřičku, tak jsem pochopil. Sestřička byla přeřazena na místo asistnky ve VIP lóži a jako sestřičku jsem najal starou Blažkovou. Občas sice nějaký hráč na mardoce skončí, ale dá si potom sakra pozor, aby se tam hezky dlouho neobjevil
No asi budu muset udělat kontrolu a zjistit proč se tam pořád všichni tak cpou. Jestli tam bude pěkná sestřička, tak poletí............do manažerovy kanceláře
Hák wrote:Tak jsem si všiml, že dalším manažerem jehož tým zmizel z SP mapy je happyna. A další kdo má našlápnuto je Herry, který se již 22dní nepřihlásil
Herry to snad stihne, v neděli je v paříži cíl Tour de France, tak třeba se stihne přihlásit
Tak nám začali přibývat manažéři. Podle mě je to, ale pouze tím, že se nemažou ti co skončili, či byli skončeni a na konci sezóny se číslo zase dramaticky zmenší.
ŇOUMÍCI 55.sezóna, divize A, ??? 52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu 19.8.2013 - 152