Helekopeckar wrote:. Snad mu to pupajdi nepokazí.![]()
![]()

Moderator: Czech Moderators
Helekopeckar wrote:. Snad mu to pupajdi nepokazí.![]()
![]()
Je to mi to jasný. Dokážu si živě představit tvoje nervy včera, jak jsi po 50-tý kontroloval sestavu, a ráno ses to bál nahodit jak to dopadlo. Ten pocit potom už je skvělej. A dnes nanovo.pupajdi13 wrote:Helekopeckar wrote:. Snad mu to pupajdi nepokazí.![]()
![]()
![]()
![]()
- Pupajdí už mu poladil postup do finále
- tak mě nestresuj ještě víc,takhle z toho mám zas rozklepaný prsty
jak v závěru Bečka
![]()
Ano, dekuji moc pupajdimu! Mam malo casu na internet. Vcera vecer jsem nastavil sestavu a pak jsem si vzpomnel na penalty. Nastesti to pupajdi pres sms poladil vyborne a vyslo topupajdi13 wrote: Tak Pavlík , toho času na Lanzarotte , je ve finále, já jakožto jeho zástupce jsem včera dostal přetěžký ukol ,- nastav penalty - zazněl rozkaz z Lanzarotte , tak jsem tak učinil a vyšlo to![]()
PaTTrikovi se tímto omlouvám,ale štěstíčko se tak přiklonilo na stranu Jeníkovských![]()
škoda jen toho narvaného termínu Jeníkovských.
1x tyč, 1x břevno škoda přeškoda - gratulace vítězným sousedům.pupajdi13 wrote:Nechápu nic, 0 : 0 ( 143 : 143 ) 4 : 5p - dostali jsme v 81.minutě červenou kartu , soupeř hrál s hráči s agresí přes 30% a ustál to - no coment. jsem zklamaný, moc jsem to Pavlovi přál.
Jakej pak má smysl,mít neagrsivní tým,tuhle otáku si kladu furt u toho svýho.
Za rok to vyjdePavel wrote:Dekuji vsem za podporu! Mrzi me to moc, i kvuli pupajdimu, ktery se vcera velmi snazil a moc mi pomohl.
Automatický postuppuzzle wrote:Chtěl bych se zeptat při losu poháru SP jsem nedostal žádného soupeře tedy mám středu volno znamená to automatický postup do 2 kola nebo to ještě rozlosované neni?