SP Pohár

Moderator: Czech Moderators

Big El
Member of the Soccer Project Association

Re: SP Pohár

Post by Big El »

kopeckar wrote:
PaTTTTrick wrote: .. my konečně nehrajeme s čechem, tak se pokusíme vyřadit rumunského moderátora fora Razvanicu....
Ač neradi, držíme palce vám. Zas takoví neřádi nejsme abychom za každou cenu přáli slabším týmům. Rumunům fandit nebudeme. :mrgreen:
Jak velkorysé :mrgreen:

Gratulace Kopečkovi, Pattrickovi, Michalovi i zbylým 15 postoupivším Čechům.
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Michal Kejchal
Team Board Member

Post by Michal Kejchal »

Gratulace všem postoupivším! Nám se zadařilo přejít přes Blšany, ale stálo mě to podpis nových smluv u většiny hráčů. Ve čtvrtek jsem zapomněl nechat zahrát áčko, takže by jinak do zápasu museli jít hráči s morálkou kolem 92. Přijde mi, že čím silnější tým mám, tím hůř to koučuju :roll:
V příším kole nás čekají venku Céčkoví Litomyšl Losers, zdánlivě nenápadný tým. Ovšem průměrný výkon hráčů základní sestavy se jim pohybuje jen lehce pod 73, čímž jsou papírově silnějsí než většina B a C týmů. Sice mají hodně hráčů 29+, ale to mi v pondělí opravdu nepomůže, takže s losem panuje velká nespokojenost. Horší už by byli jen Bunicii a Bonner...
jancarik

Post by jancarik »

FC Jančařík Šterboholy 1 - 1 brussels int Pokutové kopy 9 - 10 Pokutové kopy
-258.890.- tak a jsme venku :evil: zraneni v 5min + redka v 71min=131 fuj hnus no nic alspon vime co zase dlouho hrat nebudeme :mrgreen:
jinac gratulac postupujicim :wink:
FC Jančařík Šterboholy

VSICHNI NA PRODEJ
Libo

Post by Libo »

Foppa Killers Team - Libo Team 1:0

Vykony: 138 - 134

Tak, ani to moc nebolelo a uz jsem z poharu venku. Ale podle predvedenych vykonu je vyhra Vasika naprosto zaslouzena. Vasik mel vyhodu v tom, ze nehral v patek zadny zapas, cili jeho hraci sli do zapasu s plnym nasazenim 100/100, zatimco moje acko hralo v patek dulezity zapas turnaje. Coz neni vymluva, ale fakt :mrgreen: Dalsim rozhodujicim faktorme byl rozhodci s prisnosti 99. Vasik hral tymovou agr na 60, ja jsem se drzel pri zdi a hral jsem jenom na 65, oba tymy dostali po sesti zlutych. No tak trochu jsem poctal, ze by jeden z hracu domacich mohl dostat cerveno, proto jsem zvolil mensi agr, ale to se nepovedlo. Nevadi, Vasikovi a nejen jem, ale i osatnim ceskym manazerum preju hodne stesti do dalsich kol. Zapas videlo pres 49 tisic fanousku a vydel jsem na nem i pres prhoru neco malo pres 160 tisic, ale i tak me ucinkovani v poharu bylo ztratove, tusim ze nejak okolo 400 tisic. V pristim kole hraje Vasik doma, s Deckarem, coz na prvni pohled neni tak spatny, pokud by dneska v poharu tento deckar nezahral venku vykon 146 :mrgreen:
39th season - F.179
Image
Image
kopeckar

Post by kopeckar »

Libo wrote:V pristim kole hraje Vasik doma, s Deckarem, coz na prvni pohled neni tak spatny, pokud by dneska v poharu tento deckar nezahral venku vykon 146 :mrgreen:
Co si ti Déčkaři dneska nedovolí, to je hrozný. :mrgreen: Ještě, že ho nemám já. Zlatej Céčkař. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
foppa 13

Post by foppa 13 »

kopeckar wrote:
Libo wrote:V pristim kole hraje Vasik doma, s Deckarem, coz na prvni pohled neni tak spatny, pokud by dneska v poharu tento deckar nezahral venku vykon 146 :mrgreen:
Co si ti Déčkaři dneska nedovolí, to je hrozný. :mrgreen: Ještě, že ho nemám já. Zlatej Céčkař. :mrgreen:
No to je ohromná sranda pánové :mrgreen:

Škoda, že letos hrál divizi D.14 a né D.16 :evil: To mohlo být příští sezónu legrace :lol:
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
kopeckar

Post by kopeckar »

foppa 13 wrote:
kopeckar wrote:Co si ti Déčkaři dneska nedovolí, to je hrozný. :mrgreen: Ještě, že ho nemám já. Zlatej Céčkař. :mrgreen:

Škoda, že letos hrál divizi D.14 a né D.16 :evil: To mohlo být příští sezónu legrace :lol:
No ty brďo, to mě ani nedošlo, to bych ho měl u sebe nakvartýrovanýho. Ještěže tak. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

Big El wrote:
kopeckar wrote:
PaTTTTrick wrote: .. my konečně nehrajeme s čechem, tak se pokusíme vyřadit rumunského moderátora fora Razvanicu....
Ač neradi, držíme palce vám. Zas takoví neřádi nejsme abychom za každou cenu přáli slabším týmům. Rumunům fandit nebudeme. :mrgreen:
Jak velkorysé :mrgreen:

Gratulace Kopečkovi, Pattrickovi, Michalovi i zbylým 15 postoupivším Čechům.
díky Vám oboum za důvěru :lol:
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
Baldic
Assistant Manager

Post by Baldic »

foppa 13 wrote:
kopeckar wrote:

A zrovná já jsme s ním dneska vypadl v poháru na penalty 5/6. Škoda, snad příště :?
Balda, F.C. Technica Praha,(B. 2)
kopeckar

Post by kopeckar »

Baldic wrote:A zrovná já jsme s ním dneska vypadl v poháru na penalty 5/6. Škoda, snad příště :?
A to jsi ho nemohl zaříznout v normální hrací době? :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
foppa 13

Post by foppa 13 »

kopeckar wrote: A to jsi ho nemohl zaříznout v normální hrací době? :mrgreen:
Baldic ho gentlemansky přenechal mě. Ale však pohoda, takový si dávám k snídani... :mrgreen:
HC Kometa Brno Forever
kopeckar

Post by kopeckar »

foppa 13 wrote:
kopeckar wrote: A to jsi ho nemohl zaříznout v normální hrací době? :mrgreen:
Baldic ho gentlemansky přenechal mě. Ale však pohoda, takový si dávám k snídani... :mrgreen:
Tak to snídáš brzo, ve čtyři ráno já ještě spím. :mrgreen: Budu ti držet palce, takový nabušený borce tu nemůžem potřebovat. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
foppa 13

Post by foppa 13 »

kopeckar wrote:
Tak to snídáš brzo, ve čtyři ráno já ještě spím. :mrgreen: Budu ti držet palce, takový nabušený borce tu nemůžem potřebovat. :mrgreen:
Símtě... Takovýho posnídám i se zavřenýma očima. Takže snídaně ve 4 ráno mě nemůže rozhodit :wink:. Ale pokud bych měl takové štěstí, že by mi na prodloužení stačil výkon o pět bodů horší jako Baldicovi, tak se o výsledek až tak nebojím :) A jinak díky za podporu :mrgreen:
HC Kometa Brno Forever
Tom23
Team President

Post by Tom23 »

Forza Buffalo-forum - Tatran Praha 3:2
výkony 140:139

Tak bohužel rozhodlo domácí prostředí a to, že domácí na rozhodčího 69 % dali agresivitu 60 % a dostali pouze 6 žlutejch a žádnou červenou kartu. A to byla průměrná agresivita domácího týmu 63,3 %. Já nastavil 80 % a dostal taky 6 žlutejch, možná kdybych dal o 5 % víc, mohlo to vypadat jinak, protože můj nejagresivnější hráč měl 35 %.
Jinak všem zbývajícím Čechům přeju hodně štěstí a ať to někdo z vás vyhraje!
Tom23 - Tatran Praha
bono25
Team President

Post by bono25 »

Michal Kejchal wrote:Gratulace všem postoupivším! Nám se zadařilo přejít přes Blšany, ale stálo mě to podpis nových smluv u většiny hráčů. Ve čtvrtek jsem zapomněl nechat zahrát áčko, takže by jinak do zápasu museli jít hráči s morálkou kolem 92. Přijde mi, že čím silnější tým mám, tím hůř to koučuju :roll:
gratulace k postupu...mně se bohužel sešlo hned několik faktorů, které ovlivnily můj slabý sobotní výkon - nejdůležitějším bylo vykartování 2 hráčů základní jedenáctky, kde náhradníci měli fyzičku kolem 90. Druhá a mnohem výraznější okolnost byla mínusová pokladna od středečního poháru (půjčka navíc nešla splatit), což mi neumožnilo prodloužit smlouvy a nezvednout všem hráčům morálku +2%. Suma sumárum, obrovské zklamání a výrazná manažerská chyba (nebo spíš nepřipravenost na postup s oslickem) mi dala pro letošek stopku. Při 100/100 bych vypadl jedině na penalty :x
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”