azor cup XXXXIV: Winner is Gordon Condor
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: onula cup X, XI( C - F )
njn béčko bez nálady prohrálo, tedka budou šmejdi makat, až budou chcípat, jinak gratulace
-
Tak se divam, ze spolu se Zaxusem trosku brzdime turnaj, za coz se omlouvam. Jinak pokud muzu, rad se zucastnim i dalsiho rocniku turnaje.
Díky. Jak jsem viděl toho sudího, vycítil jsem svoji šanci a rozhodl se poslat Áčko. Sice maličko unavené po lize, ale s náladou.misutka wrote:njn béčko bez nálady prohrálo, tedka budou šmejdi makat, až budou chcípat, jinak gratulace
Jinak nálada dnes v týmu skvělá.
3 zápasy a:
1) Těžká výhra v lize venku
2) Výhra nad tebou a jistota peněz zde v Onule
3) Výhra v openu pro 4 a pohárek do vitrínky. Sice prize money 0 ojro, ale pohárek je pohárek.
A sorry za mírný offtopic

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

Výsledky čtvrtfinále:
ac misutka prague - Elnino Prague 2:3 Výkony:128-132
Valcíři Chomutov C.F. - SKS Litoměřice 2:2 (4:2 pen.) Výkony:140-140
AC Had Bozak - 1.FC Julec 1:2 Výkony:132-139
A zase vyhlašuji konkurz na výsledkového informátora.Já tu nebudu od pátku do 28.9. A stačí,když tu bude výsledek s výkonama
A nazapomeňte,že se stále můžete hlásit do onula cupu XI
ac misutka prague - Elnino Prague 2:3 Výkony:128-132
Valcíři Chomutov C.F. - SKS Litoměřice 2:2 (4:2 pen.) Výkony:140-140
AC Had Bozak - 1.FC Julec 1:2 Výkony:132-139
A zase vyhlašuji konkurz na výsledkového informátora.Já tu nebudu od pátku do 28.9. A stačí,když tu bude výsledek s výkonama

A nazapomeňte,že se stále můžete hlásit do onula cupu XI

-
no tak já se té role informátora klidně ujmu, když jsem tedy šel dále 

Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 

-
Snad bude místo abych si mohl kopnout i další ročník 

Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
-
Libo Team - ZaX Team Ráj 2:1
Vykony: 140 - 131
To co se mi nepovedlo v Kolik Cupu, tedy postup do semifinale se mi v Onule povedlo. Cekal jsem tezky zapas, ale souperovi hraci byli unaveni a navic se jim tesne po polocase zranilo RB s vykonem 71 a nastoupil CB s vykonem 53, coz zapricinilo nizsi vykon soupere. Z postupu do semifinale mam velkou radost, ale to neznamena, ze tim chci sve ucinkovani v tomto turnaji ukoncit, prave naopak, v planu mam jeste dva zapasy. Muj semifinalovy souper Big El bude tezkym oriskem, ale ja verim, ze moji hraci ho rozlousknou jako Popelka v pohadce
To co se mi nepovedlo v Kolik Cupu, tedy postup do semifinale se mi v Onule povedlo. Cekal jsem tezky zapas, ale souperovi hraci byli unaveni a navic se jim tesne po polocase zranilo RB s vykonem 71 a nastoupil CB s vykonem 53, coz zapricinilo nizsi vykon soupere. Z postupu do semifinale mam velkou radost, ale to neznamena, ze tim chci sve ucinkovani v tomto turnaji ukoncit, prave naopak, v planu mam jeste dva zapasy. Muj semifinalovy souper Big El bude tezkym oriskem, ale ja verim, ze moji hraci ho rozlousknou jako Popelka v pohadce

No, je naprosto jednoznačné, že jsi favoritem a já jsem VELICE spokojený už s postupem mezi nejlepší čtyři. Bez boje ti to určitě nedám, ale bude to moc těžké a budu potřebovat hodně štístka.Libo wrote:Libo Team - ZaX Team Ráj 2:1
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
no já jsem v semifinále chytnul Homara u něj (ikdyž výhoda není takže je to celkem jedno
) a budu chtít určitě postoupit do finále,lehké to ale nebude. jenom
na to, že hraju až za víc jak za týden 

Tajně jsme doufali, že bychom mohli Libo Team zaskočit. Měl nabitý program, ráno hrál ligu s druhým, a tak jsme chovali naději. Avšak realita se ukázala být velmi krutou:
Libo Team - Elnino Prague 1:0 (134:122)
Krátce po jediném gólu zápasu zmařil nekompromisní sudí veškeré naše naděje na závěrečný tlak vyloučením dvou hráčů (po druhých ŽK). Především kvůli tomu ten nízký výkon...
Přesto nutno uznat, že soupeř byl jednoznačně lepší a dále jde zaslouženě. Gratulujeme.
Libo Team - Elnino Prague 1:0 (134:122)
Krátce po jediném gólu zápasu zmařil nekompromisní sudí veškeré naše naděje na závěrečný tlak vyloučením dvou hráčů (po druhých ŽK). Především kvůli tomu ten nízký výkon...
Přesto nutno uznat, že soupeř byl jednoznačně lepší a dále jde zaslouženě. Gratulujeme.
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
Libo Team - Elnino Prague 1:0
Vykony: 134 - 122
Jak uz napsal Big El, muj patecni program byl poradne nabity, krome ligy jeste tri poharove zapasy, vcetne tohoto, coz se nepriznive projevilo na vykonu, protoze vykon 134 je na moje acko podprumerny, ale nastesti hostujici hraci zapas nezvladli po strance discipliny a tak misto zaverecneho tlaku uz muj tym vitezstvi a tim padem i postup udrzel. Ja dekuju Big Elovi za krasny a ferovy zapas a jednim okem uz vyhlizim sveho finaloveho soupere
Vykony: 134 - 122
Jak uz napsal Big El, muj patecni program byl poradne nabity, krome ligy jeste tri poharove zapasy, vcetne tohoto, coz se nepriznive projevilo na vykonu, protoze vykon 134 je na moje acko podprumerny, ale nastesti hostujici hraci zapas nezvladli po strance discipliny a tak misto zaverecneho tlaku uz muj tym vitezstvi a tim padem i postup udrzel. Ja dekuju Big Elovi za krasny a ferovy zapas a jednim okem uz vyhlizim sveho finaloveho soupere

2.Semifinále: 1.FC Julec:Valcíři Chomutov C.F.
Tak za chvíli bude jasno o dalším finalistovi. Vidím ta na vyrovnaný špíl s výkony kolem 135-140, tedy pokud nezasáhne nějak výrazně sudí. A když při nás bude stát štěstí, dotáhnem to až k penaltám a tam se uvidí........
Tak za chvíli bude jasno o dalším finalistovi. Vidím ta na vyrovnaný špíl s výkony kolem 135-140, tedy pokud nezasáhne nějak výrazně sudí. A když při nás bude stát štěstí, dotáhnem to až k penaltám a tam se uvidí........
1.FC Julec - C8 - http://fotoalba.cz/fotky/23545834
.....trocha napětí...za chvilku to pípne......

Edit: A je to tu....
gratuluji soupeři k zaslouženému postupu.
1.FC Julec : Valcíři Chomutov C.F. 1:1 (pen. 2:4) (136:139)

Edit: A je to tu....

1.FC Julec - C8 - http://fotoalba.cz/fotky/23545834
-
díky za gratulaci,pěkný výkony od obou a v penaltách jsem byl šťastnějšíHomar wrote:.....trocha napětí...za chvilku to pípne......![]()
![]()
Edit: A je to tu....![]()
gratuluji soupeři k zaslouženému postupu.

Ano,tak jak zde již bylo řečeno ve finále se utkají týmy Libo Team a Valcíři Chomutov C.F.
Hraje se to v So(10:00) takže již v sobotu očekávejte přihlášky na onula cup XI