Divize A
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Divize A
Já musím upřímně říci, že takový mančaft, co vybudoval Julius, to jsem ještě neviděl a že na SP byli borci. GRATZ 

FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
-
Už dlouho jsme věděli, že na to má, vyobchodoval si velmi dobrý tým a dokázal udělat i nejtěžší poslední krok. Byl bch radši, kdyby to vyhrál někdo z našich, ale lepší než Belgán či nějakej Drákula. Gratulace Julku.xixor wrote:Já musím upřímně říci, že takový mančaft, co vybudoval Julius, to jsem ještě neviděl a že na SP byli borci. GRATZ

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Klobouk dolů, Julius má nesmírně silný tým, který má ještě navíc potenciál růstu.xixor wrote:Já musím upřímně říci, že takový mančaft, co vybudoval Julius, to jsem ještě neviděl a že na SP byli borci. GRATZ
Ale snad jsem dokázal, že se dá hrát celkem důstojná partie, aniž člověk stráví několik sezón jenom obchodováním. Tím ale nechci nijak snižovat Juliův úspěch - měl čas, chuť a schopnosti rýžovat a rýžovat a teď z toho těží sladké (a zasloužené

Jinak díky za gratulace

VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
-
Tak je hotovo.. a pro me nejuspesnejsi sezona v historii skoncila 7 mistem na svete a 3 v Cesku:-) Jinak promin Oslicku, ze jsem ti vzal nejaky penizky, ale stejne to je pakatel:-) a navic by te ani netesil:-) Sezona je za nama a je na case hodnotit..
V pulce 15, na konci 44 bodu.. mensi skokan jara.. Celkove proste skvela sezona, kde vyslo uplne vsechno.. navic random mi dal 3 body a vzal 2 takze jsem v plusu.. Dalsi pozitivni zprava, ze az na Bona jsem s kazdym tymem uhral aspon bod..takze se da hrat s kazdym.. i kdyz Tom a Julius meli jen smulu na random..
Po pravde neveril jsem si, ze bych se mohl zachranit stejne jako vetsina z vas, protoze mam prumerny tym s prumernymi hraci, ale kdyz vsechno sedne, tak je mozne vsechno:-) Dal jeste reknu zajimavost, ze ve 28 zapasech z 30 jsem sel s agresivitou do plnejch:-) Setril jsem pouze na predelavajicim Juvenardusu a poslednim zapasem o nicem s Oslickem:-) Obcas to vyslo obcas ne, ale nebal jsem se..
Dal jeste si trochu rejpnu do B1 a B3, protoze z B2 jsme se zachranili oba postupujici a z dalsich becek sli zase vsichni zpatky do becka:-)
Jinak vitam vsechny novacky..bude nas tu 9, tak doufam, ze se zase podari a vsichni se zachranime:-D A koukal jsem na Cartus, ze oslavil postup vyprodejem..takze jeden uz je ze hry..
A ja ted mam pres tejden na vymysleni dobry strategie, co dal.. Neco mi rika, ze v nejlepsim se ma skoncit a tak trochu tusim, ze lepsi uz to nebude..
V pulce 15, na konci 44 bodu.. mensi skokan jara.. Celkove proste skvela sezona, kde vyslo uplne vsechno.. navic random mi dal 3 body a vzal 2 takze jsem v plusu.. Dalsi pozitivni zprava, ze az na Bona jsem s kazdym tymem uhral aspon bod..takze se da hrat s kazdym.. i kdyz Tom a Julius meli jen smulu na random..
Po pravde neveril jsem si, ze bych se mohl zachranit stejne jako vetsina z vas, protoze mam prumerny tym s prumernymi hraci, ale kdyz vsechno sedne, tak je mozne vsechno:-) Dal jeste reknu zajimavost, ze ve 28 zapasech z 30 jsem sel s agresivitou do plnejch:-) Setril jsem pouze na predelavajicim Juvenardusu a poslednim zapasem o nicem s Oslickem:-) Obcas to vyslo obcas ne, ale nebal jsem se..
Dal jeste si trochu rejpnu do B1 a B3, protoze z B2 jsme se zachranili oba postupujici a z dalsich becek sli zase vsichni zpatky do becka:-)
Jinak vitam vsechny novacky..bude nas tu 9, tak doufam, ze se zase podari a vsichni se zachranime:-D A koukal jsem na Cartus, ze oslavil postup vyprodejem..takze jeden uz je ze hry..
A ja ted mam pres tejden na vymysleni dobry strategie, co dal.. Neco mi rika, ze v nejlepsim se ma skoncit a tak trochu tusim, ze lepsi uz to nebude..
FK Bolka FOREVER
-
- Coach
to mouven: myslim, ze ten tvoj tim trochu podcenujes
. Osobne som ta na zachranu tipoval urcite. Mas malo agresivnych hracov, vacsina z nich je v dobrom veku a navyse to vyzera, ze aj velmi dobre vies, ako so svojim timom zachadzat
.
Inac teda dakujem za gratulacie a este by som chcel jednu vec k tomu mojemu obchodovaniu. Mozno to vyzera, ze som dlhe sezony len obchodoval a zarabal, co nie je uplne pravda. Intenzivnejsie obchodovanie (myslim tym, ze nalada timu sa blizila k nule) trvalo iba nejake 2 sezony, pocas ktorych sa vytvoril aj zaklad tohoto timu (samozrejme aj nejaky zisk:)). Celkom ma bavilo vyhladavat nadejnych hracov a ich nasledne trenovanie a myslim, ze sa mi v tom aj celkom darilo (stale mam v time 18/31 hracov, ktorych som sam trenoval a vela dalsich hrava/lo A,B divizie). Tymto to nechcem nejako obhajovat, len uviest veci na pravu mieru
.

Inac teda dakujem za gratulacie a este by som chcel jednu vec k tomu mojemu obchodovaniu. Mozno to vyzera, ze som dlhe sezony len obchodoval a zarabal, co nie je uplne pravda. Intenzivnejsie obchodovanie (myslim tym, ze nalada timu sa blizila k nule) trvalo iba nejake 2 sezony, pocas ktorych sa vytvoril aj zaklad tohoto timu (samozrejme aj nejaky zisk:)). Celkom ma bavilo vyhladavat nadejnych hracov a ich nasledne trenovanie a myslim, ze sa mi v tom aj celkom darilo (stale mam v time 18/31 hracov, ktorych som sam trenoval a vela dalsich hrava/lo A,B divizie). Tymto to nechcem nejako obhajovat, len uviest veci na pravu mieru

-
to mouven.. gratuluji k bedně v CZ
.. ještě to musíš ale prokázat v CZ lize nebo v CZ poháru
každopádně jaro je dost ovlivněný výsledkama na podzim a taky má velký vliv pohár... přece jen týmy které to mají po půlce sezony stejně daleko k titulu jako k sestupu to trochu vypouštějí na úkor pohárů (můj případ, ale nebyl jsem jediný) a tak mají větší šanci týmy, které se opravdu chtějí zachránit na úkor třeba přestavby atd....
čímž nesnižuji Tvůj výkon, jestli to tak vyznělo
gratulace vítězi a čest všem českým zachráněným.... devět týmů z CZ v příští sezoně je moc pěkný výsledek... co se takhle domluvit a nechat mě vyhrát, aby byl český vítěz?

každopádně jaro je dost ovlivněný výsledkama na podzim a taky má velký vliv pohár... přece jen týmy které to mají po půlce sezony stejně daleko k titulu jako k sestupu to trochu vypouštějí na úkor pohárů (můj případ, ale nebyl jsem jediný) a tak mají větší šanci týmy, které se opravdu chtějí zachránit na úkor třeba přestavby atd....
čímž nesnižuji Tvůj výkon, jestli to tak vyznělo

gratulace vítězi a čest všem českým zachráněným.... devět týmů z CZ v příští sezoně je moc pěkný výsledek... co se takhle domluvit a nechat mě vyhrát, aby byl český vítěz?

PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)

tak si taky zabilancuju sezónu. 5. místo je o pět míst výše než sem předpokládal a i čtvrté místo nebylo daleko (zaplaťpánbů hral mouven dneska naplno, protože kdyby to vypustil, tak by mě to čtvrté místo pak netěšilo). kdybych nehrál pohár a zbytečně neztrácel se sestupujícími týmy, tak z toho mohlo být čtvrté místo, ale na víc sem určitě neměl, takže páté místo pokládám za pěkný úspěch.
sp pohár mi přinesl pěkné rozčarování. nebudu lhát, chtěl sem ho zkusit vyhrát, protože si myslím, že sem měl s dalšími spolufavority vyrovnaný tým. jestli ho budu hrát v příští sezóně, se rozhodnu až podle toho, jak se nováčci posílí, protože bych se rád zachránil. po dlouhé době přišlo seskupení nováčků, kde se můžou vyjma cartuse všichni přinejhorším zachránit.
cíl na příští sezónu - snížit průměrný věk A týmu z 30 na 29 let a zachránit se, zbytek se uvidí. chtělo by to i přinejmenším zopakovat pozice v české lize a poháru, protože to už je stopro naposledy.
super je, že v áčku bude devět českých manažerů (teda pokud se strakapúd nebude stydět za svoji domovinu) - moc se na to těším. ty vlajecky by mohly byt na konci srovnany jako treba v divizi C5
. první místo v příští sezóně je podle mě jasné a jedinou otázkou podle mě bude, jestli dá julius double a nebo vyhraje áčko bez ztráty bodu.
sp pohár mi přinesl pěkné rozčarování. nebudu lhát, chtěl sem ho zkusit vyhrát, protože si myslím, že sem měl s dalšími spolufavority vyrovnaný tým. jestli ho budu hrát v příští sezóně, se rozhodnu až podle toho, jak se nováčci posílí, protože bych se rád zachránil. po dlouhé době přišlo seskupení nováčků, kde se můžou vyjma cartuse všichni přinejhorším zachránit.
cíl na příští sezónu - snížit průměrný věk A týmu z 30 na 29 let a zachránit se, zbytek se uvidí. chtělo by to i přinejmenším zopakovat pozice v české lize a poháru, protože to už je stopro naposledy.
super je, že v áčku bude devět českých manažerů (teda pokud se strakapúd nebude stydět za svoji domovinu) - moc se na to těším. ty vlajecky by mohly byt na konci srovnany jako treba v divizi C5

-
Tak jsem tady a jdu si pro ty nakládačky
Bez bázně a hany , ukažte mi Ačko na všechny strany

Bez bázně a hany , ukažte mi Ačko na všechny strany

-
Hele muj postreh.. doma je mozny skoro vsechno a venku jen kdyz souper hraje pohar a losne se to na ctrtek:-D a pak samo rozprodej:-)pupajdi13 wrote:Tak jsem tady a jdu si pro ty nakládačky![]()
Bez bázně a hany , ukažte mi Ačko na všechny strany![]()
Hodne stesti, ale ne se mnou:-)
FK Bolka FOREVER
Tak De Zoeloe's rozprodává...
VIASTORE
-
tak po cartusovi druhý, takže už jen čtyřitom17 wrote:Tak De Zoeloe's rozprodává...

PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)

Tak máme rozlosováno
Ačkoli můj tým už docela nechutně stárne, vidím to po rozlosování 32.sezóny u sebe s ambicemi podobně jako před zahájením minulé sezóny, tj.:
Umístění do 3.místa – úspěch
Umístění do 5.místa – spokojenost
Umístění mimo TOP 5 – zklamání
Tak ať je po 30.kole co nejvíc českých vlaječek nad čárou ponoru

Ačkoli můj tým už docela nechutně stárne, vidím to po rozlosování 32.sezóny u sebe s ambicemi podobně jako před zahájením minulé sezóny, tj.:
Umístění do 3.místa – úspěch
Umístění do 5.místa – spokojenost
Umístění mimo TOP 5 – zklamání
Tak ať je po 30.kole co nejvíc českých vlaječek nad čárou ponoru

VIASTORE
-
No tak první historický zápas divize A si odehrajeme na půdě Viastore
-rozhodčí 92%
- tak nevím,jestli to nemám rovnou hned pustit ten zápas
- čůrat proti větru nám nikdy moc nešlo

-
kluci držím všem palce zejména těm co budou mít starosti se záchranou, bude to maso !!!
-
tak to držíš především mětomkycz wrote:kluci držím všem palce zejména těm co budou mít starosti se záchranou, bude to maso !!!