aspoň to bude zajímavějšíkopeckar wrote:Tak jsme přišli asi o battlestrategy.

Moderator: Czech Moderators
aspoň to bude zajímavějšíkopeckar wrote:Tak jsme přišli asi o battlestrategy.
Souhlas, taky mi to nevadíPapa Bouba Diop wrote:aspoň to bude zajímavějšíkopeckar wrote:Tak jsme přišli asi o battlestrategy.
Já myslim, že to nebude trvat dlouho... přišel by o příjmy z reklam, který můžou bejt na BS poměrně slušný.Sokol Cejc wrote:Souhlas, taky mi to nevadíPapa Bouba Diop wrote:aspoň to bude zajímavějšíkopeckar wrote:Tak jsme přišli asi o battlestrategy.
No,aspoň se probudí topic Za kolik ho střelit?Sokol Cejc wrote:Souhlas, taky mi to nevadíPapa Bouba Diop wrote:aspoň to bude zajímavějšíkopeckar wrote:Tak jsme přišli asi o battlestrategy.
Tak se přece podívej, kdy jsi ho začal organizovat, jde-li tops2512 wrote:jak dlouho trvá než se turnaj automaticky smaže než se rozehraje???? Mě se to teď stalo poprvé tak nevím
NEBig El wrote:Měl bych taky jeden dotaz. Při propuštění hráče klesá nálad v týmu, či nikoli?
puzzle wrote:Chtěl bych se zeptat na vzoreček výpočtu jednotlivých výkonnů řad a potom taky celého týmu jestli něco takové existuje moc by mi to pomohlo díky.
Podívej se na stránku 482 tothoto topicu.puzzle wrote:díky ta stránka je dobrá ale já bych chtěl si to těch vzorečků dosazovat neznáte je tu někdo?