Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Big El
Member of the Soccer Project Association

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by Big El »

xixor wrote:Osobně musím říci, že hraju maximum toho co jde. Tedy nejméně tři zápasy za den, většinou 4-5, podle fyzičky hráčů.

Já neřeknu, kdyby jste hráli A divizi a byli jste konkurencí nuceni blokvat maximum zápasů, co jde. Ale pokud tam nejste, tak je velkou chybou, že nevyužijete herní pocetenciál svých hráčů na maximum. To proto, že zkušenost hráčů je k nezaplacení.... :wink:
jj, vím a chápu to, tvůj návod na FAQu i BS jsem četl už dávno a je vynikající, ale opravdu jsem měl tak zasekanou marodku, že na to kašlu a hraju v průměru ty 3-4 zápasy. Pokud to srovnám s kolegy v divizi, většina hraje zápasů buď míň, nebo výrazně míň. Někteří zhruba stejně, takže aspoň proti nim neztrácím. Ale přesto díky za radu.
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
ps2512

Post by ps2512 »

já nehraju max zápasů protože nemám hráče na tu divizi co hraju a chci se tam zuby nechty udržet :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sice zkušenost mým stylem nepostupuje až tak rychle, ale hráči A i B týmu mají většinou po 26-27 letech věku 100 zkušeností.
Již od začátku SP (tenkrát to bylo zbytečný hraju:
pondělí 3x
úterý 5x
středa 3x (2x) - pokud je pohár
čtvrtek 3x
pátek, sobota 5x
neděle 2x
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Hadis

Post by Hadis »

Pánové, kolegové, chtěl jsem se zeptat, zda-li věk zaměstnance má nějaký vliv na jeho "výkonosti" ?
Tím chci říct, zda-li je lepší míti např. doktora 30-ti letého, nebo 50-ti letého ???
Nebo je to jedno ?
Kdy končí věková životnost zaměstnanců ?

díky za reply

Hadis
AC Had Bozak

Alexej.K
Team Board Member

Post by Alexej.K »

Hadis wrote:Pánové, kolegové, chtěl jsem se zeptat, zda-li věk zaměstnance má nějaký vliv na jeho "výkonosti" ?
Tím chci říct, zda-li je lepší míti např. doktora 30-ti letého, nebo 50-ti letého ???
Nebo je to jedno ?

díky za reply

Hadis
Jediny co mužu aspon odhodnout je životnost. Me ted šel asistent do duchodu v 65 letech....:) Jinak myslim ze to je jedno.. mladší trener dýl zustane u týmu
ps2512

Post by ps2512 »

Alexej.K wrote:
Hadis wrote:Pánové, kolegové, chtěl jsem se zeptat, zda-li věk zaměstnance má nějaký vliv na jeho "výkonosti" ?
Nebo je to jedno ?

díky za reply

Hadis
Jediny co mužu aspon odhodnout je životnost. Me ted šel asistent do duchodu v 65 letech....:) Jinak myslim ze to je jedno.. mladší trener dýl zustane u týmu
ještě jedna věc co si myslím....starší zaměstnanec chce víc peněz než mladší :wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Hadis

Post by Hadis »

Nejsem jsi ted jistý, ale jak dlouho mám na to, abych se dostal z mínusu do plusu ? Myslím, že to jsou 2 týdny, nebo se pletu ?

díky
AC Had Bozak

pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Hadis wrote:Nejsem jsi ted jistý, ale jak dlouho mám na to, abych se dostal z mínusu do plusu ? Myslím, že to jsou 2 týdny, nebo se pletu ?

díky
do 2M je to fuk , to mužeš být jak dlouho chceš,ale jak jsi přes 2M , tak máš na to 7 dnů .
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Hadis

Post by Hadis »

pupajdi13 wrote:
Hadis wrote:Nejsem jsi ted jistý, ale jak dlouho mám na to, abych se dostal z mínusu do plusu ? Myslím, že to jsou 2 týdny, nebo se pletu ?

díky
do 2M je to fuk , to mužeš být jak dlouho chceš,ale jak jsi přes 2M , tak máš na to 7 dnů .

Aha, tak to su klidný 8) 8) 8)

díky kemo
AC Had Bozak

kopeckar

Post by kopeckar »

Hadis wrote:
pupajdi13 wrote:

díky

Aha, tak to su klidný 8) 8) 8)

díky kemo
No záleží taky na tom, jestli ti nekončí zrovna nějaká hráčská či zaměstnanecká smlouva. Pokud ano, tak ti prchnou. :wink:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Hadis

Post by Hadis »

kopeckar wrote: No záleží taky na tom, jestli ti nekončí zrovna nějaká hráčská či zaměstnanecká smlouva. Pokud ano, tak ti prchnou. :wink:

Aha, tak to už klidný nejsu. ten šmejd Mácha má nějakejch pár dní do konce smlouvy, ale do čtvrtka, po ligovým zápase budu v plusu, takže su klidný :lol: :lol: :lol:
AC Had Bozak

PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

nějak mi poslední dobou - minimálně jednu sezonu - pořád kolabuje hřiště.... přijde mi hláška o klesajícím stavu hřiště, dám stavět to nejrychlejší, pak Hi-tech a do týdne už zase hláška o klesajícím stavu, takže zase to nejrychlejší, pak Hi-tech a tak pořád dokola......dříve (tak před tou sezonou) jsem si nikdy nevšimnul, že by se Hi-tech tak rychle opotřebovalo, řekl bych, že mi vydrželo i sezonu, ale ted je to tak týden max.

Aktuálně mi dnes zase přišla hláška, že Hi-tech, který se dostavělo minulý čtvrtek - před 6 dny! už je zase nevyhovující....

Taky Vám to takhle rychle klesá a nebo mám nějakýho línýho správce i když je pořád na 100%?
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
mouven

Post by mouven »

No tak to je hodne divny.. ze by nejakej bug? Ja nejsem zastancem hi-tec, ale i to vyhrivany me vydrzi hodne dlouho..ani nepamatuju, kdy naposled jsem obnovoval..2-3 sezony? Mozna kecam, ale je to dlouho a furt nepotrebuje obnovit..
Jinak me dneska hodne zarazila jedna vec, o ktere jsem nevedel.. Stalo se mi, ze kdyz jsem chtel dat hrace na trh(za 2M), tak jsem se trochu seknul a omylem mu prodlouzil smlouvu na ty 2M:-D Hlasce jsem nevenoval pozornost a znova potvrdil:-D Pak jsem si uvedomil, kde jsem a hrac mel 70K smlouvu...takze prvni vec.. 70K je nastaveny max nevite? Nebo se to nejak odpocitava..to jen tak pro zajimavost.. a pak kdyz jsem dal hrace na trh a nikdo ho nechtel, tak jsem si rikal, ze to mozna bude kvuli ty smlouve..ze bude mit vyssi pozadavky nez by hrac jeho kvalit mel??? No a aby me nezrujnoval, tak jsem se s nim rozloucil a dal propustit.. fakt prijemny zjisteni, kdyz mi to napsalo, ze ma smlouvu a chce 3M opakuji 3 melouny jako odchodny..Driv to byl nejakej pakatel ne?? A Nebo se to odvozuje podle smlouvy? Trochu vic otazek..tak dik za odpoved..
FK Bolka FOREVER
jancarik

Post by jancarik »

PaTTTTrick wrote:nějak mi poslední dobou - minimálně jednu sezonu - pořád kolabuje hřiště.... přijde mi hláška o klesajícím stavu hřiště, dám stavět to nejrychlejší, pak Hi-tech a do týdne už zase hláška o klesajícím stavu, takže zase to nejrychlejší, pak Hi-tech a tak pořád dokola......dříve (tak před tou sezonou) jsem si nikdy nevšimnul, že by se Hi-tech tak rychle opotřebovalo, řekl bych, že mi vydrželo i sezonu, ale ted je to tak týden max.

Aktuálně mi dnes zase přišla hláška, že Hi-tech, který se dostavělo minulý čtvrtek - před 6 dny! už je zase nevyhovující....

Taky Vám to takhle rychle klesá a nebo mám nějakýho línýho správce i když je pořád na 100%?
:shock: :shock: :shock: ja uz ho mam asi 3-4sezony ted to hlidam cekam kazdou chvili vymenu jestli se nepletu tak postavim 3 hi-tech za skoro dva roky co to hraju tak asi radsi postavim nejakej jinej todlem je husty... 6dni FUJ
EDIT: ted koukam ze by to asi chtelo najmout spravce stadionu jestli to nebude tim...
FC Jančařík Šterboholy

VSICHNI NA PRODEJ
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

jancarik wrote:
PaTTTTrick wrote:nějak mi poslední dobou - minimálně jednu sezonu - pořád kolabuje hřiště.... přijde mi hláška o klesajícím stavu hřiště, dám stavět to nejrychlejší, pak Hi-tech a do týdne už zase hláška o klesajícím stavu, takže zase to nejrychlejší, pak Hi-tech a tak pořád dokola......dříve (tak před tou sezonou) jsem si nikdy nevšimnul, že by se Hi-tech tak rychle opotřebovalo, řekl bych, že mi vydrželo i sezonu, ale ted je to tak týden max.

:shock: :shock: :shock: ja uz ho mam asi 3-4sezony ted to hlidam cekam kazdou chvili vymenu jestli se nepletu tak postavim 3 hi-tech za skoro dva roky co to hraju tak asi radsi postavim nejakej jinej todlem je husty... 6dni FUJ
EDIT: ted koukam ze by to asi chtelo najmout spravce stadionu jestli to nebude tim...
ehm..díky..stydím se :roll: ...akorát žádný český není k dispozici "Zaměstnanci : Správce stadiónu
Je nám líto, nyní není žádný nezaměstnaný správce stadiónu " ... tak snad ráno
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

mouven wrote: Jinak me dneska hodne zarazila jedna vec, o ktere jsem nevedel.. Stalo se mi, ze kdyz jsem chtel dat hrace na trh(za 2M), tak jsem se trochu seknul a omylem mu prodlouzil smlouvu na ty 2M:-D Hlasce jsem nevenoval pozornost a znova potvrdil:-D Pak jsem si uvedomil, kde jsem a hrac mel 70K smlouvu...takze prvni vec.. 70K je nastaveny max nevite? Nebo se to nejak odpocitava..to jen tak pro zajimavost.. a pak kdyz jsem dal hrace na trh a nikdo ho nechtel, tak jsem si rikal, ze to mozna bude kvuli ty smlouve..ze bude mit vyssi pozadavky nez by hrac jeho kvalit mel??? No a aby me nezrujnoval, tak jsem se s nim rozloucil a dal propustit.. fakt prijemny zjisteni, kdyz mi to napsalo, ze ma smlouvu a chce 3M opakuji 3 melouny jako odchodny..Driv to byl nejakej pakatel ne?? A Nebo se to odvozuje podle smlouvy? Trochu vic otazek..tak dik za odpoved..
na tyhle věci je expert Mošník,kterýmu se povedlo dvakrát za sebou podepsat jednoho stejnýho hráče na 70tis plat.
k tvému nebalhu už nefunguje to každodenní snižování platu ,tudíž to holt budeš muset 30 dní trpět a čekat až uplyne tahle doba a potom jít a zkusit podepsat novou smlouvu a skrouhnout to co se dá,bohužel zatím asi nikdo neví, jak se to snížit po tech 30ti dnech , jelikož je to nové pravidlo od teto sezony.
Výše odstupného se určitě řídí délkou i výší smlouvy , proto ten tvuj mazel chce 3 megáče - celebrita jedna 8)
takže když to shrnu,nic jiného ti nezbývá než počkat tech 30 dnů a pak to hodně dlouho zkoušet co podepíše.
každopádně by bylo zajímavé pak o tom sem napsat,kolik jsi ho ponížil,aby jsme si dokázali udělat náhled,jak nové pravidlo funguje v praxi. :wink:

Edit: Vy Ačkaři dneska ale máte věci :lol: - jeden staví trávníky jak na běžícím pásu bez správce stadáku a druhej rozhazuje milionové smlouvy na všechny strany :lol:
(prosím brát s humorem ,tuto poznámku) :wink:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”