Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Big El
Member of the Soccer Project Association

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by Big El »

kopeckar wrote:Takže si ráno ještě za tebe může střihnout rozlučkovej zápas. :mrgreen:
To nemůže - jednak nebudu riskovat, že někdo ve 3.59 podá nabídku na PP a jednak na Áčko nemá (ani výkonem, ani agresivitou) Každopádně děkuju za info - za těchto okolností předpokládám z ligy 3 body, no uvidíme...
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Zabral68
Assistant Manager

Post by Zabral68 »

Zdarec všem na Fóru!
Nedávno se mi objevila hláška ve zprávách, že se mi horší den ode dne hřiště. A měl bych si koupit nový povrch. Současný stav hřiště je už jen 30%! A každým dnem procenta klesají níž a níž.
Zahájil jsem proto práce na novém povrchu"HiTech kombinace přírodní a umělé trávy". Do konce prací chybí ještě 8 dní a mám obavy, že do té doby klesne kvalita hřiště na 0%! Z toho důvodu mi prý hrozí finanční sankce a kontumace zápasů.
Poradíte mi někdo jak z tohoto problému co nejrychleji ven?

S pozdravem Zabral68

1.FC Borat
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

Zabral68 wrote:Zdarec všem na Fóru!
Nedávno se mi objevila hláška ve zprávách, že se mi horší den ode dne hřiště. A měl bych si koupit nový povrch. Současný stav hřiště je už jen 30%! A každým dnem procenta klesají níž a níž.
Zahájil jsem proto práce na novém povrchu"HiTech kombinace přírodní a umělé trávy". Do konce prací chybí ještě 8 dní a mám obavy, že do té doby klesne kvalita hřiště na 0%! Z toho důvodu mi prý hrozí finanční sankce a kontumace zápasů.
Poradíte mi někdo jak z tohoto problému co nejrychleji ven?

S pozdravem Zabral68

1.FC Borat
no bohužel teď už s tím nic neuděláš, když už si začal stavět HiTech povrch. Takže ti to opravdu za chvíli spadne na 0% a domácí zápasy ti budou kontumovány - o finančních sankcích nevím,nemám s tím zkušenost.

Rada pro příště: až se ti začne soustavně snižovat stav hřiště a klesne ti to třeba pod 80% tak dej stavět prozatím "Jen přírodní trávník", který je hotov už za 1 den - ten ti vrátí kvalitu hřiště zpět na 100% a nemusíš se bát kontumací a až potom můžeš s klidným srdcem dát stavět HiTech
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
Zabral68
Assistant Manager

Post by Zabral68 »

Díky za odpovědˇ.

:lol:
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

Zabral68 wrote:Díky za odpovědˇ.

jo jo, dát stavět hned Hi-tech hřiště je začátečnická chyba která stoji tak 3-4 dny kontumací všech domácích zápasů... své by o tom mohl vyprávět Sparta Palmeras, který si tento týden nechal takto zkontumovat mj. dva domácí zápasy v lize a to hraje A divizi (a pak že Ti co hrají vyšší divize všechno vědí 8) )
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
Hadis

Post by Hadis »

PaTTTTrick wrote:

jo jo, dát stavět hned Hi-tech hřiště je začátečnická chyba která stoji tak 3-4 dny kontumací všech domácích zápasů... své by o tom mohl vyprávět Sparta Palmeras, který si tento týden nechal takto zkontumovat mj. dva domácí zápasy v lize a to hraje A divizi (a pak že Ti co hrají vyšší divize všechno vědí 8) )

j, mě se to stalo jednou taky. A pak jsem si nadával, proč jsem nepostavil to hřiště za jeden den a teprve pak ten hymer-modern :lol: :lol:
AC Had Bozak

Big El

Post by Big El »

Hadis wrote:
PaTTTTrick wrote:

j, mě se to stalo jednou taky. A pak jsem si nadával, proč jsem nepostavil to hřiště za jeden den a teprve pak ten hymer-modern :lol: :lol:
Tak to já jsem měl tu kliku, že jsem si to nejdřív v nějakém FAQu přečetl a pak už jsem byl poučený :P
Elnino Prague

TULEN
Team Manager

Post by TULEN »

Omlouvám se za takovou prosbu,ale mohl by mi někdo kouknut na můj tým a říct mi jaká je nejlepší taktika při rozestavění 3-4-3?mě to funguje (beatle strategy)jen pro rozestavění 4-3-3,nechápu proč - popř.jestli mi někdo poradíte kde dělám chybu!4-3-3 mi to vypočte normálně,ale pro ostatní rozestavění mi tam vždy chybí 1-3 hráči a výkon mi to logicky neukáže!agr.mám nastavenou na 100% takže tím to nebude.díky moc všem!!!!
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

TULEN wrote:Omlouvám se za takovou prosbu,ale mohl by mi někdo kouknut na můj tým a říct mi jaká je nejlepší taktika při rozestavění 3-4-3?mě to funguje (beatle strategy)jen pro rozestavění 4-3-3,nechápu proč - popř.jestli mi někdo poradíte kde dělám chybu!4-3-3 mi to vypočte normálně,ale pro ostatní rozestavění mi tam vždy chybí 1-3 hráči a výkon mi to logicky neukáže!agr.mám nastavenou na 100% takže tím to nebude.díky moc všem!!!!
nevím v čem je chyba, mě to u tebe ukazuje normálně...na 3-4-3 vycházejí snad téměř vždy nejlépe protiútoky a je tak tomu i u tebe
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
TULEN
Team Manager

Post by TULEN »

Papa Bouba Diop wrote:
TULEN wrote:Omlouvám se za takovou prosbu,ale mohl by mi někdo kouknut na můj tým a říct mi jaká je nejlepší taktika při rozestavění 3-4-3?mě to funguje (beatle strategy)jen pro rozestavění 4-3-3,nechápu proč - popř.jestli mi někdo poradíte kde dělám chybu!4-3-3 mi to vypočte normálně,ale pro ostatní rozestavění mi tam vždy chybí 1-3 hráči a výkon mi to logicky neukáže!agr.mám nastavenou na 100% takže tím to nebude.díky moc všem!!!!
nevím v čem je chyba, mě to u tebe ukazuje normálně...na 3-4-3 vycházejí snad téměř vždy nejlépe protiútoky a je tak tomu i u tebe
díky mooc za tvou práci!že bych měl chybu v pc?
lajcik
Coach

Post by lajcik »

Krásně mi začíná sezóna, momentálně 7 hráčů zraněných... super no,hlavně když mám až do soboty 5 zápasů denně.
Sem si všiml už asi 3 sezónu po sobě, že vždy na začátku se sezóny se mi zraní více hráčů, v průběhu sezóny celkem málo a až na konci to zase přijde... zajímavé.. ale vždy v takovém množství :-(
Big El

Post by Big El »

lajcik wrote:Krásně mi začíná sezóna, momentálně 7 hráčů zraněných... super no,hlavně když mám až do soboty 5 zápasů denně.
Sem si všiml už asi 3 sezónu po sobě, že vždy na začátku se sezóny se mi zraní více hráčů, v průběhu sezóny celkem málo a až na konci to zase přijde... zajímavé.. ale vždy v takovém množství :-(
No, pokud jde o zraněné mám následující zkušenost: když jsem hrál 4-5 zápasů denně, tak jsem jich měl vždycky taky hafo. Minimálně 3-4 byli na marodce vždy, někdy i víc. Tak jsem zkusil trochu ubrat a hraju 2-4 zápasy za den a marodů výrazně ubylo. Určitě to spolu aspoň trochu souvisí, čím víc hraješ, tím víc je příležitostí ke zranění. I když ten rozdíl mi přijde velký. V poslední době mívám na marodce tak 0-2 hráčů - teď to sice je ty poslední týdny znovu 3-4, ale předpokládám, že je to jen statistická výjimka a zas se to vrátí do normálu.
Elnino Prague

tom285
Team Manager

Post by tom285 »

Big El wrote:
lajcik wrote:Krásně mi začíná sezóna, momentálně 7 hráčů zraněných... super no,hlavně když mám až do soboty 5 zápasů denně.
No, pokud jde o zraněné mám následující zkušenost: když jsem hrál 4-5 zápasů denně, tak jsem jich měl vždycky taky hafo. Minimálně 3-4 byli na marodce vždy, někdy i víc. Tak jsem zkusil trochu ubrat a hraju 2-4 zápasy za den a marodů výrazně ubylo. Určitě to spolu aspoň trochu souvisí, čím víc hraješ, tím víc je příležitostí ke zranění. I když ten rozdíl mi přijde velký. V poslední době mívám na marodce tak 0-2 hráčů - teď to sice je ty poslední týdny znovu 3-4, ale předpokládám, že je to jen statistická výjimka a zas se to vrátí do normálu.

No já hraju každý den max zápasů a musím říct, že zranění se mi vyhíbá a když tak jen na jeden den za takovou blbopst jako jsou puchýře :D ale asi to bude tím, že mám dost hráčů a každej hráč mi hraje max 1-2 zápasy denně :D
Fc Tomas - C 9
Big El

Post by Big El »

tom285 wrote:
Big El wrote:

No já hraju každý den max zápasů a musím říct, že zranění se mi vyhíbá a když tak jen na jeden den za takovou blbopst jako jsou puchýře :D ale asi to bude tím, že mám dost hráčů a každej hráč mi hraje max 1-2 zápasy denně :D
Hm. Nevím, já zas nemám hráčů málo. 33 je takový standard. Někdy víc, někdy míň... I když je možné, že výjimečně stavím hráče na 3 zápasy denně, tak víc rozhodně ne, jinak taky 1-2.
Elnino Prague

xixor

Post by xixor »

Osobně musím říci, že hraju maximum toho co jde. Tedy nejméně tři zápasy za den, většinou 4-5, podle fyzičky hráčů.

Já neřeknu, kdyby jste hráli A divizi a byli jste konkurencí nuceni blokvat maximum zápasů, co jde. Ale pokud tam nejste, tak je velkou chybou, že nevyužijete herní pocetenciál svých hráčů na maximum. To proto, že zkušenost hráčů je k nezaplacení.... :wink:
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”