Divize A

Moderator: Czech Moderators

bono25
Team President

Re: Divize A

Post by bono25 »

Sokol Cejc wrote: Blšany - PC Bonner - uvidíme, zkusíme na starého lišáka Bona něco vymyslet. Oběma týmům chybí 2 hráči základní sestavy a ti zbylí mají do ideálu daleko, holt pátek. Bono hraje doma, Bonneři se ale vezou na vítězné vlně a úterek je nerozhodil....To zas bude mač !! Hodně štěstí Bono.
prej starej lišák....kdyby tě slyšela moje manželka :lol:
Sokol Cejc
Member of the Soccer Project Association

Post by Sokol Cejc »

bono25 wrote:
Sokol Cejc wrote: Blšany - PC Bonner - uvidíme, zkusíme na starého lišáka Bona něco vymyslet. Oběma týmům chybí 2 hráči základní sestavy a ti zbylí mají do ideálu daleko, holt pátek. Bono hraje doma, Bonneři se ale vezou na vítězné vlně a úterek je nerozhodil....To zas bude mač !! Hodně štěstí Bono.
prej starej lišák....kdyby tě slyšela moje manželka :lol:
Aha, "vypelichaný kocour" mělo být správně...? :mrgreen:
Andrew - Sokol Čejč
kopeckar

Post by kopeckar »

oslicek wrote:Mrzi me, ze bracha nema na zitrek brankare, naopak ja budu naopak v temer plne sile, tudiz by to melo byt vicemene jasne, ale nebudu to predjimat, treba ho dneska odpoledne koupi.
Tak to by musel buď být kouzelník a nebo propustit 2 hráče. Má jich totiž 36. :wink:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
bono25
Team President

Post by bono25 »

tak konečně týden podle našich představ...jen to tak ještě 4-5x zopakovat :lol:
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

bono25 wrote:tak konečně týden podle našich představ...jen to tak ještě 4-5x zopakovat :lol:
No no no... :mrgreen:
Andrew - Sokol Čejč
bono25
Team President

Post by bono25 »

dneska velká spokojenost, výhra 143:148 u Raynooka při 81% rozhodčím...snad se dostávám do staré dobré formy 8)

Lob a šibenice z tresťnáku a ve 3.minutě zápasu nebylo co řešit :lol:
oslicek

Post by oslicek »

bono25 wrote:dneska velká spokojenost, výhra 143:148 u Raynooka při 81% rozhodčím...snad se dostávám do staré dobré formy 8)

takhle nezkušeně přepálit začátek - to je spíš mladý lišák :-). raynook mě opět zaskočil s nízkou agresivitou - asi mu budu muset promluvit do duše - takhle nemá šanci se zachránit. jinak koukám, že zakončíš půlsezónu vysoce pravděpodobně osmi výhrami v řadě - to je slušná machrovinka.

dneska "povinná výhra" nad obhájcem, kdy mi přál přísný rozhodčí. chleba se bude lámat ale ve čtvrtek - kdy přijede de zoeloe's k nám - koukal sem, že dal dneska venku 150 - já dám ve čtvrtek doma nejvíc 149 - asi budu muset vymyslet nějakou kulišárnu, protože remíza nebo prohra by znamenala asi konec nadějí. ale de zoeloeho 150 venku dneska je naprosto šílených -to bych chtěl taky někdy dát.
bono25
Team President

Post by bono25 »

oslicek wrote:
bono25 wrote:dneska velká spokojenost, výhra 143:148 u Raynooka při 81% rozhodčím...snad se dostávám do staré dobré formy 8)

takhle nezkušeně přepálit začátek - to je spíš mladý lišák :-). raynook mě opět zaskočil s nízkou agresivitou - asi mu budu muset promluvit do duše - takhle nemá šanci se zachránit. jinak koukám, že zakončíš půlsezónu vysoce pravděpodobně osmi výhrami v řadě - to je slušná machrovinka.

dneska "povinná výhra" nad obhájcem, kdy mi přál přísný rozhodčí. chleba se bude lámat ale ve čtvrtek - kdy přijede de zoeloe's k nám - koukal sem, že dal dneska venku 150 - já dám ve čtvrtek doma nejvíc 149 - asi budu muset vymyslet nějakou kulišárnu, protože remíza nebo prohra by znamenala asi konec nadějí. ale de zoeloeho 150 venku dneska je naprosto šílených -to bych chtěl taky někdy dát.

150 venku není nereálných, ale povede se to jen jednou za čas...já bych dal dneska mezi 149 a 150, kdybych přitlačil na agresivitě :D ale nechtěl jsem to prokaučovat...
oslicek

Post by oslicek »

ach jo, troufam si tvrdit, ze po dnesku to ma de zoeloe asi jasny. mrzi me, ze sem si kopec nehorazne smuly vybral na zapas zrovna s nim - mel sem zranenych sest hracu (z toho 3 CB) a vykartovane dalsi tri (dalsi CB). vetsina se sice uzdravila, ale s fyzickou byli nekde 75-85, takze postavit nesli. nemohl sem proto poskladat neagresivni tym a neriskoval sem proto agresivitu a stejne sem dostal dve cervene - no, mozna to bylo prokaucovane a chtelo to ohulit s agresivitou a modlit se, ze dostanu jenom jednu.
los odvetne casti je naprosto uchvatny - prvnich osm tymu v tabulce mam venku :-(. jeste ze se o tym ted bude starat ctrnact dni raynook, protoze po dnesku uz o nic nehraju (zachrana uz je snad jasna) a mel bych sto chuti to rozprodat.
bono25
Team President

Post by bono25 »

oslicek wrote:ach jo, troufam si tvrdit, ze po dnesku to ma de zoeloe asi jasny. mrzi me, ze sem si kopec nehorazne smuly vybral na zapas zrovna s nim - mel sem zranenych sest hracu (z toho 3 CB) a vykartovane dalsi tri (dalsi CB). vetsina se sice uzdravila, ale s fyzickou byli nekde 75-85, takze postavit nesli. nemohl sem proto poskladat neagresivni tym a neriskoval sem proto agresivitu a stejne sem dostal dve cervene - no, mozna to bylo prokaucovane a chtelo to ohulit s agresivitou a modlit se, ze dostanu jenom jednu.
los odvetne casti je naprosto uchvatny - prvnich osm tymu v tabulce mam venku :-(. jeste ze se o tym ted bude starat ctrnact dni raynook, protoze po dnesku uz o nic nehraju (zachrana uz je snad jasna) a mel bych sto chuti to rozprodat.
ani mi nepovídej, soupeř ti zahrál "jen" 146 a ty sis vybral smůlu jako blázen...škoda, byl to zlomový zápas, teď už je nejspíš hotovo..ale pořád je lepší De Zoeloe´s než Rumuni :lol:
xixor

Post by xixor »

4Oslicek: tak to je vážně velká škoda, De Zoeloe's už si vybudoval slušný náskok. I když 4. body nejsou kritické, tvé rozlosování rozhodně není příjemné. I tak držím palce, není všem dnům konec.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
kopeckar

Post by kopeckar »

xixor wrote:4Oslicek: tak to je vážně velká škoda, De Zoeloe's už si vybudoval slušný náskok. I když 4. body nejsou kritické, tvé rozlosování rozhodně není příjemné. I tak držím palce, není všem dnům konec.
Přesně tak, zajíci se počítají až po honu. Třeba si zařídí De Zoeloe´s lazaret nebo trestnou lavici. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
oslicek

Post by oslicek »

to bono, xixor a kopeckar: Díky za útěchu. Osobně sem bral jako povinnost obrat de zoeloeho o tři body - nejen z důvodu osobních ambicí (které ovšem významně poklesly při pohledu na los odvetné části), ale při pohledu na los a kvalitu kádru by měli velkou šanci i ostatní Češi (zejména resi a bono) - takhle se dostal zoeloe na dost velký náskok. Souhlasím s bonem, že je lepší zoeloe než rumuni, ale ještě lepší by byl někdo z Čech než oni. :-).
tom17
Team President

Post by tom17 »

Stručné zhodnocení výkonu Viastore v 1.polovině soutěže:

Po slabém úvodu (1 bod z 9 možných) se mi podařilo ve zbylých 12 zápasech už neprohrát a navíc dokonce v devíti z nich vyhrát, což nakonec vyústilo v pěkné 3.místo.
Poděkování zde patří manažerovi FC NBG, který během mé dovolené odkoučoval 4 zápasy a připsal mi na konto nejvyšší počet možných bodů (mj. také za hodně cennou výhru na půdě vítěze minulého ročníku).

Pokud se mi vyhnou v odvetách zranění a nebude si na mě léčit mindráky random, tak by i na konci soutěže mohlo patřit 3.místo mému týmu – a možná i ještě lepší.
Kam to tento tým může dotáhnout (nebo klesnout), možná napoví už úterní zápas na půdě vedoucího týmu.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
bono25
Team President

Post by bono25 »

tom17 wrote:Stručné zhodnocení výkonu Viastore v 1.polovině soutěže:

Po slabém úvodu (1 bod z 9 možných) se mi podařilo ve zbylých 12 zápasech už neprohrát a navíc dokonce v devíti z nich vyhrát, což nakonec vyústilo v pěkné 3.místo.
Poděkování zde patří manažerovi FC NBG, který během mé dovolené odkoučoval 4 zápasy a připsal mi na konto nejvyšší počet možných bodů (mj. také za hodně cennou výhru na půdě vítěze minulého ročníku).

Pokud se mi vyhnou v odvetách zranění a nebude si na mě léčit mindráky random, tak by i na konci soutěže mohlo patřit 3.místo mému týmu – a možná i ještě lepší.
Kam to tento tým může dotáhnout (nebo klesnout), možná napoví už úterní zápas na půdě vedoucího týmu.

myslim, že první místo už je vyřešený...o druhý místo budeš hrát jen ty s oslickem a my ostatní si vzhledem k účasti v SP cupu zahrajeme jen o umístění a případnou záchranu 8)
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”