Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Azor
Member of the Soccer Project Association

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by Azor »

Jak je to s těmi potřebnými počty(barů WC atd.)? Já jen že mám 15000 míst,tak dle happynova FAQ a SPMT mám mít 75 barů.Já ale mám 72.Jenže když jsem se podíval,tak fanoušci byli stále spokojeni.Jak to,když by správně měli být nespokojeni:?:
kopeckar

Post by kopeckar »

Azor wrote:Jak je to s těmi potřebnými počty(barů WC atd.)? Já jen že mám 15000 míst,tak dle happynova FAQ a SPMT mám mít 75 barů.Já ale mám 72.Jenže když jsem se podíval,tak fanoušci byli stále spokojeni.Jak to,když by správně měli být nespokojeni:?:
Přestali chlastat. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Big El

Post by Big El »

kopeckar wrote:
Azor wrote:Jak je to s těmi potřebnými počty(barů WC atd.)? Já jen že mám 15000 míst,tak dle happynova FAQ a SPMT mám mít 75 barů.Já ale mám 72.Jenže když jsem se podíval,tak fanoušci byli stále spokojeni.Jak to,když by správně měli být nespokojeni:?:
jj, je krize, tak se nechlastá :wink:
Já osobně se řídím podle SPMT.
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Azor

Post by Azor »

Big El wrote:
kopeckar wrote:
jj, je krize, tak se nechlastá :wink:
Já osobně se řídím podle SPMT.
No,právě ono mi to v SPMT svítí červeně :mrgreen: Ale stejně stavíme 10 barů navíc,co kdyby náhodou zase začali chlastat :mrgreen:
Big El

Post by Big El »

Jasně, Češi (a Moraváci také) jsou málokdy v takový krizi, aby pít přestali. Navíc jak jsem slyšel ve zprávách bude co rozlívat, úroda ovoce prý byla fajná...

Btw. To víte, jak je to s tím alkoholem? Ještě nikdo nad ním nezvítězil. Jen Moraváci remízovali!
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
ps2512

Post by ps2512 »

Big El wrote:Btw. To víte, jak je to s tím alkoholem? Ještě nikdo nad ním nezvítězil. Jen Moraváci remízovali!
Ale jen málo nám chybí k výhře :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
crueface1

Post by crueface1 »

Měl bych dotaz...
u přestupů jsou kolonky "k dispozici od". Je v tom nějaký systém? Pak jsou ještě kolonky "CENA",co znamená,pokud je údaj vyznačen tučně (nikoli černě) ?
díky za odpověď .)
FC Crue Olomouc, crueface, F.49
Image
Relax nade vše:)
kopeckar

Post by kopeckar »

crueface1 wrote:Měl bych dotaz...
u přestupů jsou kolonky "k dispozici od". Je v tom nějaký systém? Pak jsou ještě kolonky "CENA",co znamená,pokud je údaj vyznačen tučně (nikoli černě) ?
díky za odpověď .)
Tučně je vyznačen v okamžiku, když už na něj někdo dal nabídku. No a co se týče toho času, tak od toho data, od kterého je hráč k dispozici, ti ho může jeho majitel prodat. Poznáš to i podle barvy značení. Červená je STOP a zelená VOLNO.
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
crueface1

Post by crueface1 »

takže pokud třeba já,prodávám hráče,kde datum "k dispozici od" je datum,který už bylo,tak ho můžu prodat výběrem jednoho z hráčů,který už učinil nabídku(a třeba není nejvyšší..)...jestli to chápu dobře :roll:
A díky za odpověď .)
Image
kopeckar

Post by kopeckar »

crueface1 wrote:takže pokud třeba já,prodávám hráče,kde datum "k dispozici od" je datum,který už bylo,tak ho můžu prodat výběrem jednoho z hráčů,který už učinil nabídku(a třeba není nejvyšší..)...jestli to chápu dobře :roll:
A díky za odpověď .)
Pokud tam ta možnost svítí, tak ano. Nevím sice co by tě k tomu vedlo, ale možné to je. Spíše však ti ten okamžik dává možnost nastavit částku z kterou o někdo může mít hned. V tomto případě doporučuji projít si přehled přestupů (obsahuje přestupy za poslední měsíc) a podívat se za kolik se podobní hráči prodávají. Je třeba vzít v úvahu nejen věk, ale i agresivitu.
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
crueface1

Post by crueface1 »

já se jen ptal hypoteticky,samo že neprodám hráče za mín,než je nevyšší nabídka. Jinak to sleduju,tahle hra je celkem věda...ale zábavná :)
Image
MošnaM

Post by MošnaM »

Já bych si dovolil tuto otázku trošku doplnit :wink: .

Pravidla přestupového trhu jsou taková, že každý hráč musí být na transferlistu (TL) minimálně 3 dny. To znamená, že pokud dáš hráče na trh prvního před simulací v 10:00, bude volný k prodeji čtvrtého po simulaci v 10:00. A na trhu je potom minimálně další tři dny - přestoupí automaticky osmého při ranní simulaci ve 4:00 nejvyšší nabídce. Toto druhé pravidlo neplatí, pokud je poslední den před automatickým přestupem podaná nová nabídka - den automatického přestupu se o jeden odkládá. Tady jen pozor, nejedná se totiž o kalendářní dny, ale o dny mezi ranními simulacemi. Tedy ten náš výše zmíněný hráč by tu novou nabídku musel dostat v rozmezí od sedmého po ranní simulaci do osmého ranní simulace ( od sedmého po 4:00 do osmého před 4:00). Poté by automaticky přestupoval až devátého při ranní simulaci, pokud tedy nepřijde další nová nabídka. A takto se termín automatického přestupu můžeše teoreticky posunovat hodně dlouho. Samozřejmě v praxi ten hráč dosáhne své maximální ceny dříve.
V okamžiku, co je hráč volný k prodeji (na TL zeleně), můžeš mu nastavit částku na okamžitý přestup, kterou když někdo nabídne, hráč odchází okamžitě. A také můžeš hráče sám prodat. Tady jen pozor - v pravidlech se praví, že hráč si sám vybere, kam přestoupí, podle platových podmínek. Takže to nemusí být ta nejvyšší nabídka peněz pro tebe, nebo tým, kterému jsi ho chtěl poslat. Samozřejmě je to omezeno pouze na nabídky v určitém procentuálním rozpětí - většinou maximálně nejvyšší tři se tam vlezou.

Je faktem, že značná část hráčů přestupuje tímto způsobem. Já si dokážu představit minimálně tři důvody, proč má hráč přestoupit dříve i s rizikem finanční ztráty.
1) Potřebuji rychle peníze. A to ať už z důvodu, že jsem v dluzích, nebo potřebuji peníze na nákup jiného hráče, aby mi neutekl.
2)Potřebuji místo v týmu - v okamžiku, co mám 35 hráčů, nemohu podávat nabídky na nákup dalších
3)Potřebuji vhodně načasovat přestup kvůli náladě v týmu - tohle se tě zatím asi moc netýká, ale abys to věděl. Jedním z faktorů, který velmi výrazně ovlivňuje výkon týmu (a tím výsledek zápasu) je nálada v týmu. Čím je nižší, tím hraješ hůř. A každým transferem klesá nálada o 5%. Roste opět hraním zápasů - víc za ligu a pohár (cca 2%) a méně za přáteláky a turnaje (cca 1%). Takže pokud chceš hrát co nejlépe, musíš mít náladu pokud možno pořád co nejblíže 100%. Takže zkušenější a ve vyšších ligách hrající manažeři směřují přestupy na dobu, kdy jim pokles nálady(a tím i výkonů) tolik nevadí - před zápasy se slabými týmy, na ligové přestávky, na dobu, kdy jim v lize už nehrozí sestup a na postup nemají.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
puzzle

Post by puzzle »

chtěl bych se zeptat proč se mi při 100% trenérovy zhoršují hráči můj stoper měl 85% občas mu to skočilo na 86% a ted má 82% a není jedinný PB měl 90%a ted má 88% jak je to možné? je to trenérem nebo něčím jiným nepomůže třeba výměna trenéra?
(1.FC Krvavý Prapor C.2 ;-))

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

puzzle wrote:chtěl bych se zeptat proč se mi při 100% trenérovy zhoršují hráči můj stoper měl 85% občas mu to skočilo na 86% a ted má 82% a není jedinný PB měl 90%a ted má 88% jak je to možné? je to trenérem nebo něčím jiným nepomůže třeba výměna trenéra?
zřejmě ten hráč nehraje a tak mu klesá morálka a tím i hodnocení, musel bych toho hráče vidět
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
crueface1

Post by crueface1 »

to mošna:
díky za vysilující odpověd:) Něco z toho jsem věděl,ted jsem si ověřil,že je to pravda. Sám jsem už i vyzkoušel,že hrát bez morálky moc nejde. Mezi sezónou jsem nakupoval a prodával,morálka na nule,tak jsem toho využil a celkem dost obměnil kádr a naděje z vlastní stáje se mi podařilo pěkně vytrénovat. Ted jsem za polovinou a hráči hrají líp,což je vidět na výsledcích celkem spolehlivě - na začátku jsem měl problémy něco uhrát,ted jsem ve středu tabulky a první celek skupiny se od mne dočkal první porážky sezóny,atd...
Celkem jsem studoval FAQ a podobný věci,ale nikde jsem ještě nenašel (nebo našel,ale nějak jsem si to k tomu nepřiřadil),jak se vypočítává počet procent obrany,zálohy a útoky (jak je to v reportu ze zápasu). Prakticky to asi k ničemu nebude,ale rád bych toho věděl co nejvíc :))
A ještě jedna otázka...pokud mám tým,který má střední průměr v agresivitě hráčů,kolik mám nastavit agresivitu pro zápas? A kolik bych měl nastavit,pokud mám tým složený s hráčů okolo 10-15 procent AGR ? (nějaký informace mám,ale rád bych si je ověřil..)

Díky
Image
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”