Divize A

Moderator: Czech Moderators

PaTTTTrick
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by PaTTTTrick »

mouven wrote:
bono25 wrote:málem jsem se nedopočítal widlákovo dnešního výkonu...154 :lol:
Nejak kluci zacali blaznit..zacalo to zapasem Tom-Widlak pak Oslicek 153 a ted tohle.. s takovejma vykonama jdete nekam:-D Nebude me s vama bavit hrat..
Jinak ja si dneska pripsal 4 vyhru v rade a dokonce 6 zapas s vyssim vykonem:-) Forma se samozrejme promitla i do bodu, kde 4 kola pred koncem mam naskok na sestup 9 bodu, coz je velmi pekny a v nasledujicich zapasech pocitam s sanci bodovat ve 2 zapasech.. Takze snad v pondeli by melo byt hotovo, kdy budu hrat s Nike a doufam, ze ho zariznu a popreju hodne stesti do becka.. Trochu je pro me prekvapeni, ze se Patrik nechal namocit do boje o sestup, ale co jsem se ted koukal na rozlosovani, tak chapu, ze je klidnej:-)
jo jo.. rozlosování hraje pro mě... trochu jsem ted neměl čas a tak mi zestárnuli dva hráči a nějak není na trhu adekvátní náhrada, holt prachy nejsou všechno :lol:
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
xixor

Post by xixor »

PaTTTTrick wrote: jo jo.. rozlosování hraje pro mě... trochu jsem ted neměl čas a tak mi zestárnuli dva hráči a nějak není na trhu adekvátní náhrada, holt prachy nejsou všechno :lol:
Tak. Sjíždím trh co dva dny, nějaké peníze mám, ale TOP kvalitu sehnat, toť problém.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

xixor wrote:
PaTTTTrick wrote: jo jo.. rozlosování hraje pro mě... trochu jsem ted neměl čas a tak mi zestárnuli dva hráči a nějak není na trhu adekvátní náhrada, holt prachy nejsou všechno :lol:
Tak. Sjíždím trh co dva dny, nějaké peníze mám, ale TOP kvalitu sehnat, toť problém.
Tak Tak hoši....
Andrew - Sokol Čejč
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

Sokol Cejc wrote:
xixor wrote:
Tak Tak hoši....
tak o titulu je asi rozhodnuto.... tři kola před koncem náskok 5bodů, to už asi Widlak nepustí..
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
mouven

Post by mouven »

Skoda a asi to tak bude a je to smula, protoze nevim, kdo ho v nasledujicich par letech sesadi..Jinak ja jsem ocekavane prohral a ted dam vsechnu silu do pondeli a kdyz to vyjde, tak sezonu asi odpiskam..Uvidime
FK Bolka FOREVER
tom17
Team President

Post by tom17 »

PaTTTTrick wrote:
tak o titulu je asi rozhodnuto.... tři kola před koncem náskok 5bodů, to už asi Widlak nepustí..
Není co řešit, je rozhodnuto. Tři kola do konce, náskok pět bodů, z toho Julius hraje dvakrát doma, nečekají ho celky ze špičky a rozhodčí by to taky neměl komplikovat.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
mouven

Post by mouven »

Vyhra=hotovo a v Bolce zacina velkej mejdan.. Nejen, ze jsem se sem vydrapal, ale i udrzel.. Ted uz pred sebou muzu mit jen 2 vyssi cile..vyhrat ligu a pohar.. oboje je asi nerealny, ale i tak jsem dosahnul neceho, v co jsem nedoufal, kdyz jsem se pred nejakou tou dobou registroval.. Takze parada jsem spokojenej.. a pomalu je na case vymyslet plan na pristi sezonu..
FK Bolka FOREVER
oslicek

Post by oslicek »

po dnesku je jasne, ze widlak stoprocentne vyhral acko - gratulace a vsichni Cesi se udrzeli (nepredpokladam, ze pattrick prohraje s babelkama) - taky gratulace. vypada to na 8 - 10 ceskych tymu v acku pristi rok - to je uzasne.
tom17
Team President

Post by tom17 »

Po 28.kole je rozhodnuto - Julius zaslouženě vyhrál titul. Ač se tady dříve diskutovaly jeho možné nedostatky v taktice, tak já jsem je tedy neviděl (možná jimi trpím taky, takže jsem se jich nemohl všimnout :) )

Každopádně jsem v průběhu sezóny (poté, co Julius měl pár nešťastných zápasů – ztráty s následně rozprodávajícími týmy, nepřízeň randomu - a poté, co De Zoeloe's pokračoval s jiným manažerem) doufal, že by se mi mohlo poštěstit a titul získat; nakonec však musím zabojovat po dvou remízách o 2.místo - De Zoeloe's ho při rovnosti bodů díky většímu počtu výher v současnosti okupuje.
VIASTORE
JuliusCaesar
Coach

Post by JuliusCaesar »

V 22. sezone som bol takmer rozhodnuty s SP skoncit, ale rozhodol som ostat a dal som si taky skromny ciel vyhrat A diviziu :D. Nakoniec sa podarilo, navyse pre mna aj vo velmi vyznamnom case, kedze za 2 dni to budu 3 roky, co sa venujem tomuto nezmyslu :-).
myky0-
Team President

Post by myky0- »

JuliusCaesar wrote:V 22. sezone som bol takmer rozhodnuty s SP skoncit, ale rozhodol som ostat a dal som si taky skromny ciel vyhrat A diviziu :D. Nakoniec sa podarilo, navyse pre mna aj vo velmi vyznamnom case, kedze za 2 dni to budu 3 roky, co sa venujem tomuto nezmyslu :-).
Graulujem k titulu a dufam, ze neplanujes prestat s tymto nezmyslom :D pretoze by to bola skoda!
MYKY FC
C.7

Komisár a štatistik II. SR ligy

Stránka SR ligy http://slovenskaliga.onlinegamesbt.eu/
tom17
Team President

Post by tom17 »

Tak po 29.kole je rozhodnuto jak o medailových pozicích, tak o sestupujících. S Áčkem se loučí 2 Rumuni, 2 Belgičané, Polák a Litevec.

Mně se podaří zopakovat 2.místo z minulé sezóny, poněvadž De Zoeloe's dneska prohrál v Rumunsku, naopak já jsem získal 3 body s FC Gargzdas. Čistě teoreticky by se ještě přede mne De Zoeloe's dostat mohl, avšak ve čtvrtek prohru s posledním Juvenardus FC vážně neočekávám.
VIASTORE
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

tom17 wrote:Tak po 29.kole je rozhodnuto jak o medailových pozicích, tak o sestupujících. S Áčkem se loučí 2 Rumuni, 2 Belgičané, Polák a Litevec.

Mně se podaří zopakovat 2.místo z minulé sezóny, poněvadž De Zoeloe's dneska prohrál v Rumunsku, naopak já jsem získal 3 body s FC Gargzdas. Čistě teoreticky by se ještě přede mne De Zoeloe's dostat mohl, avšak ve čtvrtek prohru s posledním Juvenardus FC vážně neočekávám.
gratulace.... a nyní zbývá již jen pohár, tak snad ho uzme některý z českých zástupců..... škoda brzkého vzájemného souboje Oslíka s Bonem....
kopeckar

Post by kopeckar »

PaTTTTrick wrote:..... škoda brzkého vzájemného souboje Oslíka s Bonem....
No jak se to vezme, mě to vůbec nevadí. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Big El

Post by Big El »

tom17 wrote:Tak po 29.kole je rozhodnuto jak o medailových pozicích, tak o sestupujících. S Áčkem se loučí 2 Rumuni, 2 Belgičané, Polák a Litevec.

Také posílám velkou gratulaci! Škoda, že jsi nedokázal využít Widlákovy smůly a liknavosti Zoloes k titulu.

Juliovi ovšem také gratuluju. Jeho titul je naprosto zasloužený!
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”