Panebože a proč tam máš takový nesmyslně vysoký vstupný? Pak se nediv, že ti přijde necelých 7.000 diváků.bono25 wrote:no, já to bohužel nedokázalvýhra doma po fantastickým výkonu 72 a ztráta asi 400.000

Moderator: Czech Moderators
Panebože a proč tam máš takový nesmyslně vysoký vstupný? Pak se nediv, že ti přijde necelých 7.000 diváků.bono25 wrote:no, já to bohužel nedokázalvýhra doma po fantastickým výkonu 72 a ztráta asi 400.000
bono, nepochopil jsem proc si nastavil agresi 100% ? .. kdybys dal nulu, tak si podle mě vypadnul....bono25 wrote:mouven wrote:Uff tak to bylo o fous.. po vykonech 49-49 postupuje souper po remize a vyhranych penaltach..Ale byla to veeelka fuska a uz jsem moc neveril, ze to dokazu:-D
no, já to bohužel nedokázalvýhra doma po fantastickým výkonu 72 a ztráta asi 400.000
bono25 wrote:mouven wrote:Uff tak to bylo o fous.. po vykonech 49-49 postupuje souper po remize a vyhranych penaltach..Ale byla to veeelka fuska a uz jsem moc neveril, ze to dokazu:-D
no, já to bohužel nedokázalvýhra doma po fantastickým výkonu 72 a ztráta asi 400.000
cenu lístků mám nastavenou od svých počátků na SP...pohár nehraju (s výjimkou loňské sezony, kdy jsem stejně hrál jen 1x z x pokusů doma), takže nemám podle čeho hodnotitkopeckar wrote:Panebože a proč tam máš takový nesmyslně vysoký vstupný? Pak se nediv, že ti přijde necelých 7.000 diváků.bono25 wrote:no, já to bohužel nedokázalvýhra doma po fantastickým výkonu 72 a ztráta asi 400.000
PaTTTTrick wrote:bono, nepochopil jsem proc si nastavil agresi 100% ? .. kdybys dal nulu, tak si podle mě vypadnul....bono25 wrote:mouven wrote:Uff tak to bylo o fous.. po vykonech 49-49 postupuje souper po remize a vyhranych penaltach..Ale byla to veeelka fuska a uz jsem moc neveril, ze to dokazu:-D
třeba je to znamení, že mám letos pohár vyhráttom17 wrote:
Trochu úsilí a obav to stálo, ale já jsem po výkonech 57:61 venku![]()
Tak snad se zadaří příští týden Bonovi...
Tak to se rádi sponzoringu vzdali a po slušném výkonu 62 jsme spozornig společné kasy přenechali jiným. Ale hlavním důvodem je to, že ve středu mají všichni fyzičku na 100%, což považuji za velkou výhodu.Libo wrote:FKM Buldogs Nove Zamky - Libo Team 1:6
Vykony: 76 - 121
Ja jsem v poharu vypadnout nechtel a tak moje becko si v pohode poradilo se souperem z divize G. V pristi kolem hraju opet proti geckarovi na jeho pude, tym se jmenuje forta urban, stadion ma kapacitu 4 000 divaku. Takze je jasne, ze financni ztratu 210 000 z dnesniho kola v pristim kolen nesnizim, ba co vic, jeste vice prispeju do spolecne kasicky SP
Jdeme dále po výhře 4:1 (124:99) a naše letošní G-mise pokračuje. Tím ovšem pozitiva končí. Soupeř sice klást velký odpor nebude, ale nebude ho klást u sebe doma na stadionku pro 5.000 lidí a to to hraje už skoro rok.kopeckar wrote:Jo tohle milujeme, dnes jsme si porazili doma s jedním Géčkařem 4:2 (118:102) a příští středu přivítám u nás dalšího. Spokojenost na všech frontách. Nové losovací zařízení, které dodala naše dceřinná společnost Newmows funguje velmi dobře. Dnes zisk 80.059 EUR.
Já bych věděl koho to napadlo. Tebe - poté, co jsi viděl, jak jsem se loni napakoval. Ovšem letos tam rozhodně je prostor ke zlepšení i v mém případějancarik wrote:To byl zase napad po sto letech hrat SP pohar to by me zajmalo koho to napadloprvni zapas venku proc ne ale stadak pro 4000 FUj dneska venku +15040 priste venku stadak 6000
to zase budu v baliku
zatim minus 176052.- a to jeste nekoncime
Já teda z pravidla se snažím Pohár nehrát a tak od prvního zápasu jedu na prohru a ne a ne prohrátjancarik wrote:To byl zase napad po sto letech hrat SP pohar to by me zajmalo koho to napadloprvni zapas venku proc ne ale stadak pro 4000 FUj dneska venku +15040 priste venku stadak 6000
to zase budu v baliku
no stačilo by dát agresi na 0 a trochu si proházet posty hráčů a prohra by byla na světěAngee wrote:Já teda z pravidla se snažím Pohár nehrát a tak od prvního zápasu jedu na prohru a ne a ne prohrátjancarik wrote:To byl zase napad po sto letech hrat SP pohar to by me zajmalo koho to napadloprvni zapas venku proc ne ale stadak pro 4000 FUj dneska venku +15040 priste venku stadak 6000
to zase budu v baliku