zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

tom17
Team President

Re: zajimavosti

Post by tom17 »

Michal Kejchal wrote:
No, já jsem s prodejem spokojen. Nedávno k nám přišel za desítku brankář, který taky zahraje 76 a je o pět let mladší. Vydržovat si v kádru dva takové týpky by bylo příliš i na náš ambiciózní tým :) Mi celkem udělalo radost, že ho koupil Widlák, než jsem provedl inventuru jeho nákupů a přestupů s výsledkem:
nákupy: 898 681
prodeje: 1 098 855
Mohl jsem někde udělat drobnou chybku, ale závěr je takovej, že by měl mít na kontě pořád ještě nějakých 200-250M :x Prakticky každý má totiž kontě víc něž kolik činí bilance nákupů a prodejů (díky vyhraným turnajům, vstupnému, apod.).
S těmahle zdrojema může vyhrát Áčko klidně 5-6x...
Tak on zas tak obrovský výkonnostní rozdíl mezi jeho základní sestavou a základními sestavami ostatních týmů není, níže jsem vypočítal aktuální nejlepší možný výkon týmů z Áčka (dle battle strategy):
Widlak: 152,6 (3-4-3)
Babelki: 152,6 (5-3-2)
Totemo Baka: 152,3 (3-4-3)
Bunicii: 151,6 (3-4-3)
De Zoeloe's: 151,5 (3-4-3)
Viastore: 151,3 (3-4-3)
+ další týmy jsou schopny zahrát okolo 150

Samozřejmě výhody tohoto týmu oproti ostatním spočívají především v mladém věku hráčů, do budoucna v růstu výkonu (spousta hráčů nemá zkušenosti na 100) a finančním zajištění.
Nicméně vzhledem k výše uvedené statistice věřím, že v současnosti ho může porazit dost týmů, samozřejmě za ideálních podmínek (nejlepší možná sestava, v případě Babelki a Bunicii ještě nízká přísnost rozhodčího).
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
oslicek
Member of the Soccer Project Association

Post by oslicek »

tom17 wrote:
Tak on zas tak obrovský výkonnostní rozdíl mezi jeho základní sestavou a základními sestavami ostatních týmů není, níže jsem vypočítal aktuální nejlepší možný výkon týmů z Áčka (dle battle strategy):
Widlak: 152,6 (3-4-3)
Babelki: 152,6 (5-3-2)
Totemo Baka: 152,3 (3-4-3)
Bunicii: 151,6 (3-4-3)
De Zoeloe's: 151,5 (3-4-3)
Viastore: 151,3 (3-4-3)
+ další týmy jsou schopny zahrát okolo 150

Samozřejmě výhody tohoto týmu oproti ostatním spočívají především v mladém věku hráčů, do budoucna v růstu výkonu (spousta hráčů nemá zkušenosti na 100) a finančním zajištění.
Nicméně vzhledem k výše uvedené statistice věřím, že v současnosti ho může porazit dost týmů, samozřejmě za ideálních podmínek (nejlepší možná sestava, v případě Babelki a Bunicii ještě nízká přísnost rozhodčího).
myslím, že hlavní věc, která favorizuje widlaka je především nízký věk hráčů, v podstatě může hrát celý týden se stejnou jedenáctkou, protože se mu obnovuje fyzička po patnácti. nízká agresivita hráčů mu nebude vykartovávat hráče. myslím, že pouze manažerská selhání by mu mohli sebrat v další sezóně titul.

o ty další místa bude pořádná mela - skoro bych řekl, že bude zas o fous těžší se v áčku jen udržet oproti minulé sezóně:-).
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

oslicek wrote:
o ty další místa bude pořádná mela - skoro bych řekl, že bude zas o fous těžší se v áčku jen udržet oproti minulé sezóně:-).
no ale to se mi zda každý rok a to tam začínám teprve třetí sezonu 8)
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
tom17
Team President

Post by tom17 »

PaTTTTrick wrote:
oslicek wrote:
no ale to se mi zda každý rok a to tam začínám teprve třetí sezonu 8)

A to se navíc ještě rozhodl vyklidit pozice noppp, který měl na to, aby bojoval o špičku.
Last edited by tom17 on Mon Aug 31, 2009 10:05 pm, edited 1 time in total.
VIASTORE
tom17
Team President

Post by tom17 »

Michal Kejchal wrote: Mi celkem udělalo radost, že ho koupil Widlák, než jsem provedl inventuru jeho nákupů a přestupů s výsledkem:
nákupy: 898 681
prodeje: 1 098 855
Díky, že sis dal tu práci a spočítal jsi to - zajímavá informace...
VIASTORE
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

koukám,že jsem rozvířil pěknou diskuzi tím přestupem toho senilního starce do Widláků za ty nekřestanský prachy :lol:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
lajcik
Coach

Post by lajcik »

Dneska jsem si projížděl pool a našel jsem nějakého Háčkaře, který měl přes 38000 diváků. V lize skončil suveréně první a tým mohl mít tak na C-ligu, z těch fanoušků vytříská hodně peněz za těch 5 let co to hraje, takže financema musí být založený. Podle mě půjde v příštích sezónách rychle nahoru. Bohužel si už nepamatuju jméno manažera ani týmu :-(
Michal Kejchal
Team Board Member

Post by Michal Kejchal »

pupajdi13 wrote:koukám,že jsem rozvířil pěknou diskuzi tím přestupem toho senilního starce do Widláků za ty nekřestanský prachy :lol:
Člověče, ty vůbec nemáš představu o tom, co je to adekvátní cena :!: Taky nezapomeň, že Widlák to hraje podle Battlu a tam jsou informace trochu staršího data... :wink:
Špičkovej brankář mu chyběl, takže se nedivím, že po něm skočil. Omlouvám se, kluků z Áčka, že jsem ho ještě víc posílil, ale koneckonců za sezónu nebo za dvě budu nejspíš trpět spolu s nima 8)
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Michal Kejchal wrote: Člověče, ty vůbec nemáš představu o tom, co je to adekvátní cena :!: )
Ale vím kamaráde :wink:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
oslicek

Post by oslicek »

Michal Kejchal wrote: Člověče, ty vůbec nemáš představu o tom, co je to adekvátní cena :!: Taky nezapomeň, že Widlák to hraje podle Battlu a tam jsou informace trochu staršího data... :wink:
Špičkovej brankář mu chyběl, takže se nedivím, že po něm skočil. Omlouvám se, kluků z Áčka, že jsem ho ještě víc posílil, ale koneckonců za sezónu nebo za dvě budu nejspíš trpět spolu s nima 8)
Jo, myslím, že šel za tržní cenu nebo lehce pod cenou. Na Nulíčka sem měl taky zálusk, ale šetřil bych na něj tak dvě, tři sezóny :-(. Možná je to taková medvědí služba, ale velice pravděpodobně na něj nebudeme mít ani bez tohohle brankáře. Spíš to jen snižuje teoretickou hladinu naděje i na bodový úspěch v domácím zápase na 100/100...

Osobně myslím, že trpět nebudeš - jsi z českých manažerů A-C momentálně asi jediný, kdo má potenciál mu být rovnocenným soupeřem po celou sezónu. Nám ostatním každému něco chybí - někdo má moc agresívní tým, někdo moc starý, někteří nemáme peníze na doplnění týmu, někteří mají taktické mezery, někteří se nesoustřeďují jen na SP ligu, někteří mají horší kvalitu týmu, atd.
bono25
Team President

Post by bono25 »

oslicek wrote:
Osobně myslím, že trpět nebudeš - jsi z českých manažerů A-C momentálně asi jediný, kdo má potenciál mu být rovnocenným soupeřem po celou sezónu. Nám ostatním každému něco chybí - někdo má moc agresívní tým, moc starý, nemá peníze na doplnění týmu, má taktické mezery, nesoustřeďují se jen na SP ligu, má horší kvalitu týmu, atd.
neříkej mi, že ses koukal tak detailně na můj tým - takhle trefně to napsat :lol:
Big El

Post by Big El »

Dnes se Elninu naskytla jedinečná příležitost. Zápas, kde o nic nejde a 100% rozhodčí. Neodolali jsem a nastavil 100% agr. Výsledek nic moc, v podstatě to, co jsem čekal. S hráči do agr. 15% (ale velkým rozptylem) 2*2 žluté.

Jinak všem českým týmům v A divizi přeju hodně štěstí v boji (a nejen s Widlaky).
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
myky0-
Team President

Post by myky0- »

Dnes sa mojmu velmi nadejnemu hracovi z centra dotrenovala aj druha vlastnost. Obe ma na urovni 92, ale skoda ze aj agresivita je na rovnakej urovni :mrgreen:

http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
MYKY FC
C.7

Komisár a štatistik II. SR ligy

Stránka SR ligy http://slovenskaliga.onlinegamesbt.eu/
oslicek

Post by oslicek »

vzpomenul sem si, jak sme se tu kdysi nemohli dobrat, pokud se vyhraje kontumačně, co se stane s hráči a jaké situace se dějí s týmem - mě se povedlo dnes vyhrát takhle hned jako první zápas sezóny, takže to sem můžu hodit a něco vyvrátit a něco potvrdit.

Fyzička - hráčům neubývá
Morálka - hráčům nastaveným v základní sestavě nepřibývá a hráčům mimo základní sestavu neubývá
Peníze - platíte všem, ale bonus za vítězství se neplatí
Nálada v týmu - vzrostla jako při výhře
Příjem z televizních práv - dostanete
Příjem z prodeje vstupenek - nedostanete nic
boy_17
Team Board Member

Post by boy_17 »

NAZDAR chcel by som sa vas spytat mam hraca LF bol na prestupovej listine a vtedy mal 80% moralku no nepredal sa a hraval zapasy preto mu moralka prisla naspat na 100% na zaciatku novej sezony ju mal 90% nehral teraz dva zapasy a za 2 dni a 2 zapasy co mu teda mala klesnut ked ratam liga plus trunaj cca 6 -7% mu klesla na 44%????? dneska som to zistil a z hrozou na to pozeram ved este vcera pred zapasom ligy mal 90% a po dvoch zapasoch ktore nehral muklesla na 44%? pritom zmluvu ma podpisanu na tri roky a ziadne zmenny sa v nej nediali je to len bug alebo ako to mam chapat? pretoze nieje normalne aby hrac za dva zapasy klesom z cca 80% na 44% nechapem tomu skuste mi poradit lebo som z toho osol :x :x
Image
STRÁNKA SVK CORGOŇ LIGY: http://www.sp-slovakia.php5.sk/

Manager: T0sch0
Team: United Warriors
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”