SP Pohár

Moderator: Czech Moderators

bono25
Team President

Re: SP Pohár

Post by bono25 »

kopeckar wrote: Soupeř nás vůbec neprověřil, nekladl nejmenší odpor a po výsledku 2:3 (119:129) se s pohárem loučí. Bohužel jeho nízkokapacitní stadion přinesl finanční ztrátu v tomto kole ve výši 60.363 EUR. Letos jsme tedy zatím ve ztrátě 123.717 EUR. V dalším kole opět venku, jedeme na půdu holandského E-divizního klubu a šance na postup tam je. Záleží na tom, kam se nám podaří za ten týden vyhnat týmová nálada. Nesmíme soupeře podcenit. :mrgreen:

pokud tomuhle píšeš neprověřil, tak se podívej na můj výsledek :lol: 132:142 a prohra venku na penalty...jsem venku z poháru na neskutečnou haluz :?
kopeckar
Member of the Soccer Project Association

Post by kopeckar »

bono25 wrote:pokud tomuhle píšeš neprověřil, tak se podívej na můj výsledek :lol: 132:142 a prohra venku na penalty...jsem venku z poháru na neskutečnou haluz :?
To je dost dobrý. Upřímnou soustrast. Já to myslel tak, že na to ve které lize působí, dát výkon 119 je ostuda. :mrgreen:

Další zajímavé výsledky :

s.k. de twee linkervoeten - C.8 3-1 Royal Wolves - A
Bemos companieros - E.17 1-0 Stiinta Craiova - B.1
Kick and Rush - B.2 1-1 PLUM - D.10
u utd - B.3 0-0 TSW Sqad - D.12
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

bono25 wrote: 132:142 a prohra venku na penalty...jsem venku z poháru na neskutečnou haluz :?
Vítej v klubu :?
stačí se podívat o jednu stránku zpátky a bude ti jasné, že nejsi sám :wink:
ty o 10 já o 9 a oba na pentle v červánkovým pozadí :lol:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Tom23
Team President

Post by Tom23 »

Puvodne jsem sem vubec nechtel psat, ale po techto prispevcich proste musim. Po dnesnich vykonech 136:129 v nas neprospech postupujeme dale na penalty, kdyz souper uz v prubehu zapasu jednu promenil. Vykony jednotlivych hracu byly dost podobny, ovsem domaci riskli dost velkou agresivitu, ktera jim vysla (na rozhodciho 92 dali 100, my jen 50 procent, zlute karty byly v pomeru 8:5, cervene 0:0) a proto dali celkove o 7 vic. Hralo se u soupere, prislo vic lidi, nez kolik se vejde k nam a proto jsme na tom vydelali i financne, presne 161.654 €. :D
Tom23 - Tatran Praha
kopeckar

Post by kopeckar »

Tom23 wrote:Puvodne jsem sem vubec nechtel psat, ale po techto prispevcich proste musim. Po dnesnich vykonech 136:129 v nas neprospech postupujeme dale na penalty, kdyz souper uz v prubehu zapasu jednu promenil. Vykony jednotlivych hracu byly dost podobny, ovsem domaci riskli dost velkou agresivitu, ktera jim vysla (na rozhodciho 92 dali 100, my jen 50 procent, zlute karty byly v pomeru 8:5, cervene 0:0) a proto dali celkove o 7 vic. Hralo se u soupere, prislo vic lidi, nez kolik se vejde k nam a proto jsme na tom vydelali i financne, presne 161.654 €. :D
Pěkně pane, pěkně. Pokud bychom na sebe náhodou v některém z dalších kol narazili, tak doufám, že sis svoji porci štěstíčka vybral mírou vrchovatou a bude řada na mě. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
Big El

Post by Big El »

Liga hlásí: mision completed. V poháru předpokládáme, že naše mise zdaleka ještě nekončí, a že si poprvé v historii klubu prodloužíme sezónu. Na zápas se Spartakem Klenčí je již vše připraveno. Lídra F divize nepodceňujeme, ale počítáme s vítězstvím a jdeme si pro něj.
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Slanec

Post by Slanec »

Big El wrote:Liga hlásí: mision completed. V poháru předpokládáme, že naše mise zdaleka ještě nekončí, a že si poprvé v historii klubu prodloužíme sezónu. Na zápas se Spartakem Klenčí je již vše připraveno. Lídra F divize nepodceňujeme, ale počítáme s vítězstvím a jdeme si pro něj.
Tohle vyhraješ a pak pevně věřím v dobrej los, můžeš se dostat ještě daleko. Já sem jen zítra napíšu jakej že debakl jsem dostal :mrgreen:
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
Big El

Post by Big El »

Slanec wrote:
Big El wrote:Liga hlásí: mision completed. V poháru předpokládáme, že naše mise zdaleka ještě nekončí, a že si poprvé v historii klubu prodloužíme sezónu. Na zápas se Spartakem Klenčí je již vše připraveno. Lídra F divize nepodceňujeme, ale počítáme s vítězstvím a jdeme si pro něj.
Tohle vyhraješ a pak pevně věřím v dobrej los, můžeš se dostat ještě daleko. Já sem jen zítra napíšu jakej že debakl jsem dostal :mrgreen:
Pravda. Elnino skutečně vyhrálo. Hráči si sice ještě zvykají na nový přístup nového trenéra, ale již se s ním pomalu sžívají:

Elnino Prague - Spartak Klenčí 4:2 (136:122)

V týmu soupeře zlobil především Pawel Swierczewski, ale jelikož ze sedmi šancí proměnil jedinou, nemělo Elnino výraznější problém. Velmi dramatický pak byl zejména úvod druhého poločasu, kdy v průběhu 10 minut padly 3 branky nejprve hosté srovnali na 2:2, posléze však Elninové zlomili jejich odpor dvěma slepenými góly. Zápas byl pro nás velmi ziskový i přesto, že se nám v týdnu poněkud (docela výrazně) zvýšili výdaje na platy hráčů.

V sobotu nás pak čeká veliký svátek. Jedeme na hřiště B-divizního AC ManU.

Není nutné spekulovat o tom, kdo je favoritem zápasu, ale pokusíme se na domácí něco vymyslet a třeba překvapíme.

edit: Sice není nutné spekulovat o tom, kdo je favoritem, ovšem cíl se mění. Nejedeme "zkusit překvapit". Jedeme do Belgie soupeře zaskočit! Rozhodně se též nesnížíme k žádnému betonování. Naopak, chceme soupeři vnutit naši hru!
Elnino Prague

Michal Kejchal
Team Board Member

Post by Michal Kejchal »

Tak dnes remíza a vyřazení na penalty při o 19(!) bodů lepším výkonu :shock:
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=30
Už se mi stalo ledacos, ale tohle... :roll:
Slanec

Post by Slanec »

Neuvěřitelné a opravdu se velmi stydíme. Znamená to rekord a prodloužení sezóny - 10. kolo je vskutku zatím vrchol v SP Poháru. Výkon našeho týmu FC Tigers 120 a výkon týmu FC Strakapůd 139. Co se na to dá říci víc. Včera jsme se rozhodli, že nastavíme B-tým, protože bychom nevyhráli ani s A-týmem a ten budeme šetřit na ligu. Náš juniorský gólman chytil v zápase 1 penaltu a v rozstřelu hned 3. Kdyby proti nám nestál Čech, tak se radujeme, ale tohle je pro nás sice potěšující, ale na druhou stranu FC Strakapůd v SP Poháru by rozhodně udělal více než náš tým. Takže ještě jednou se mu omlouváme. :oops: Jinak všem postupujícím gratuluji. Naším soupeřem v dalším kole bude tým Westel!!!!

EDIT: V dalším kole samozřejmě můžeme už jen překvapit, jenom doufáme, že jsme si to štěstí nevybrali a v lize, že abychom neměli v posledním kole zase smůlu, podle nastavené sestavy je jasné, že jsme dali větší váhu lize než SP Poháru.
Slanec - FC Tigers
Big El

Post by Big El »

Slanec wrote:Naším soupeřem v dalším kole bude tým Westel!!!!
Come on chlape! Já mám AC ManU. Tož pojďme na ně vlítnout a ukázat jim, že nejsme žádná Béčka!

P.S. Jinak v Elninu vládne velmi bojovná nálada. Hráči věří, že mají na to, aby soupeře vyřadili. Už se nám to na jeho hřišti povedlo v přátelské poolovém zápase, který on rozhodně nevypustil (ač nejspíš nehrálo to nejlepší). Zároveň jsme zažádali jeho letošní ligové soupeře MikeFa s mouvenem a v turnajích velmi úspěšného Agamatora o videozáznamy z jejich zápasů s tímto týmem.
Elnino Prague

Slanec

Post by Slanec »

Big El wrote:Come on chlape! Já mám AC ManU. Tož pojďme na ně vlítnout a ukázat jim, že nejsme žádná Béčka!

P.S. Jinak v Elninu vládne velmi bojovná nálada. Hráči věří, že mají na to, aby soupeře vyřadili. Už se nám to na jeho hřišti povedlo v přátelské poolovém zápase, který on rozhodně nevypustil (ač nejspíš nehrálo to nejlepší). Zároveň jsme zažádali jeho letošní ligové soupeře MikeFa s mouvenem a v turnajích velmi úspěšného Agamatora o videozáznamy z jejich zápasů s tímto týmem.
Budu držet palce a v sobotu ráno se uvidí. Jenom, aby ten můj postup nebyla Sjarelova taktika, přece jenom víme s kterým z nás (FC Tigers, FC Strakapůd) by měl větší problémy, ale rozhodně mu nic nedaruju, sice v případě vyřazení budu pár sezon bez juniorů, ale zkusíme překvapit :mrgreen:
Slanec - FC Tigers
kopeckar

Post by kopeckar »

Michal Kejchal wrote:Tak dnes remíza a vyřazení na penalty při o 19(!) bodů lepším výkonu :shock:
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=30
Už se mi stalo ledacos, ale tohle... :roll:
Tak to je hustý to teda jo. Budu si muset na Slance dát pozor, zítra se potkáme v jednom K.O. tak doufám,že po něm to bude O.K. :mrgreen:
kopeckar wrote:Soupeř nás vůbec neprověřil, nekladl nejmenší odpor a po výsledku 2:3 (119:129) se s pohárem loučí. Bohužel jeho nízkokapacitní stadion přinesl finanční ztrátu v tomto kole ve výši 60.363 EUR. Letos jsme tedy zatím ve ztrátě 123.717 EUR. V dalším kole opět venku, jedeme na půdu holandského E-divizního klubu a šance na postup tam je. Záleží na tom, kam se nám podaří za ten týden vyhnat týmová nálada. Nesmíme soupeře podcenit. :mrgreen:
No byl to boj na ostří nože. V pondělí jsem prospal simulaci v 22, do které jsem chtěl poslat A-tým a tak to pak byla pořádná alchymie. Naštěstí soupeř šel do rizika a neustál to. Přesto se mu povedlo dojít až do penalt a naštěstí dál už ne. Náš GK chytil 3 penalty ze 4 a soupeřovi střelce totálně znemožnil. Zápas skončil 1:1 (125:131) penalty pak 1:3. Nadšením zářil i náš pokladník, protože jsme si polepšili, přestože jsme hráli venku, o 85.159 EUR a jsme tak v mínusu už jen 38.558 EUR. V příštím kole hrajeme po delší době opět doma a přivítáme silný celek plzeňských. Neponecháváme nic náhodě ana všch pěti jejich zítřejších zápasech budeme mít své pozorovatele. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
kopeckar

Post by kopeckar »

A opět nám pole manažérů z prvních 3 lig zeštíhlelo a šance projít dále se zvedá. Zajímavé výsledky tohoto kola :

FC Foresta - E.73 1-0 FC Calzone - C.9
AD Fafe - D.8 1-0 Lenciugas - C.5
Tatran Praha - C.9 1-2 FC sleska - D.19
Nora - C.2 1-0 Pankrácké krysy - B.1
Djerba - E.41 1-0 FC dabli - C.1
andeal - C.6 3-5 Olympic Dmgr - F.103
FC Bagger United - B.2 1-1 steaua_iasi - E.57
FC Campina - D.17 5-1 Dinamo Marasesti - B.2
KFC Izegem 1981 - C.2 0-1 Celta de Voorhout - D.2
FC Orbeni - D.13 3-2 Psc United - C.7
SVV - E.9 1-0 F.C. Technica Praha - C.4
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
Big El

Post by Big El »

kopeckar wrote:A opět nám pole manažérů z prvních 3 lig zeštíhlelo a šance projít dále se zvedá. Zajímavé výsledky tohoto kola :

FC Foresta - E.73 1-0 FC Calzone - C.9
AD Fafe - D.8 1-0 Lenciugas - C.5
Tatran Praha - C.9 1-2 FC sleska - D.19
Nora - C.2 1-0 Pankrácké krysy - B.1
Djerba - E.41 1-0 FC dabli - C.1
andeal - C.6 3-5 Olympic Dmgr - F.103
FC Bagger United - B.2 1-1 steaua_iasi - E.57
FC Campina - D.17 5-1 Dinamo Marasesti - B.2
KFC Izegem 1981 - C.2 0-1 Celta de Voorhout - D.2
FC Orbeni - D.13 3-2 Psc United - C.7
SVV - E.9 1-0 F.C. Technica Praha - C.4
No a když k tomu přidáme, že já sundám ManU, Slanec Sjarela a Chmelaři se vyřežou navzájem s Juvenardem, tak to jsou na příští týden ještě lepší vyhlídky 8)
Elnino Prague

Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”