Baníček 0 - 0 FC Jančařík Šterboholy 132-133 tak takle ne proc zase kuva a jeste redka 32%rozhodci co to ma zase bejt jako
no nic makneme hralo komplet Bcko setrime se na zitrejsi pohar
Tak třetí zápas dopadl úspěšně, stejně jako zápas č. 2. Po výkonech 131:134 si odvážíme ze hřiště FC Tedy cenné 3 body a rázem jsme se ocitli dokonce na 1. místě tabulky, ovšem to nás moc netěší, protože tým Baníček může ještě hodně kousat a už vidím, že Jančařík si bude chtít vrátit ztracené 2 body na nás
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme) Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády.(Lucius Annaeus Seneca Mladší)
Tak po Julci jsme palkaje porazili i v odvetě v Minci, ač jsme se jí poněkud obávali...
FC Moravská Nová Ves - Elnino Prague 1:2 (127:135)
v tabulce jsme se čtyřmi body druzí před čtyřbodovými beruškami, o postupu nejspíš rozhodne náš druhý vzájemný zápas. Ačkoli... Moc rádi bychom ještě zabojovali o vítězství ve skupině...
Mikel si pevně hlídá první postupový flek a za ním se drží Matteova kosa
Jarda Blažek bohužel opět nezvládl roli tajného trumfu a bez vítězství truní na dně ,asi by mu nepomohli ani 2 výhry v posledních dvou kolech.
skupina 2
tady máme odehránu přesně polovinu a před odvetami je situace nasledující.
Mouven jede beze ztráty květinky a sekunduje mu Lunda - čili nic překvapujícího.
skupina 3
I tady je odehrána polovina a vládne Spartan hrubý - za ním se strhne boj mezi BigElelm a sexy kotěm
no jsem zvědavej,čím tu kočičku navnadíš
skupina 4
Ve čtyřce si koleje upravila rudá mašina a válí i před Pavlíkem z Jeníkova - každopádně je jisté,že tihle dva si pohlídají postup a jen se uvidí,kdo z jaké pozice pujde.
skupina 5
v 5tce muj kolega z divize a postupující do A Agi si hlídá to co má - tím je první flek
outsider KRIOKLIAI už inkasoval ve třech zápasech 29 golů
druhý postupový flek bude na souboji mezi Foxem a road runnerem
skupina 6
Vau - tak tady čučím - Teta Kelišová si to moc nehlídá a zatím vévodí pan Slanec -ale odvety ukážou , přidat bude muset Azor .
Každopádně velmi vyrovnaná skupča
skupina 7
tady už se nám rozjeli odvety a jasný král (spartanský ) sokolík z čejče si to ohlídá , i když zrovna dneska ráno doma zaváhal a byl sestřelen od býlích ďáblů 1:2 ,ale s CM v utkoku a výkonem 34 se nedalo nic jiného čekat
skupina 8- skupina smrti
Noooooo Etwásku tytyty - slíbil jsi boj a truníš bez bodu uplně dole Jinakzbytek bude ještě zajímavej , Xixi zatím ještě asi nehraje naplno a tak si Emanuel vytvořil solidní náskok.
Tak klucí bojujem,bojujem
pupajdi13 wrote:
Vau - tak tady čučím - Teta Kelišová si to moc nehlídá a zatím vévodí pan Slanec -ale odvety ukážou , přidat bude muset Azor .
Každopádně velmi vyrovnaná skupča
,b]
co to placate pane vy uz jste vazne v tom Acku tam pak vetsinou nevedi co se snima deje
se kouknete jak me rezete mel jsem vzdy lepsi vykon za to nemuzu ze me nechcete pustit dal... niceho se nebojte ted to posekam prvni je na rade pan slanec
Pane, čím slečnu Berušku navnadím, to si nechám pro sebe, ale mám v záloze jednoho broučka Pytlíka. Nicméně ještě nevzdávám ani boj o první flek, i když to bude fuška.
Mikel si pevně hlídá první postupový flek a za ním se drží Matteova kosa
Jarda Blažek bohužel opět nezvládl roli tajného trumfu a bez vítězství truní na dně ,asi by mu nepomohli ani 2 výhry v posledních dvou kolech.
Tajný triumf se rozpustil ale s tou marodkou se toho moc udělat nedá a za druhý alespon jsem dobrovolný sponzor turnaje.Většinou je to tak: zaplatím, přijedu . prohraji co se dá , a zase odjedu.Vždycky pro potěchu si řeknu že bych mohl překvapit a postoupit ale po prvních zápasech je to utopije.Ale zrovna dneska jsem se snažil hodně a tým FC Chellsea musel dotahovat ,a utkání to bylo v celku vyrovnané sice výkony 132 - 141 byli více než propastné ale mohlo se taky stát to že bychom zremizovali.
Jaromir Blazek Sparta Tatobity divize C.1 Není důležité zvítězit , ale zúčastnit se
jancarik wrote:co to placate pane vy uz jste vazne v tom Acku tam pak vetsinou nevedi co se snima deje
se kouknete jak me rezete mel jsem vzdy lepsi vykon za to nemuzu ze me nechcete pustit dal... niceho se nebojte ted to posekam prvni je na rade pan slanec
Body si hledejte vážený pane v nějakém jiném zápase, tady to nepůjde
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme) Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády.(Lucius Annaeus Seneca Mladší)
jancarik wrote:Baníček 0 - 0 FC Jančařík Šterboholy 132-133 tak takle ne proc zase kuva a jeste redka 32%rozhodci co to ma zase bejt jako
To viš,naši kluci byli dost namovitovaní,neboť hráli v Praze No a po 4.kole jsme 2 bod před Slancem,jenže on s jančaříkem nás ještě čekají
jancarik wrote:Baníček 0 - 0 FC Jančařík Šterboholy 132-133 tak takle ne proc zase kuva a jeste redka 32%rozhodci co to ma zase bejt jako
To viš,naši kluci byli dost namovitovaní,neboť hráli v Praze No a po 4.kole jsme 2 bod před Slancem,jenže on s jančaříkem nás ještě čekají
Kruciš, a já pořád žil v přesvědčení, že první je psán domácí tým.
ŇOUMÍCI 55.sezóna, divize A, ??? 52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu 19.8.2013 - 152
jancarik wrote:co to placate pane vy uz jste vazne v tom Acku tam pak vetsinou nevedi co se snima deje
Body si hledejte vážený pane v nějakém jiném zápase, tady to nepůjde
FC Tigers 2 - 3 FC Jančařík Šterboholy tak jsem si je nasel u vam pane
Kruciš, a já pořád žil v přesvědčení, že první je psán domácí tým.
Aha,no tak byli namovitovaní tím že hráli s pražáky