Šlechtická Mince - 42 vítěz Draha

Moderator: Czech Moderators

obnovit trofeje pro vítěze?

1.) ano
9
82%
2.) je mi to fuk
1
9%
3.) ne
1
9%
4.)
0
No votes

Total votes: 11

Hák
Member of the Soccer Project Association

Re: Šlechtická Mince 11 - - 1.kolo play-off

Post by Hák »

Bohemians Jenikov - SK Kobeřice 1:2 (138/141)
Paráda, tohle jsem ani nečekal tak jsem nastavil nulový styl a doufal jsem v penalty. Naštěstí do dopadlo mnohem lépe a konečně jsem si po delší době připsal nějaký úspěch....těším se na další kolo proti Jeremymu :wink:
pupajdi13 wrote:pondělní zápasy prvního kola play-off
Hodnocení prvního hracího dne : slabota přátelé , neviděl jsem ani jeden výkon na hranici 140
Nejlépa zahrál Foppa - 138
Tak snad zítra to bude o kousek peprnější :mrgreen: :mrgreen:
Protože jsi byl tak zklamaný, tak jsem se musel snažit :)
SK Kobeřice - E.36
Libo

Post by Libo »

Libo Team - ac misutka prague 2:1

Vykony: 140 - 137

Vcera jsem tady na foru bedoval, ze vysledky jaksi nebyly podle meho gusta, prohral jsem pri stejnem vykonu, ale dnesni vyhra to nastesti napravila. Vcera jsem s misutkou remizoval, ackoliv jsem mel o dva body lepsi vykon, dneska jsem mel o tri body lepsi vykon a uz to vyslo. Bohuzel radost z teto vyhry jaksi kazi fakt, ze v pristim kole narazim na FC Kolíkov, kterym mame co vracet. Utkani se hraje na me pude, tak doufam, ze si souper odveze nejakou malinkou vysluzku a ja budu turnajem putovat dal. Takove je me prani, uvidime, jaka bude realita :mrgreen:
39th season - F.179
Image
Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Sumář druhého hracího dne 1.kola play off

FC Kolíkov - FC Sparta Černý Most 1 : 0

Mošník už to shodnotil , výkony 136 : 128 , Dan nekladl odpor , jak už je zvykem u něhoho ve vyřazovacích bojích.
Mošník tedy kráčí turnajem ,aniž by se zatím musel byť jen malinkato zapotit :wink:

Libo Team - ac misutka prague 2 : 1

Liba jsem před turnajem favorizoval , jako tajný trumf a zatím mi to vychází :wink:
Po výkonech
140 : 137 tak jde mezi 8 nejlepších - gratulujeme .
První 140tka ve vyřazovací části

Psc United - FC Letenská šlechta 1 : 2

Tak i přes uskutečněný trejd těsně před zápasem jsem dokázali ve Slaném vyhrát a toho si ceníme.
Výkon mohl být také přes 140 , leč rozhodčí volil lízat dvakrát žlutou na obou stranách u jednoho hráče a tak výkony nakonec poklesli na 132 : 138 , jako první lízal dvakrát domácí levý záložník, jako opička se pak zachoval náš Šimr a šel a podávat mejdlo do sprch. :x

Bohemians Jeníkov - SK Kobeřice 1 : 2

Prokletí mých kolegů z divize B1 ve Šlechtické Minci pokračuje .
Xixi se ani nestihl přihlásit a Agi a ted i Pavel jsou venku po prvním kole play off.
Správně jsem tipoval toto utkání jako tahák prvního kola a oba manažeři mne nezklamali výkony
138 : 141 jsou jednoznačně nejlepší dvojicí prvního vyřazovacího kola .
Hák se tak stal králem prvního kola , když předvedl nejvyšších 141 v závěsu má Liba s 140 body.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Nejlepší osmička si to opět rozdá ve dvou dnech - v pátek 2. a sobotu 3. října

Pá 2 Říj 2009 (10:00 CET) Foppa Killers Team ?? - ?? FC Letenská šlechta

Startujeme My na hřišti Foppy v 10 ráno , rozhodčí je rezolutně proti nám a já tipuju vyrovnanou partii s penaltovou tečkou.

Pá 2 Říj 2009 (14:00 CET) Libo Team ?? - ?? FC Kolíkov

Ve 14 hodin hraje Libo doma s Mošníkem a domnívám se,že pokud bude chtít jít Mošník dál,tak už se bude muset konečně vytasit s pořádnou sestavou :lol:

Pá 2 Říj 2009 (22:00 CET) rudá mašina ?? - ?? F.C. Technica Praha

V 10 večer den páteční den zakončí překvapení turnaje rudá mašina s Baldou - hosté jsou papírovými favority a já jim věřím v postup mezi 4 nejlepší.

So 3 Říj 2009 (10:00 CET) FC JEREMY ?? - ?? SK Kobeřice

Jediné sobotní utkání se hraje v 10 dopoledne a já ho opět vybírám,jako tahák kola , opět tam jsou Hakovi Koběřice a budou to mít na horké Pražské půdě těžké .

jelikož se v pátek nehraje liga očekávám od všech čtyř utkání maximalně nabité výkony, tými budou připraveny a tak je se na co těšit.
Hodně štěstí všem

Rudý Kmér pupajdí
MošnaM

Post by MošnaM »

pupajdi13 wrote:

Ve 14 hodin hraje Libo doma s Mošníkem a domnívám se,že pokud bude chtít jít Mošník dál,tak už se bude muset konečně vytasit s pořádnou sestavou :lol:
Tak Liba známe všichni a je jasné, že do toho musím jít naplno. Otázka je zda to moje "plno" bude stačit :wink: .
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
Big El

Post by Big El »

Libo wrote:Libo Team - ac misutka prague 2:1

Vykony: 140 - 137

...Bohuzel radost z teto vyhry jaksi kazi fakt, ze v pristim kole narazim na FC Kolíkov, kterym mame co vracet....
Chlape, proč Bohužel? To je přece vynikající zpráva, že máš možnost jim to vrátit :wink:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
ps2512

Re: Šlechtická Mince 11 - přihlášky letí - 1.kolo play-off

Post by ps2512 »

Baldic wrote:Tak jsme postoupili do dalšího kola: Dynamo Oleksovice 1 - 1 F.C. Technica Praha (3/4p), sice na penalty,ale postoupili. Očekával jsem, že to bude vyrovnané,což se také potvrdilo. Výkony: 136:137. V dalším kole to bude opravdu těžké, ať už bude soupeř kdokoliv.
Bohužel byl to náš 5. zápas ten den a na víc jsme již opravdu neměli (1x liga, 1x přátelá a 3x turnaj :roll: )
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Hák

Post by Hák »

pupajdi13 wrote: jelikož se v pátek nehraje liga očekávám od všech čtyř utkání maximalně nabité výkony, tými budou připraveny a tak je se na co těšit.
Hodně štěstí všem
Rudý Kmér pupajdí
No v pátek se liga nehraje, ale v sobotu se hraje pohár. Takže ode mě se maximálně nabitého výkonu určitě nedočkáš :(
SK Kobeřice - E.36
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Hák wrote: No v pátek se liga nehraje, ale v sobotu se hraje pohár. Takže ode mě se maximálně nabitého výkonu určitě nedočkáš :(
jo,jo - ten prokletý - ztrátový pohár , že se na něj ............. :mrgreen:
edit : mám za sebou masakr utkání a nakonec postup ,ale více až ve večerním zpravodajství
MošnaM

Post by MošnaM »

MošnaM wrote:
pupajdi13 wrote:

Tak Liba známe všichni a je jasné, že do toho musím jít naplno. Otázka je zda to moje "plno" bude stačit :wink: .
A nestačilo :cry:

Libo Team - FC Kolíkov 1 : 1 (p.5:3) po výkonech 141:142

Libo byl prostě šťastnější. Budiž mu to přáno :wink: . Trošku zamrzí, že všem mým hráčům z Áčka klesla po ranním zápase (B-tým) morálka o jedno procento, což se nestává pokaždé. Možná zrovna tolik chybělo, aby tým přidal ještě jeden bodík k výkonu a tu vyrovnávací branku nedostal. Ale to jsou kdyby. Každopádně to byl hezký , i když dost ostrý zápas.
Gratuluji Libo a hodně štěstí do dalších bojů :!:
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
acskncl

Re: Šlechtická Mince 11 - - Osmifinále

Post by acskncl »

ruda masina vs f.c. technica praha
144:141 2:3 na penalty :roll:
Bych blil velebnosti 4 zápas dne, pro soupere prvni, lepsi vykon a hovno platny :cry: :cry:
Na ceste do propadliste dejin.
Hák

Post by Hák »

FC JEREMY - SK Kobeřice 1:1(4/5p) (138/137)
Jeremy měl sice o bodík vyšší výkon, ale na penalty jsem se štěstím postoupil já. Ale stejně nevím, jak to že měl Jeremy vyšší výkon. Na součet výkonů hráčů jsem byl lepší (754/762), výhoda domácího prostředí je vypnuta. Já mám náladu na 100%, Jeremy pravděpodobně na 100% nemá. Nastavil sice vyšší agresi (90/85), ale to je necelý bodík výkonu, který by měl dorovnat ten rozdíl výkonu hráčů pokud se nemýlím. Nějak se v těch SP výpočtech přestávám orientovat, možná že to je nějakým zaokrouhlováním.... :wink:
SK Kobeřice - E.36
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Souhrn

Včera jsem už byl grogy , takže na to hoopnu nýčko :lol:

Foppa Killers Team - FC Letenská šlechta - 0 : 1

výkony - 132 :roll: : 132 :shock:

Neskutečný zápas , který byl v druhé puli celý v režii pana rozhodčího z Burkina Faso , když se rozhodl s hráči obou týmů zahrát mariaš a od 70. minuty to tahal jak smyslů zbavený , výsledek je, že mariaš mu opravdu jde a porazil nás s Foppou 4 : 0 , když poslal pod sprchy po dvou hráčích na každé straně , za to My jsme se ho zbavit nedokázali :mrgreen:
Utkání jsme rozhodli brankou do šatny v 44.minutě,když ještě byl na hřišti klid.
Přesto mám z tohoto utkání hodně smíšené pocity a celkových výkonech nemluvě

Libo Team - FC Kolíkov - 1 : 1 ( 5 : 3 pentle )

výkony - 141 : 142

Tak i poslední velký favorit vyřazen , Mošníkovi bodík navíc nestačil a v penaltách byl pokořen a tak třetí šlechtický titul do sbírky nepřidá .
gratulace Libovi je na místě.

rudá mašina - F.C. Technica Praha 3 : 3 ( 2 : 3 pentle )

výkony - 144 : 141

Tak tým rudé mašiny byl opravdu velký příjemným překvapením turnaje,takhle pěkné výkony jsem od něj nečekal,
Nakonec odchází z turnaje dost neštastně , když byl o 3 bodíky lepší.
koukám,že celé toto kolo přálo týmum se slabším výkonem v zápase .

FC JEREMY - SK Koběřice - 1 : 1 ( 4 : 5 pentle )

výkony - 138 : 137

Tak i zápas kola nám dospěl k penaltám a i tady se radoval tým (Hák) s horším výkonem

Opravdu zajímavé rozuzlení , já vyhrál zápas po stejných výkonech ostatní 3 zápasy vždy prohrál lepší tým v zápase na penalty .
tomkycz

Post by tomkycz »

pupajdi jak ty to tady vedeš ještě že to s váma nehraju 8) no jo no dyť ty si vlastně nechal vyhrát haluzově i mě no tak to už se nedivím a tuším k čemu to směřuje... :wink:
Big El

Post by Big El »

No, pupajdí vždycky říká, že turnaj dělá pro nás, že on ho vyhrávat nechce, a pak se vždycky nějakým způsobem na stupně vítězů dostane :mrgreen:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”