Slanec a Háďa : srry , kucí , kdybych vědel,že se chystáte ladit moudra, tak bych nepsal
zrovna jsem tu seděl a psal tiskovku - bliklo to ,tak jsem odepsal a šel lakovat okna - čistě náhoda , ted tu sedím a baštím španěláka, tak snad se nikdo na nic nezeptá
pupajdi13 wrote:
Edit : F5? vím pikaču co to je [/i][/b]
To je takový tlačítko na klávesnici, 5 napravo od ESC - a to Ti aktualizuje stránku, abys nemusel myšičkou klikat na kolečko na panelu
Ale teď už vážně musím na fotbal. Jdeme porazit mužstvo, co nám v 1. kole dalo 4 góly ( snad )
pupajdi13 wrote:
Edit : F5? vím pikaču co to je [/i][/b]
To je takový tlačítko na klávesnici, 5 napravo od ESC - a to Ti aktualizuje stránku, abys nemusel myšičkou klikat na kolečko na panelu
Ale teď už vážně musím na fotbal. Jdeme porazit mužstvo, co nám v 1. kole dalo 4 góly ( snad )
Dovolím si nesouhlasit. F5 je napravo od F4
Ale jinak: Pupajdímu děkuju za pomoc, ostatním za to, že pomoc chtěli, ač to nestihli
Last edited by Big El on Wed Oct 28, 2009 3:34 pm, edited 1 time in total.
ještě bych měl pro tebe jednu radu- teda jestli mohu
když tam vkládáš ten link na toho hráče,. tak tam vlož url a pak link, tím docílíš toho,že když se na to klikne,tak se hráč rovnou uběví je-li manažer přihlášen ve hře - takhle to máš jen jako link a je třeba to kopírovat , znáš lidi jak jsou lýní
pupajdi13 wrote:ještě bych měl pro tebe jednu radu- teda jestli mohu
když tam vkládáš ten link na toho hráče,. tak tam vlož url a pak link, tím docílíš toho,že když se na to klikne,tak se hráč rovnou uběví je-li manažer přihlášen ve hře - takhle to máš jen jako link a je třeba to kopírovat , znáš lidi jak jsou lýní
No a to jsem třeba já nevěděl, ale vždycky mi to vrtalo hlavou. Tak díky chlapi
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme) Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády.(Lucius Annaeus Seneca Mladší)
pupajdi13 wrote:ještě bych měl pro tebe jednu radu- teda jestli mohu
Pánové, pánové. Na mě musíte pomalu. Po lopatě. Zkusím to postupně a možná pochopím, co máte na mysli.
edit: Tak pupajdího radu jsem na druhý pokus pochopil. Díky moc - vrtalo mi to v hlavě, jak z toho udělat link... Teď zkusím přijít na to, co mi vlastně radí Hadis
edit2: Tak tohle jste měli na mysli pánové? Toto se povedlo hned napoprvé. Jsem nějaký geniální
Ahoj mám problém nebo spíš dotaz, hraju v g90 sem třetí stejne bodu jako druhy mám lepsi skore, i lepsi vzajemny zapasy, nemel bych byt druhy? Nebo rozhoduje jiny kriterium?
neeli wrote:Ahoj mám problém nebo spíš dotaz, hraju v g90 sem třetí stejne bodu jako druhy mám lepsi skore, i lepsi vzajemny zapasy, nemel bych byt druhy? Nebo rozhoduje jiny kriterium?
První co rozhoduje je počet výher
ŇOUMÍCI 55.sezóna, divize A, ??? 52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu 19.8.2013 - 152
neeli wrote:Ahoj mám problém nebo spíš dotaz, hraju v g90 sem třetí stejne bodu jako druhy mám lepsi skore, i lepsi vzajemny zapasy, nemel bych byt druhy? Nebo rozhoduje jiny kriterium?
První co rozhoduje je počet výher
coo?? tak to jsem nevěděl ani já to sem se klidně mohl dneska probudit a zjistit že jsem až 3-tí i když jsem měl nejlepší skore s ligy ještě že tovím at potom někdy nejdu překvapený
puzzle wrote:co to?? tak to jsem nevěděl ani já to sem se klidně mohl dneska probudit a zjistit že jsem až 3-tí i když jsem měl nejlepší skore s ligy ještě že tovím at potom někdy nejdu překvapený
No kdyby sis přečetl ten odkaz, co jsme ti tu už párkrát dali, tak jsi to věděl taky. Je tam spousta užitečných rad, tak šup šup studovat.
ŇOUMÍCI 55.sezóna, divize A, ??? 52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu 19.8.2013 - 152