Tak on zas tak obrovský výkonnostní rozdíl mezi jeho základní sestavou a základními sestavami ostatních týmů není, níže jsem vypočítal aktuální nejlepší možný výkon týmů z Áčka (dle battle strategy):Michal Kejchal wrote:
No, já jsem s prodejem spokojen. Nedávno k nám přišel za desítku brankář, který taky zahraje 76 a je o pět let mladší. Vydržovat si v kádru dva takové týpky by bylo příliš i na náš ambiciózní týmMi celkem udělalo radost, že ho koupil Widlák, než jsem provedl inventuru jeho nákupů a přestupů s výsledkem:
nákupy: 898 681
prodeje: 1 098 855
Mohl jsem někde udělat drobnou chybku, ale závěr je takovej, že by měl mít na kontě pořád ještě nějakých 200-250MPrakticky každý má totiž kontě víc něž kolik činí bilance nákupů a prodejů (díky vyhraným turnajům, vstupnému, apod.).
S těmahle zdrojema může vyhrát Áčko klidně 5-6x...
Widlak: 152,6 (3-4-3)
Babelki: 152,6 (5-3-2)
Totemo Baka: 152,3 (3-4-3)
Bunicii: 151,6 (3-4-3)
De Zoeloe's: 151,5 (3-4-3)
Viastore: 151,3 (3-4-3)
+ další týmy jsou schopny zahrát okolo 150
Samozřejmě výhody tohoto týmu oproti ostatním spočívají především v mladém věku hráčů, do budoucna v růstu výkonu (spousta hráčů nemá zkušenosti na 100) a finančním zajištění.
Nicméně vzhledem k výše uvedené statistice věřím, že v současnosti ho může porazit dost týmů, samozřejmě za ideálních podmínek (nejlepší možná sestava, v případě Babelki a Bunicii ještě nízká přísnost rozhodčího).