Bohemians Jenikov - SK Kobeřice 1:2 (138/141)
Paráda, tohle jsem ani nečekal tak jsem nastavil nulový styl a doufal jsem v penalty. Naštěstí do dopadlo mnohem lépe a konečně jsem si po delší době připsal nějaký úspěch....těším se na další kolo proti Jeremymu
pupajdi13 wrote:pondělní zápasy prvního kola play-off Hodnocení prvního hracího dne : slabota přátelé , neviděl jsem ani jeden výkon na hranici 140
Nejlépa zahrál Foppa - 138
Tak snad zítra to bude o kousek peprnější
Protože jsi byl tak zklamaný, tak jsem se musel snažit
Vcera jsem tady na foru bedoval, ze vysledky jaksi nebyly podle meho gusta, prohral jsem pri stejnem vykonu, ale dnesni vyhra to nastesti napravila. Vcera jsem s misutkou remizoval, ackoliv jsem mel o dva body lepsi vykon, dneska jsem mel o tri body lepsi vykon a uz to vyslo. Bohuzel radost z teto vyhry jaksi kazi fakt, ze v pristim kole narazim na FC Kolíkov, kterym mame co vracet. Utkani se hraje na me pude, tak doufam, ze si souper odveze nejakou malinkou vysluzku a ja budu turnajem putovat dal. Takove je me prani, uvidime, jaka bude realita
Mošník už to shodnotil , výkony 136 : 128 , Dan nekladl odpor , jak už je zvykem u něhoho ve vyřazovacích bojích.
Mošník tedy kráčí turnajem ,aniž by se zatím musel byť jen malinkato zapotit
Libo Team - ac misutka prague 2 : 1
Liba jsem před turnajem favorizoval , jako tajný trumf a zatím mi to vychází
Po výkonech 140 : 137 tak jde mezi 8 nejlepších - gratulujeme .
První 140tka ve vyřazovací části
Psc United - FC Letenská šlechta 1 : 2
Tak i přes uskutečněný trejd těsně před zápasem jsem dokázali ve Slaném vyhrát a toho si ceníme.
Výkon mohl být také přes 140 , leč rozhodčí volil lízat dvakrát žlutou na obou stranách u jednoho hráče a tak výkony nakonec poklesli na 132 : 138 , jako první lízal dvakrát domácí levý záložník, jako opička se pak zachoval náš Šimr a šel a podávat mejdlo do sprch.
Bohemians Jeníkov - SK Kobeřice 1 : 2
Prokletí mých kolegů z divize B1 ve Šlechtické Minci pokračuje .
Xixi se ani nestihl přihlásit a Agi a ted i Pavel jsou venku po prvním kole play off.
Správně jsem tipoval toto utkání jako tahák prvního kola a oba manažeři mne nezklamali výkony 138 : 141 jsou jednoznačně nejlepší dvojicí prvního vyřazovacího kola .
Hák se tak stal králem prvního kola , když předvedl nejvyšších 141 v závěsu má Liba s 140 body.
V 10 večer den páteční den zakončí překvapení turnaje rudá mašina s Baldou - hosté jsou papírovými favority a já jim věřím v postup mezi 4 nejlepší.
So 3 Říj 2009 (10:00 CET) FC JEREMY ?? - ?? SK Kobeřice
Jediné sobotní utkání se hraje v 10 dopoledne a já ho opět vybírám,jako tahák kola , opět tam jsou Hakovi Koběřice a budou to mít na horké Pražské půdě těžké .
jelikož se v pátek nehraje liga očekávám od všech čtyř utkání maximalně nabité výkony, tými budou připraveny a tak je se na co těšit.
Hodně štěstí všem
pupajdi13 wrote: Pá 2 Říj 2009 (14:00 CET) Libo Team ?? - ?? FC Kolíkov
Ve 14 hodin hraje Libo doma s Mošníkem a domnívám se,že pokud bude chtít jít Mošník dál,tak už se bude muset konečně vytasit s pořádnou sestavou
Tak Liba známe všichni a je jasné, že do toho musím jít naplno. Otázka je zda to moje "plno" bude stačit .
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
Baldic wrote:Tak jsme postoupili do dalšího kola: Dynamo Oleksovice 1 - 1 F.C. Technica Praha (3/4p), sice na penalty,ale postoupili. Očekával jsem, že to bude vyrovnané,což se také potvrdilo. Výkony: 136:137. V dalším kole to bude opravdu těžké, ať už bude soupeř kdokoliv.
Bohužel byl to náš 5. zápas ten den a na víc jsme již opravdu neměli (1x liga, 1x přátelá a 3x turnaj )
Start 16S H.1403 (6.,2.) MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
pupajdi13 wrote:
jelikož se v pátek nehraje liga očekávám od všech čtyř utkání maximalně nabité výkony, tými budou připraveny a tak je se na co těšit.
Hodně štěstí všem Rudý Kmér pupajdí
No v pátek se liga nehraje, ale v sobotu se hraje pohár. Takže ode mě se maximálně nabitého výkonu určitě nedočkáš
Hák wrote:
No v pátek se liga nehraje, ale v sobotu se hraje pohár. Takže ode mě se maximálně nabitého výkonu určitě nedočkáš
jo,jo - ten prokletý - ztrátový pohár , že se na něj .............
edit : mám za sebou masakr utkání a nakonec postup ,ale více až ve večerním zpravodajství
pupajdi13 wrote: Pá 2 Říj 2009 (14:00 CET) Libo Team ?? - ?? FC Kolíkov
Ve 14 hodin hraje Libo doma s Mošníkem a domnívám se,že pokud bude chtít jít Mošník dál,tak už se bude muset konečně vytasit s pořádnou sestavou
Tak Liba známe všichni a je jasné, že do toho musím jít naplno. Otázka je zda to moje "plno" bude stačit .
A nestačilo
Libo Team - FC Kolíkov 1 : 1 (p.5:3) po výkonech 141:142
Libo byl prostě šťastnější. Budiž mu to přáno . Trošku zamrzí, že všem mým hráčům z Áčka klesla po ranním zápase (B-tým) morálka o jedno procento, což se nestává pokaždé. Možná zrovna tolik chybělo, aby tým přidal ještě jeden bodík k výkonu a tu vyrovnávací branku nedostal. Ale to jsou kdyby. Každopádně to byl hezký , i když dost ostrý zápas.
Gratuluji Libo a hodně štěstí do dalších bojů
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
FC JEREMY - SK Kobeřice 1:1(4/5p) (138/137)
Jeremy měl sice o bodík vyšší výkon, ale na penalty jsem se štěstím postoupil já. Ale stejně nevím, jak to že měl Jeremy vyšší výkon. Na součet výkonů hráčů jsem byl lepší (754/762), výhoda domácího prostředí je vypnuta. Já mám náladu na 100%, Jeremy pravděpodobně na 100% nemá. Nastavil sice vyšší agresi (90/85), ale to je necelý bodík výkonu, který by měl dorovnat ten rozdíl výkonu hráčů pokud se nemýlím. Nějak se v těch SP výpočtech přestávám orientovat, možná že to je nějakým zaokrouhlováním....
Včera jsem už byl grogy , takže na to hoopnu nýčko
Foppa Killers Team - FC Letenská šlechta - 0 : 1
výkony - 132 : 132
Neskutečný zápas , který byl v druhé puli celý v režii pana rozhodčího z Burkina Faso , když se rozhodl s hráči obou týmů zahrát mariaš a od 70. minuty to tahal jak smyslů zbavený , výsledek je, že mariaš mu opravdu jde a porazil nás s Foppou 4 : 0 , když poslal pod sprchy po dvou hráčích na každé straně , za to My jsme se ho zbavit nedokázali
Utkání jsme rozhodli brankou do šatny v 44.minutě,když ještě byl na hřišti klid.
Přesto mám z tohoto utkání hodně smíšené pocity a celkových výkonech nemluvě
Libo Team - FC Kolíkov - 1 : 1 ( 5 : 3 pentle )
výkony - 141 : 142
Tak i poslední velký favorit vyřazen , Mošníkovi bodík navíc nestačil a v penaltách byl pokořen a tak třetí šlechtický titul do sbírky nepřidá .
gratulace Libovi je na místě.
Tak tým rudé mašiny byl opravdu velký příjemným překvapením turnaje,takhle pěkné výkony jsem od něj nečekal,
Nakonec odchází z turnaje dost neštastně , když byl o 3 bodíky lepší.
koukám,že celé toto kolo přálo týmum se slabším výkonem v zápase .
FC JEREMY - SK Koběřice - 1 : 1 ( 4 : 5 pentle )
výkony - 138 : 137
Tak i zápas kola nám dospěl k penaltám a i tady se radoval tým (Hák) s horším výkonem
Opravdu zajímavé rozuzlení , já vyhrál zápas po stejných výkonech ostatní 3 zápasy vždy prohrál lepší tým v zápase na penalty .
pupajdi jak ty to tady vedeš ještě že to s váma nehraju no jo no dyť ty si vlastně nechal vyhrát haluzově i mě no tak to už se nedivím a tuším k čemu to směřuje...