Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
Re: Cum merge campionatu
iar am ajuns la retrogradare. daca sezonul acesta retrogradez vand tot chiar daca ajung si in H, dar vom schimba si strategia.
-
- Member of the Soccer Project Association
A.E.K 2 - 3 F.C.Delta Tulcea
locul 1 in F40

-
- Team Manager
2 sez ma duc in jos si dupaia revin in forta cu tineretul
:D

hi! I sell all the stars, if you're interested in something OFFER:)
http://www.soccerproject.com/spnewl_speler_overview.php <-- CLICK
http://www.soccerproject.com/spnewl_speler_overview.php <-- CLICK
AB Craiova 1 - 0 FC Barsa
scot 146 si inca se poate si mai bine ...si totusi victorie in min 91 cu +14 peste adversar ...Raiders scoate -2 fata de Paul Utd si face egal...aiurea
scot 146 si inca se poate si mai bine ...si totusi victorie in min 91 cu +14 peste adversar ...Raiders scoate -2 fata de Paul Utd si face egal...aiurea
Sez 23/26/27/28/29/30/31/35/36/37/40/41/42 Locul 1 in H / H / G / F / E / D / C / E / D / C / D / C / B
Season 42 SP Cup Winner
Season 42 SP Cup Winner
-
am luat-o azi din cauza neatentiei mele. lipsa de obiectiv in liga sezonul asta ma face sa fiu neatent 

Eu imi bag picioarele. Ok, am facut un egal sezonul asta cu -9 pe linii. Dar in rest numai rezultate aiurea cu contracandidate la retrogradare. Ala astazi a jucat cu agresivitate 230 si nu a avut nici un eliminat. Eu am jucat cu 200 si am luat un rosu. Normal ca iei bataie daca oponentul isi permite sa faca treburi din astea. Si nu e prima oara cand se intampla asa cu Tornado asta. Am jucat si sezonul trecut cu el si, din 4 meciuri cate am avut pana acum, in unul singur a avut cartonas rosu, desi a jucat tot timpul cu 220+.
Harder, better, faster, stronger
pe mine Raiders ala ma omoara cu agresivitatea ...joaca mereu cu 210+ si mai rar primeste cate un rosu desi are juc agresivi peste 50...eu cand joc cu 178 o iau pe coaja ...aiurea ...plus ca sezonul asta vad ca sunt la moda randomurile ...mult prea multe...
Sez 23/26/27/28/29/30/31/35/36/37/40/41/42 Locul 1 in H / H / G / F / E / D / C / E / D / C / D / C / B
Season 42 SP Cup Winner
Season 42 SP Cup Winner
-
Fc Fortune 2 - 7 F.C.Delta Tulcea 

EU inainte sa ma las la valori peste 190 luam rosu!!! D-aia incepuse sa mi se ia.... Nu inteleg de ce unii pot folosi agresivitati f mari fara mkr sa ia galben...
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
-
meci acasa in seara asta cu locul 1 in liga, il bat si trec lider in clasament. daca se intampla asa,probabil locul 1 la final e ca si asigurat, pt ca e singurul adversar care poate sa ma incurce, iar dupa meciul cu el restul meciurilor o sa fie niste formalitati
SP Club Inter 15
...........***...........
SP: a love and hate thing..
-
la ce echipa ai pana in D nu te mai opreste nimeni cu conditia sa ridici TS-ulcalin_g wrote:meci acasa in seara asta cu locul 1 in liga, il bat si trec lider in clasament. daca se intampla asa,probabil locul 1 la final e ca si asigurat, pt ca e singurul adversar care poate sa ma incurce, iar dupa meciul cu el restul meciurilor o sa fie niste formalitati
-
aha, exact la asta mi-e gandul si mie acum. TS-ul e prioritatea mea nr 1, incepand din ziua 40 nu mai fac niciun transfer, ca, in caz ca am program greu in debutul sezonului in F, sa ma descurc. si... D??? eu mi-am propus sa prind B-ul cu baietii astiacipriansimi wrote:la ce echipa ai pana in D nu te mai opreste nimeni cu conditia sa ridici TS-ul

SP Club Inter 15
-
Necaxa 1 - 2 F.C.Delta Tulcea
AB Craiova 2 - 2 andeal
al 4 random sezonul asta ...deja m-am abisnuit cu cate un random pe saptamana...
al 4 random sezonul asta ...deja m-am abisnuit cu cate un random pe saptamana...
Season 42 SP Cup Winner
Season 42 SP Cup Winner
-
egal 1-1
si adio locul 1.. se pare ca a fost mai tare decat ma asteptam adversarul. 

SP Club Inter 15