Divize A

Moderator: Czech Moderators

mouven
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by mouven »

PaTTTTrick wrote:hm. . tak můj agresivní styl opět slavil úspěch.. poté co jsem Resimu vydeptal dva golmany tak, že se nechali vyloučit, dnes proti Mouvenovi to bylo podobné... on vynechal středu a měl 100/100, já pokračuji v poháru a A-čko hrálo CZ ligu...no díky redce v 50-minutě a druhé v 83-minutě (přičemž já dostal v 66.minutě) jsem zvítězil 1:0...ten golman asi rozhodnul..

Jinak pro mě trochu nečekaně to dnes zabalil De Zoeloe, aktuálně druhý v A divizi... asi ho dost nasrala domácí prohra s Widlákem 8)
Hmmm opet dalsi ztrata..Mely to byt 3 body, ale brankar si necha dat v 50 min primou redku a je po zapase..:-( a zas to se mnou vypada hur.. Zitra asi zklamu Oslicka..ackoliv do toho pujdu naplno.. A v dalsim tydnu opet dulezity zapas na hristi Nike a doma s Bizonama.. Chtelo by to konecne porazit nekoho silnejsiho..
Jinak jsem 12 to znamena, ze pro zachranu musim dostat 2 tymy pod sebe..jednim by meli byt Babelki a druhy nekdo z dvojce Rapid a Nike.. a doufat, ze ze spoda se nikdo nevyriti.. trochu nechapu Bizony, co vyvadeji a k Zoeloe si myslim, ze i kdyz nekoho proda, tak na zachranu mu naskok bude stacit..
FK Bolka FOREVER
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

Za ty prachy co chce za hráče si myslím že moc hráčů neprodá :mrgreen:
Andrew - Sokol Čejč
oslicek

Post by oslicek »

JuliusCaesar wrote:Tak De Zeoles vcera menil trenera, co sa mu ale nijako neprejavilo na moralke hracov. To tlacove prehlasenie prislo az potom, cize nemyslim, ze to mal planovane, skor to bolo zapricinene tymto. Neprakvapilo by ma, ak by to este prehodnotil.

Williamsu velmi neverim ani ja (ale urcite ho ani nepodcenujem), zatial odohral snad len 3 tazke zapasy a mal v nich aj dost stastia. Dalsi tyzden asi ukaze ako na tom v skutocnosti je ;-)
myslim, ze to neprehodnoti - asi by tezko vyhral, i kdyz by s tebou bojoval mozna az do konce - mozna se mu to vyplati prestavet rychle, ze spadne treba jen do becka.
oslicek

Post by oslicek »

bono25 wrote:Pro mě prohlášení od Zoeloa znamená, že bych se pošoupnul na bronzovou příčku :lol:
no - asi by sis to měl rozdat s resim o stříbro - wiliamse ted postupne zarizneme, ne? :-)
oslicek

Post by oslicek »

mouven wrote: Hmmm opet dalsi ztrata..Mely to byt 3 body, ale brankar si necha dat v 50 min primou redku a je po zapase..:-( a zas to se mnou vypada hur.. Zitra asi zklamu Oslicka..ackoliv do toho pujdu naplno.. A v dalsim tydnu opet dulezity zapas na hristi Nike a doma s Bizonama.. Chtelo by to konecne porazit nekoho silnejsiho..
muj tip je 146:146 a 2:1 pro tebe - aspon BS to tak napovedelo :-).
bono25
Team President

Post by bono25 »

oslicek wrote:
bono25 wrote:Pro mě prohlášení od Zoeloa znamená, že bych se pošoupnul na bronzovou příčku :lol:
no - asi by sis to měl rozdat s resim o stříbro - wiliamse ted postupne zarizneme, ne? :-)

no, kéž bys měl pravdu...3.stříbro do vitríny :lol:
JuliusCaesar
Coach

Post by JuliusCaesar »

oslicek wrote:
myslim, ze to neprehodnoti - asi by tezko vyhral, i kdyz by s tebou bojoval mozna az do konce - mozna se mu to vyplati prestavet rychle, ze spadne treba jen do becka.
Asi mas pravdu, no ja na jeho mieste by som rozhodne nepredaval. Stale ma tri body naskok (+ menej remiz), urcite by bolo este o co bojovat. Navyse random si tuto sezonu asi celkom uziva - mne v 3 z 11 zapasov dost vyrazne ovplyvnil vysledok a nie som zdaleka jediny. Podla mna je zbytocne sa takto predcasne vzdavat, hlavne ked dostat sa tam, kde je teraz vyzaduje velmi vela usilia ;-).

A inak dnes so mnou nemusel vobec prehrat - co som mu pozeral par hracov, tak kludne mohol popredlzovat zmluvy (pokial o tejto moznosti vobec vie, lebo podla historie hracov to nevyzeralo, ze by to nejako vyuzival).
mouven

Post by mouven »

oslicek wrote: muj tip je 146:146 a 2:1 pro tebe - aspon BS to tak napovedelo :-).
Tak bohuzel vykon byl o 1 mensi, ale nastesti na obou stranach a zaslouzena remiza.. Takze ja ho zariznul:-)
FK Bolka FOREVER
bono25
Team President

Post by bono25 »

mouven wrote:
oslicek wrote: muj tip je 146:146 a 2:1 pro tebe - aspon BS to tak napovedelo :-).
Tak bohuzel vykon byl o 1 mensi, ale nastesti na obou stranach a zaslouzena remiza.. Takze ja ho zariznul:-)

dneska jsem měl i já nečekaný úspěch po velké přestřelce...asi hráčům musím vyčíst, že stav 0:4 po necelé hodině hry už musí bez problémů udržet a nedělat ze zápasu takové drama :lol:
JuliusCaesar
Coach

Post by JuliusCaesar »

no rozhodcovia ma zatial rozhodne nesetria, na randome teciem nejakych 5 bodov, co moze nakoniec velmi chybat. Porazit Sjarela vo finale SP cupu sa asi nevyplaca :D
oslicek

Post by oslicek »

bono25 wrote: dneska jsem měl i já nečekaný úspěch po velké přestřelce...asi hráčům musím vyčíst, že stav 0:4 po necelé hodině hry už musí bez problémů udržet a nedělat ze zápasu takové drama :lol:
to je takový zvláštní zápas, kdy podle mě manažeři váhají, jakou agresivitu mají nastavit :-). nějak sem neuchopil proč widlaks nenastavili agresivitu stejnou jako ty. musel si přece spočítat, že s jednou červenou (někdy po 60.-70.min.) by tě měl přehrát. kdyby dal 100 a i kdyby dostal takhle dvě červené, tak by to byla asi remíza.
teď tu odvážnému štěstí přálo - klobouk dolů - pět gólů venku, v pátek:-)

já bych se nejradši zahrabal půl metru pod zem - říkal sem si, že to bizon odpískal, tak sem tam něco nastavil s tím, že přeci nejde nezískat tři body. no, podcenil sem to - remíza je zasloužená, protože výkony byly vyrovnané a bez červených karet :-(.
JuliusCaesar
Coach

Post by JuliusCaesar »

oslicek wrote:
bono25 wrote: dneska jsem měl i já nečekaný úspěch po velké přestřelce...asi hráčům musím vyčíst, že stav 0:4 po necelé hodině hry už musí bez problémů udržet a nedělat ze zápasu takové drama :lol:
to je takový zvláštní zápas, kdy podle mě manažeři váhají, jakou agresivitu mají nastavit :-). nějak sem neuchopil proč widlaks nenastavili agresivitu stejnou jako ty. musel si přece spočítat, že s jednou červenou (někdy po 60.-70.min.) by tě měl přehrát. kdyby dal 100 a i kdyby dostal takhle dvě červené, tak by to byla asi remíza.

já bych se nejradši zahrabal půl metru pod zem - říkal sem si, že to bizon odpískal, tak sem tam něco nastavil s tím, že přeci nejde nezískat tři body. no, podcenil sem to - remíza je zasloužená, protože výkony byly vyrovnané a bez červených karet :-(.
100% agresivitu nemalo zmysel davat. Pri agresivitach ake sme mali nastavene, som mal podat stale vykon o 4-5 bodov lepsi. Ak by som dal 100% agresivitu, tak by som akurat zvysoval vplyv nahodneho fakturu, co som nechcel. Aspon tak to sa na to pozeram ja ;-).
oslicek

Post by oslicek »

JuliusCaesar wrote: 100% agresivitu nemalo zmysel davat. Pri agresivitach ake sme mali nastavene, som mal podat stale vykon o 4-5 bodov lepsi. Ak by som dal 100% agresivitu, tak by som akurat zvysoval vplyv nahodneho fakturu, co som nechcel. Aspon tak to sa na to pozeram ja ;-).
dík za vysvětlení - máme přirozeně jinou taktiku. to, že si dostal dvě červené je prostě smůla, s tím bych taky neuvažoval, kdybych to nastavoval. já bych dával tu stoprocentní agresivitu právě proto, že kdybych měl "menší" smůlu a dostal červenou jen já (agresivity hráčů máte přibližně stejné) - mělo by mi to stačit aspoň na tu remízu (pokud to byl rozdíl 4-5 bodů před zápasem, tak tím spíš - myslel sem, že to byly max. tak tři body)
tom17
Team President

Post by tom17 »

JuliusCaesar wrote:
oslicek wrote:

100% agresivitu nemalo zmysel davat. Pri agresivitach ake sme mali nastavene, som mal podat stale vykon o 4-5 bodov lepsi. Ak by som dal 100% agresivitu, tak by som akurat zvysoval vplyv nahodneho fakturu, co som nechcel. Aspon tak to sa na to pozeram ja ;-).
to oslíček: Přiznám se, že Ti moc nerozumím – proč měl nastavit agresivitu 100? Dneska si s Juliem random prostě pohrál – nakonec z toho byly výkony 137-141. Kdyby nastavil o 15 vyšší agresivitu, tak mu to při dnešním rozpoložení randomu stejně nepomůže, akorát, jak Julius výše píše, by zvyšoval vliv náhodného faktoru.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
tom17
Team President

Post by tom17 »

tom17 wrote:
to oslíček: Přiznám se, že Ti moc nerozumím – proč měl nastavit agresivitu 100? Dneska si s Juliem random prostě pohrál – nakonec z toho byly výkony 137-141. Kdyby nastavil o 15 vyšší agresivitu, tak mu to při dnešním rozpoložení randomu stejně nepomůže, akorát, jak Julius výše píše, by zvyšoval vliv náhodného faktoru.
to oslíček: Ehm… už jsi v podstatě odpověděl chvíli předtím, než jsem odeslal svůj dotaz, takže už nic…
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”