Centru de tineret

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

calin_g
Member of the Soccer Project Association

Re: Centru de tineret

Post by calin_g »

gogumagic wrote:oricum asta nu iti garanteaza nimic...
aa.. clar, sunt 100% de acord, dar, totusi, eu m-as simti mai increzator stiind ca iau un coordonator cu rata de reusita de 80%, fata de unul, sa zicem, de 30%, desi se poate prea bine sa am ghinionul sa dea chix tocmai cand il iau eu.. :)
SP Club Inter 15
...........***...........
SP: a love and hate thing..
gogumagic
Team President

Post by gogumagic »

pai cam asa am patit eu...i-am tot schimbat si de 2 sez tot rateuri primesc...si cand am primit si eu dupa 2 sez de asteptare junior am primit un amarat de RB 90% agresiv si HS 75...
Sez 23/26/27/28/29/30/31/35/36/37/40/41/42 Locul 1 in H / H / G / F / E / D / C / E / D / C / D / C / B

Season 42 SP Cup Winner
Razvanica

Post by Razvanica »

calin_g wrote:eu m-as simti mai increzator stiind ca iau un coordonator cu rata de reusita de 80%, fata de unul, sa zicem, de 30%, desi se poate prea bine sa am ghinionul sa dea chix tocmai cand il iau eu.. :)
Daca istoria coordonatorului ar avea vreo importanta, eu l-as lua clar pe ala cu 30%, dar fiecare cu gusturile lui.
Harder, better, faster, stronger
calin_g

Post by calin_g »

Razvanica wrote:Daca istoria coordonatorului ar avea vreo importanta, eu l-as lua clar pe ala cu 30%, dar fiecare cu gusturile lui.
de ce?
spui asta gandindu-te ca ala cu 80% deja a dat prea mult si sansele sunt mari sa inceapa sa dea chix? e posibil sa se intample si asa, la asta nu m-am gandit :mrgreen:
SP Club Inter 15
...........***...........
SP: a love and hate thing..
AlEx_Tm
Team Board Member

Post by AlEx_Tm »

calitatea ascunsa ii o prostia, nu ma mai iau de mult dupa criteriul asta nesemnificatic. ultina tzeapa pe care am luat-o din cauza HS este asta si is nenumarate exemple
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1 HS- 98,6
I'm ThE BeSt, FuCk ThE ReSt
ic33
Team Board Member

Post by ic33 »

AlEx_Tm wrote:calitatea ascunsa ii o prostia, nu ma mai iau de mult dupa criteriul asta nesemnificatic. ultina tzeapa pe care am luat-o din cauza HS este asta si is nenumarate exemple
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1 HS- 98,6
chiar ca e varza, si e si jucator de la tineret
gogumagic
Team President

Post by gogumagic »

HS nu e o prostie ...eu zic ca un jucator cu un HS peste 90 are mai multe sanse sa faca un GR mare...cel putin la mine asa a fost ...toti jucatorii pe care ii am eu in echipa si au facut un GR mare i-am pastrat si au HS peste 95...desigur un HS mare nu-ti garanteaza mai nimic...eu trebuie sa cumpar cel putin 5 juniori ca sa mi se faca unul de cel putin 84...mai ai si varianta in care poti cumpara un jucator antrenat bine de tot la 2 skilluri...
Sez 23/26/27/28/29/30/31/35/36/37/40/41/42 Locul 1 in H / H / G / F / E / D / C / E / D / C / D / C / B

Season 42 SP Cup Winner
GASCAN
Assistant Manager

Post by GASCAN »

gogumagic wrote:HS nu e o prostie ...eu zic ca un jucator cu un HS peste 90 are mai multe sanse sa faca un GR mare...cel putin la mine asa a fost ...toti jucatorii pe care ii am eu in echipa si au facut un GR mare i-am pastrat si au HS peste 95...desigur un HS mare nu-ti garanteaza mai nimic...eu trebuie sa cumpar cel putin 5 juniori ca sa mi se faca unul de cel putin 84...mai ai si varianta in care poti cumpara un jucator antrenat bine de tot la 2 skilluri...
este bine ca un jucator sa aiba HS mare pentru ca se zice ca va scoate la nota cu cateva procente mai mult
dar poate sa aiba si HS intre 90 si 100% dar poate sa fie praf si invers, acum depinde numai de cat de bun este jucatorul
GASCAN
Assistant Manager

Post by GASCAN »

voyna wrote:
Kosmin wrote:
GASCAN wrote:dar cum este mai bine sa iei coordonatorul de 100% sau sa il iei mai slab si sa il cresti tu
sa-l iei direct la 100 :mrgreen:
sau cat mai aproape de 100%, daca nu gasesti la 100%.
da aveti perfecta dreptate cu coordonatori de 100% pentru ca nu mai cheltui bani cu ei
dar stau si ma gandesc ca un coordonator de 100% a fost dat afara de la fosta eschipa cu un motiv nu de bun ce era
de asta ma bate gandu la cei cu calitatea mica pentru ca la ei nu poti stii :?:
Kosmin

Post by Kosmin »

GASCAN wrote:da aveti perfecta dreptate cu coordonatori de 100% pentru ca nu mai cheltui bani cu ei
dar stau si ma gandesc ca un coordonator de 100% a fost dat afara de la fosta eschipa cu un motiv nu de bun ce era
de asta ma bate gandu la cei cu calitatea mica pentru ca la ei nu poti stii :?:
cei cu cal mica te costa o avere cursurile ( vreo 40-50k pe fiecare curs), si exista posibilitatea ca la noua echipa sa se intoarca roata daca la fost echipa a avut numai rateuri la noua echipa e posibil sa aibe numai reusite, acum cateva sez m-am bazat pe chestia asta si mia adus 3CM( 2 consecutivi) 2CB si 1 GK :mrgreen:
GASCAN
Assistant Manager

Post by GASCAN »

cei cu cal mica te costa o avere cursurile ( vreo 40-50k pe fiecare curs), si exista posibilitatea ca la noua echipa sa se intoarca roata daca la fost echipa a avut numai rateuri la noua echipa e posibil sa aibe numai reusite, acum cateva sez m-am bazat pe chestia asta si mia adus 3CM( 2 consecutivi) 2CB si 1 GK :mrgreen:[/quote]

dap poate sa fie asea cum ai zis u sau poate sa nu fie asea, acum dupa cum ai norocu
incep sa cred ca alegerea unui coordonator este pe baza norocului :D
dar acum asta e parerea mea, pentru ca nu stii ce sa mai crezi unii spun intr-un fel si altii in alt fel, nu mai stii pe cine sa crezi?? :?:
Kosmin

Post by Kosmin »

GASCAN wrote: dap poate sa fie asea cum ai zis u sau poate sa nu fie asea, acum dupa cum ai norocu
dar acum asta e parerea mea, pentru ca nu stii ce sa mai crezi unii spun intr-un fel si altii in alt fel, nu mai stii pe cine sa crezi?? :?:
poi clar ca fiecare e cu norocul lui, cel mai bn fa cum crezi tu :mrgreen: ca in chestia asta cu tineretu fiecare e cu strategia si parerea lui :twisted:
GASCAN
Assistant Manager

Post by GASCAN »

Kosmin wrote:
GASCAN wrote: dap poate sa fie asea cum ai zis u sau poate sa nu fie asea, acum dupa cum ai norocu
poi clar ca fiecare e cu norocul lui, cel mai bn fa cum crezi tu :mrgreen: ca in chestia asta cu tineretu fiecare e cu strategia si parerea lui :twisted:
OK
mult succes in D
si ms pt raspunsuri punctual ca deobicei :mrgreen:
toate bune
Kosmin

Post by Kosmin »

GASCAN wrote:
Kosmin wrote:
OK
mult succes in D
si ms pt raspunsuri punctual ca deobicei :mrgreen:
toate bune
ms ms, succes si tia in liga care esti (ca habar nam in acre esti :roll: )
GASCAN
Assistant Manager

Post by GASCAN »

Kosmin wrote:ms ms, succes si tia in liga care esti (ca habar nam in acre esti :roll: )

sunt in F :D
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”