Divize A

Moderator: Czech Moderators

pupajdi13
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by pupajdi13 »

Sokol Cejc wrote:
tom17 wrote:Zahrát doma 152 není zas tak nic převratného
Souhlas, hraju to třikrát denně :mrgreen:
a to máš k dispozici 5 simulací :lol: - že se nestydíš :mrgreen:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

Musí si zahrát i Béčko a Céčko, ne ?
Andrew - Sokol Čejč
oslicek

Post by oslicek »

Sokol Cejc wrote:
tom17 wrote:Zahrát doma 152 není zas tak nic převratného
Souhlas, hraju to třikrát denně :mrgreen:
proto se taky plácáš, tam kde se plácáš :wink: v áčku se to hraje čtyřikrát denně a při páté simulaci to zpravidla vyžaduje ještě nadprůměrný výkon...
mouven

Post by mouven »

Sokol Cejc wrote:Mouven na hrad :!:
nechval dne pred veceri:-)
FK Bolka FOREVER
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

mouven wrote:
Sokol Cejc wrote:Mouven na hrad :!:
nechval dne pred veceri:-)

Právě jsem dovečeřel :wink:
Andrew - Sokol Čejč
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

oslicek wrote:tenhle týden sem konečně spokojený. potom, co sem si postěžoval, jak mi štěstěna nepřeje, tak mi hned ve dvou utkánch pomohla a namísto očkávaných 3 až 4 bodů to bylo nakonec sedm.
dneska sem si proti patttrickovi moc nadějí nedával, protože SPMT ukázalo jeho výhru asi o čtyři nebo pět bodů. risknul sem ohulit agresivitu na 174 a modlil sem se, abych dostal jen jednu červenou, což se nakonec povedlo, jako bonus dostal patttrick taky červenou a výsledkem byla dokonce remíza na výkony.
dalším klikařem dne je bono, jehož hráči předvedli ne moc reprezentativní výkony, ale byla z toho nakonec šťastná remíza.
no jo no, na Tebe si mi prostě nedaří dlouhodobě.... :lol: .. .měl jsem trochu problémy se sestavou, nějak mám poslední týdny pořád pár lidí na marodce a tak jsem musel hrát RF s agresí 13%, no a dle očekávání dostal redku :evil: ...
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
oslicek

Post by oslicek »

PaTTTTrick wrote:
oslicek wrote:tenhle týden sem konečně spokojený. potom, co sem si postěžoval, jak mi štěstěna nepřeje, tak mi hned ve dvou utkánch pomohla a namísto očkávaných 3 až 4 bodů to bylo nakonec sedm.
dneska sem si proti patttrickovi moc nadějí nedával, protože SPMT ukázalo jeho výhru asi o čtyři nebo pět bodů. risknul sem ohulit agresivitu na 174 a modlil sem se, abych dostal jen jednu červenou, což se nakonec povedlo, jako bonus dostal patttrick taky červenou a výsledkem byla dokonce remíza na výkony.
dalším klikařem dne je bono, jehož hráči předvedli ne moc reprezentativní výkony, ale byla z toho nakonec šťastná remíza.
no jo no, na Tebe si mi prostě nedaří dlouhodobě.... :lol: .. .měl jsem trochu problémy se sestavou, nějak mám poslední týdny pořád pár lidí na marodce a tak jsem musel hrát RF s agresí 13%, no a dle očekávání dostal redku :evil: ...
no, agresivita 13 je ložená na červenou :-). takovýho beránka bych bral všema deseti. jak nemám prachy, tak už beru hráče s agresivitou okolo 40...

dneska je pro mě velký den - zahrál sem si osobák - 153. jsem o to víc překvapenější, že to bylo při náladě v týmu 96, většina týmu byla na 99/100 a nedostal sem ani bonus za plný stadión, takže je pořád co zlepšovat :-).
kopeckar

Post by kopeckar »

oslicek wrote:dneska je pro mě velký den - zahrál sem si osobák - 153. jsem o to víc překvapenější, že to bylo při náladě v týmu 96, většina týmu byla na 99/100 a nedostal sem ani bonus za plný stadión, takže je pořád co zlepšovat :-).
Velká poklona pane kolego, tohohle zřejmě nikdy nedosáhneme. Zřejmě bude lehčí než na zeleném pažitu, porážet vás na převážně stejně barevné desce. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

oslicek wrote:
PaTTTTrick wrote:
no, agresivita 13 je ložená na červenou :-). takovýho beránka bych bral všema deseti. jak nemám prachy, tak už beru hráče s agresivitou okolo 40...

dneska je pro mě velký den - zahrál sem si osobák - 153. jsem o to víc překvapenější, že to bylo při náladě v týmu 96, většina týmu byla na 99/100 a nedostal sem ani bonus za plný stadión, takže je pořád co zlepšovat :-).
koupit ted kvalitního hráče s jednomístnou agresí je ted skoro zázrak... prachy náky sou, ale sílene penize za ně dávat nebudu a jiní hráči nejsou :o(
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
mouven

Post by mouven »

hehe tak to je trapny.. zitra hraju u Cetatea Rapid..a rikal jsem si, ze to muze byt dulezity zapas, ktery bud potvrdi formu a nebo ne a tak jsem se dohodl s kamaradem na vymenu trenera.. preci jen to je zapas venku a nechtel jsem nechat nic nahode navic, kdyz jsem mel tu moznost a hral jsem dnes s Juvenardusem.. a ted na nej koukam a bylo to vsechno zbytecny..hodil na trh 7 hracu..a kdyz jsem na nej koukal odpoledne, tak tam nic nebylo.. nemel jsem bejt tak hrrr a pouceni pro priste menit trenera az po posledni situaci:-D
FK Bolka FOREVER
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

mouven wrote:hehe tak to je trapny.. zitra hraju u Cetatea Rapid..a rikal jsem si, ze to muze byt dulezity zapas, ktery bud potvrdi formu a nebo ne a tak jsem se dohodl s kamaradem na vymenu trenera.. preci jen to je zapas venku a nechtel jsem nechat nic nahode navic, kdyz jsem mel tu moznost a hral jsem dnes s Juvenardusem.. a ted na nej koukam a bylo to vsechno zbytecny..hodil na trh 7 hracu..a kdyz jsem na nej koukal odpoledne, tak tam nic nebylo.. nemel jsem bejt tak hrrr a pouceni pro priste menit trenera az po posledni situaci:-D
hm, nebyt to A-čkař, tak si myslim, že se mu někdo lognul na ucet.. protože to dal na trh od shora.. všechny golmany, LB, CB a víc už nemohl :lol:
JuliusCaesar
Coach

Post by JuliusCaesar »

Dnes velmi tazky zapas u TWSB. Obaja sme v pondelok setrili A-timy, ja som vcera menil trenera a super podpisoval nove kontrakty, takze sme obaja isli do zapasu naplno. Nakoniec vykony 151-152, co stacilo na najtesnejsie vitazstvo :).
tom17
Team President

Post by tom17 »

JuliusCaesar wrote:Dnes velmi tazky zapas u TWSB. Obaja sme v pondelok setrili A-timy, ja som vcera menil trenera a super podpisoval nove kontrakty, takze sme obaja isli do zapasu naplno. Nakoniec vykony 151-152, co stacilo na najtesnejsie vitazstvo :).
Mě to samozřejmě nepotěšilo :)
Tohle bylo právě kolo, kdy jsem věřil, že je reálná šance, že by jsi nemusel uspět a já bych se na Tebe mohl dotáhnout.
Porazíš-li ve čtvrtek De Zoeloe's (vzhledem k mírnému rozhodčímu se Ti snižuje riziko překvapivého výsledku), bude o titulu prakticky rozhodnuto.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
bono25
Team President

Post by bono25 »

málem jsem se nedopočítal widlákovo dnešního výkonu...154 :lol:
mouven

Post by mouven »

bono25 wrote:málem jsem se nedopočítal widlákovo dnešního výkonu...154 :lol:
Nejak kluci zacali blaznit..zacalo to zapasem Tom-Widlak pak Oslicek 153 a ted tohle.. s takovejma vykonama jdete nekam:-D Nebude me s vama bavit hrat..
Jinak ja si dneska pripsal 4 vyhru v rade a dokonce 6 zapas s vyssim vykonem:-) Forma se samozrejme promitla i do bodu, kde 4 kola pred koncem mam naskok na sestup 9 bodu, coz je velmi pekny a v nasledujicich zapasech pocitam s sanci bodovat ve 2 zapasech.. Takze snad v pondeli by melo byt hotovo, kdy budu hrat s Nike a doufam, ze ho zariznu a popreju hodne stesti do becka.. Trochu je pro me prekvapeni, ze se Patrik nechal namocit do boje o sestup, ale co jsem se ted koukal na rozlosovani, tak chapu, ze je klidnej:-)
FK Bolka FOREVER
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”