Alexej.K wrote:já žadam o prominuti.. byl sem celej mesic v praci od 6 rano až do odpoledne a ztratil sem přehled v počtu odehranych kol:D jediny co ted u sp vím je že nesestupuju a to je hlavni:D ke všemu ještě mam kocovinu ze včera takže moc nemyslím :D
Hm. Kocovinu. Tak tu ti docela i závidím. Já jsem poslední dobou až moc střízlivej
Ale koneckonců vědět, že nesestupuješ je vlastně to nejdůležitější
kopeckar wrote:A epidemie neřádila, zahrál si velmi široký kádr a po vítězství 4:1 (105:80) jdeme dále. Zisk za toto kolo je 90.454 EUR a naše letošní ztráta je tak již jen 73.844 EUR. V dalším kole nás los posílá ven na půdu belgického Excelsioru. Tento tým hraje již od 4.října 2006, momentálně v divizi G, ale při pohledu na jeho úspěchy z něj strach rozhodně nejde. Uspokojivý je pohled na kapacitu jeho stadionu (18.000 míst) a tak se finanční ztráta moc neprohloubí. Bereme jedině postup, vypadnout se soupeřem co hrává 108-115 by byla ostuda.
No tak to je dost dobrý. Takhle se ukouknout o řádek. S Excelsiorem hrajeme přátelský pohár dnes v 10.00 a SP pohár jsme hráli s někým jiným. No postup byl jasnej, po výsledku 1:7 (83:130) jsme porazili krajana hrajícího pod jemenskou vlajkou a jdeme dál. Bohužel stadion nebyl avizovaných 18.000, ale pouze 7.000 míst a tak jsme v tomhle kole prodělali 141.561 EUR a celkem jsme v mínusu 215.405 EUR . V dalším kole hrajeme na střídačku zase doma a soupeř už bude o dva chloupky těžší a je to tým FC Brňáci momentálně 4.místo v divizi E.11. Chceme dál.
ŇOUMÍCI 55.sezóna, divize A, ??? 52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu 19.8.2013 - 152
V Rumunsku nás čekal rovnocenný soupeř, alespoň jsme si to mysleli. Jeli jsme však pro postup a nic jiného si nepřipouštěli. Soupeř nás však zaskočil. Nepředvedl vůbec nic.
mario team xxl - Elnino Prague 0:2 (120:135)
Elninové se dostali do vedení již v první minutě, kdy po česko-estonské spolupráci skóroval Sten Vilmaa. Hosté nastoupili s defenzivní taktikou (stejně jako my), a tak se k první střele letící však vedle jak ta jedle, dostali až v 72.minutě. Chvíli poté přidal postupovou jistotu výjimečně namotivovaný Sorin Burdujan. Soupeřům jsme dali jak lekci z produktivity, tak z obranné hry. Pawel 'Myšák' Myszor si za celý nemusel připsat jediný zákrok. Hosté pouze dvakrát nepřesně vystřelili, jinak celou dobu bránili. I Elnino se dostalo pouze do dvou šancí, avšak obě proměnilo, a tak jdeme zaslouženě dál.
Zápas byl pro nás opět velmi příjemně ziskový. Totéž očekáváme od příštího zápasu, kdy hrajeme doma se SOKOLEM JANOVICE, týmem jež je zatím pod čarou sestupu ve své E divizi. Jsme favority a chceme to potvrdit.
velmi známý nám to soupeř z 5A české ligy přijel na letnou bojovat o postup .
I když jsme hráli bez LB , na jeho postu nastoupil SW , dokázali jsme tým,který vede tabulku v divizi F přehrát a postoupit do dalšího kola.
tak mě v poháru letos poprvé čekal trošku silnější soupeř...přesto, že je bulletboys déčkař, očekával jsem drama - jeho A-tým má několik hráčů s výkonem 74-76, což mě trošku zaskočilo..naštěstí pro nás soupeř asi nezvládá svou agresivitu a při rozhodčím 37 dal agresi týmu jen 70..výsledkem pro něj byl výkon týmu "jen" 140 a 4 inkasované žluté karty...
Tak vedoucí tým E divize 2:1 poražen. S výkonem 134 panuje v našem táboře spokojenost. Postupujeme do dalšího kola ve kterém se střetneme s týmem Fc Hilfiger™ Praha, který je na 9. místě v F57.
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme) Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády.(Lucius Annaeus Seneca Mladší)
Na stadion Dark Tower k nám totiž přijel 8. tým z ligy D1.. Na nizkého rozhodčího /20/ sme mohli nastavit agresivitu 100%, ale ani to nam nepomohlo.. KAždopadne divaci na stadionu kteří přišli /zapomněl sem zmenit cenu vstupenek, tak jich tam moc nebylo / viděli nádherné utkani ve kterem padlo 7 branek.
Už ve druhé minutě mohli domací fanoušci jásat, kdyz Ch. Amachibou proměnil penaltu. Domací hrači byli aktivnější, ale ve 43. minutě dokazal Mancini prostřelit zed a srovnat na 1:1. Po poločasové přestavce nejspíš panovalo v kabině hostu velké dusno, jelikož ihned jak hostujisi hrači nastoupili do druhého poločasu, tak začali dělat velké problémy. V 50. minutě rozezvučeli břevno, v 53. dokonce i tyc. Ale tyto šance jenom oddalovali to co mělo přijit. V 58. minutě se k přimemu kopu postavil P.Pardal a poslal hosty do vedení 2:1. Domací hrači znervozneli,nedařila se kombinace a jejich výkon byl potrestan. V 73. minutě znovu P.Pardal vstřelil gol a už to bylo 1:3. To bylo probuzení pro domací tým a v 83.minutě dokazal P. Radu tvrdou ranou snížit na 2:3. Schylovalo se k velkému náporu domacich, ovšem hned po minute od rozehraní to znovu bylo o dvě branky, Stoianov využil malé koncentrace domacích hraču a proletl obranou. Přízemní střelou poslal hosty do vedení 4:2. Už to vypadalo že po tomto golu domaci hraci odpadnou, v 87. minutě všach Z. CHimasa naběhl na uličku od Plocka a snižil na 3:4. Rozhodující moment přišel v 91. minutě, CH. Amachibou se dostal do obrovské šance, ale netrefil prázdnou bránu.
Konecny vysledek: Vipers 3 - 4 lazy team
Výkony: 127 - 133
P.S. A to sme hrali bez dvou hráču A týmu
Tak příští sezonu třeba
Ani 5.kolo pro nás není konečná ! Svedli jsem souboj s týmem z F divize, kde zaujímá 4. místo !
Moc, moc jsme chtěli vyhrát, proto šli do zápasu všichni, kdo se hrdě hlásí k A týmu. V brance dostal přednost před vykartovaným Zezétem mladičký Černohubý, který výkonem 50 jistě nezklamal a podržel v rozhodujících chvílích hostující mužstvo.
Postup a tím i prémii vykopala poslední posila RF Desomberg, který tak naplňuje očekávání, které do něho manažer při koupi vkládal.
Začátek utkání se nesl v opatrné hře, přesto více ze hry měli hosté. Jenže první šance přišli na straně domácích. Nejdříve trefil domácí Antonio 'OC L-R' Delgado tyč a poté se ukázal hostující mladíček v bráně, kdy na dvakrát zneškodnil domácí útok.
Poté přišlo zranění hostujícího LF, na kraj útoku šel CF, ale nezklamal. Lepší než úplný mladík na jeho postu.
Do poločasu se již nic nestalo. Hrál se opatrný fotbal.
V poločase to vřelo v obou kabinách, v hostující přesto více.
V 66. minutě se hosté dočkali, skóroval již zmiňovaný útočník.
Domácí chtěli se skóre něco udělat, proto vrhli všechny síly do útoku. Odměnou jim byla penalta, kterou si rozhodčí vymyslel za neexistující zákrok.
Domácí vyrovnali, ale v zápětí jejich hráč obdržel červenou kartu a to rozhodlo.
Hosté vycítili šanci a v 91. minutě jejich snaha vyústila v postupový gól ! LF si udělal dobrej den z obránců, některé zesměšnil jesličkama a po kličce gólmanovi střílel do prázdné branky !
Zisk z letošního působení v SP cupu je zatím kladné, jsme cca na 200 tis, další kolo hrajeme doma, takže finanční ztráta opět nehrozí.
Očekávám postup do dalšího kola, neboť na programu je zápas s týmem Lampioni, manažera Lampion, hrajícího v F divizi, kde je na 7. místě.
E divizní soupeř přijel s veilkým respektem, zápas vzdal předem a lze říci, že s tímto přístupem prohrával 1:0 už když byl v Průhonicích. Částečnou šmouhou na radosti bylo počasí. Sněhová vánice - 5.srpna skutečně nevídaná - způsobila návštěvu pouhých 12.743 diváků. Přesto Televizní práva spolu s výnosem z domácího zápasu a výnosem z prodeje vstupenek dokázala vyrovnat platy hráčů a díky prémii tedy naše konto narostlo o 60K.
Příští kolo jedeme do Bulharska k aktuálně pátému týmu E divize. 95% rozhodčí nám přeje a i přes 3 vykartované hráče jedeme s jasným cílem postoupit. Velkou potíží by neměl být ani 13.000 stadion, doma jsme (pokud zrovna nesněží) sice zvyklí hrát před větší návštěvou, ale nevadí
kopeckar wrote:No tak to je dost dobrý. Takhle se ukouknout o řádek. S Excelsiorem hrajeme přátelský pohár dnes v 10.00 a SP pohár jsme hráli s někým jiným. No postup byl jasnej, po výsledku 1:7 (83:130) jsme porazili krajana hrajícího pod jemenskou vlajkou a jdeme dál. Bohužel stadion nebyl avizovaných 18.000, ale pouze 7.000 míst a tak jsme v tomhle kole prodělali 141.561 EUR a celkem jsme v mínusu 215.405 EUR . V dalším kole hrajeme na střídačku zase doma a soupeř už bude o dva chloupky těžší a je to tým FC Brňáci momentálně 4.místo v divizi E.11. Chceme dál.
Kombinovaný B+C tým doplněný o Áčkového RF zvládl zápas na výbornou a tak po výsledku 2:1 (129:123) jdeme opět dále. Počasí nás moc nepotěšilo, lilo jako z konve a tak nebylo vyprodáno, přesto jsme za toto kolo v plusu o 90.710 EUR. Tímto se nám podařilo snížit letošní SP pohárovou ztrátu na 124.695 EUR. V dalším kole opět na střídačku hrajeme venku a navíc nás čeká jeden z současných lídrů divizí D rumunský tým andromeda. Šance na postup jsou 55:45, a tak bude muset nastoupit to nejlepší co máme. Radost má pokladník, protože soupeř má svatostánek pro 26.000 platících diváků.
ŇOUMÍCI 55.sezóna, divize A, ??? 52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu 19.8.2013 - 152
Tak pohodová a očekávaná výhra 3:1 nás posouvá už do 7. kola a pomalu, ale jistě se blížíme k našemu rekordu, kterým je 9. kolo. Výkon 125 nás sice moc netěší, ale v současné době je hlavní postup a ne výkon nebo skóre. V dalším kole nás šeká tým FC stakliskes. který je 1. v G615 a je teda docela silnej. Budeme potřebovat nejspíš A-tým na jeho přemožení.
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme) Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády.(Lucius Annaeus Seneca Mladší)
Tak, a jsem taky venku. Díky červené kartě v 61.minutě (rozhodčí 25% ?!?) jsem nestačil s takovou směskou na třetího z D ligy a po prohře 1:0 venku končím. Výkony: 130 : 129. A to jsem si říkal, že jestli postoupím, tak to letos zkusím dotáhnout někam dál. No nic, aspoň budu mít klid na ligu . Ale trošku zamrzí .
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
Soupeř utkání odehrál odevzdaně a tak mužeme slavit rekordní postup v SP poháru. , 6 kol jsme nikdy v historii nedali.
Kaňkou na naší učasti je pouze to,že i další kolo kopeme venku ,
Poprvé se nám postavý už soupeř zvučného jména Libo Team kopající divizi D Jeho jen 11-ti tisícový stadionek nás ovšem příliš nepotěšil.
Tak jsem se jukl na týmovou historii. A docela mě překvapila. Ani mě nepřekvapilo, že tým nikdy nepřežil více, než 5 kol, takže již nyní máme jistotu překonání rekordu o 2 kola a velkou naději o další navýšení. Tým totiž většinou ambice v poháru neměl a když je měl, tak měl buď pech na los, nebo zkrátka nedosahoval dostatečných kvalit. Ovšem kdy jsme dosáhli alespoň na páté kolo?
Naposledy v sezóně 26, kdy jsme hráli v E divizi
A předtím sezóny 22 a 23. Tedy naše první dvě KOMPLETNÍ sezóny na SP. To mě docela překvapilo, že rekord padl právě v těchto letech