Vůbec bych to být tebou neřešil. Máš SPFA a tak si vždy na nějaký čas dopředu napiš upomínky a je to.jonY.h wrote:to já chápu a beru, také tomu našemu dojde smlouva a půjde do světa, jen mě zajímalo, když bude horší, jestli to bude flákat a on vyžírka jo!
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
kopeckar
- Member of the Soccer Project Association
Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
Me by teda spíš zajímalo, jaky je nejlepší zpusob na propagovani prodavajícího se hráče
psat do sekce přestupy je skoro zbytecny, protože to cte malo lidi
rozesilat zpravy mi příjde blby.. a aby hrac vycnival mezi ostatními v přestupových listinach, tak to je taky malo pravdepodobny ze si toho nekdo všimne..
Alexej.K wrote:Me by teda spíš zajímalo, jaky je nejlepší zpusob na propagovani prodavajícího se hráčepsat do sekce přestupy je skoro zbytecny, protože to cte malo lidi
rozesilat zpravy mi příjde blby.. a aby hrac vycnival mezi ostatními v přestupových listinach, tak to je taky malo pravdepodobny ze si toho nekdo všimne..
Já jsem ještě nikdy nepropagoval hráče a vždycky jsem každého prodal
(1.FC Krvavý Prapor C.2
)
Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
no tak to jasne, ale spíš mi jde o to, že pokud nekdo prodava dobrýho hrace, která ma cenu např 4M a on ho da na trh za 1M, ale prijde malo nabidek že to třeba proda jenom za 2M..tak to je takový docela nevyhodny...puzzle wrote:Alexej.K wrote:Me by teda spíš zajímalo, jaky je nejlepší zpusob na propagovani prodavajícího se hráčepsat do sekce přestupy je skoro zbytecny, protože to cte malo lidi
Já jsem ještě nikdy nepropagoval hráče a vždycky jsem každého prodal
-
pupajdi13
Ta sekce "přestupy" mi taky přijde uhozená , nevěřím,že to tam vubec někdo studuje.Alexej.K wrote:Me by teda spíš zajímalo, jaky je nejlepší zpusob na propagovani prodavajícího se hráčepsat do sekce přestupy je skoro zbytecny, protože to cte malo lidi
Asi skoro každej si občas zaspamoval a kdo říká,že ne,tak spamuje dodnes
pupajdi: to je dobrej napad, do toho jdu
prave prodavam CMko, a jako sice tam za nej mam 2,7M nabidku, ale to mi prijde malo.. sice pri 100%xp zahraje jenom 70, ale to vyrovna ta žadna agrese :/
-
MošnaM
Přesně, jak píše Pupajdi - když mi nejde prodej, dělám to samé a oslovím manažery, kteří mají srovnatelnou nabídku na podobného, nebo horšího hráče. A nebo jsou na tom jiném hráči momentálně druzí v pořadí, což lehce zjistíš, když ho zkusíš "jako" koupit.pupajdi13 wrote:Ta sekce "přestupy" mi taky přijde uhozená , nevěřím,že to tam vubec někdo studuje.Alexej.K wrote:Me by teda spíš zajímalo, jaky je nejlepší zpusob na propagovani prodavajícího se hráčepsat do sekce přestupy je skoro zbytecny, protože to cte malo lidi
Asi skoro každej si občas zaspamoval a kdo říká,že ne,tak spamuje dodnes- jediný co ti mužu doporučit je to,že já občas udělám to,že si najdu svého hráče na trhu a v jeho okoli oslovím ty nakupující co mají nabídky na hráčích okolo toho mého, to nepovažuju za přímí "spam" nebot ti manažeři právě takového nějakého hráče jako mám já zrovna hledají a kupují
![]()
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
-
Hadis
kopeckar wrote: Máš SPFA a tak si vždy na nějaký čas dopředu napiš upomínky a je to.
A toto je co ?
AC Had Bozak
Chcem sa spytat kde si mozem zistit vykon teamu ....
To si sečteč % u obrany,zálohy a útoky. A na zjištění před zápasem jaký asi dám výkon tu slouží http://battle-strategy.com sekce výkon týmuciernyjas wrote:Chcem sa spytat kde si mozem zistit vykon teamu ....
aha dik ...ale ta stranka nefungujeAzor wrote:To si sečteč % u obrany,zálohy a útoky. A na zjištění před zápasem jaký asi dám výkon tu slouží http://battle-strategy.com sekce výkon týmuciernyjas wrote:Chcem sa spytat kde si mozem zistit vykon teamu ....
Ona občas blbne.. zkus to za chviliciernyjas wrote:aha dik ...ale ta stranka nefungujeAzor wrote:To si sečteč % u obrany,zálohy a útoky. A na zjištění před zápasem jaký asi dám výkon tu slouží http://battle-strategy.com sekce výkon týmuciernyjas wrote:Chcem sa spytat kde si mozem zistit vykon teamu ....
-
kopeckar
Manažér - Zprávy - UpomínkyHadis wrote:kopeckar wrote: Máš SPFA a tak si vždy na nějaký čas dopředu napiš upomínky a je to.
A toto je co ?
nastavíš si je tam na jak dlouho dopředu chceš na daný den třeba že končí smlouva hráči či zaměstnanci, nebo, že chceš někoho prodat atp.
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
Hadis
Ty vogo - zas něco novýho, co jsem se naučil po tolika letech hraníkopeckar wrote: Manažér - Zprávy - Upomínky
nastavíš si je tam na jak dlouho dopředu chceš na daný den třeba že končí smlouva hráči či zaměstnanci, nebo, že chceš někoho prodat atp.
díky
AC Had Bozak
-
kopeckar
Rádo se stalo pane kolego, učíme se každej, já se nedávno naučil od vás to s těmi odkazy a tak jsem teď splatil svůj dloužek.Hadis wrote:Ty vogo - zas něco novýho, co jsem se naučil po tolika letech hraníkopeckar wrote: Manažér - Zprávy - Upomínky
nastavíš si je tam na jak dlouho dopředu chceš na daný den třeba že končí smlouva hráči či zaměstnanci, nebo, že chceš někoho prodat atp.![]()
![]()
díky
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152