Divize A

Moderator: Czech Moderators

pupajdi13
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by pupajdi13 »

FC Letenská šlechta - Totemo Baka 1 : 2

výkony - 139 : 144
diváci - 17.000 očekávaně vyprodáno

Tak postupujeme malými krůčky - první Ačkový gol je na světě :lol: - zasloužil se o něj Daniel '=Zlatá kopačka=' Halvorsen když v 38.minutě vyrovnával na 1 : 1 a rozjásal tak vyprodaný dům na Letné.

Bohužel zatím nevychytáváme začátak ligy s agresivitou a to co nás zdobilo celou minulou sezonu v B ( dostali jsme pouze 3 červené a žádnou přímou za celou sezonu) - tak letos v obou zápasech snížení výkonu díky druhé žluté .
Dneska by jsme ale na Oslíčka neměli ani kdyby nepřišla - asi.

Je třeba doladovat náladu,které je po obchodech hodně špatná a to ještě pár hráčů má přijít - je to daŃ za lonské tažení bez trejdů a změny jsou prostě nevyhnutné.

ve čvrtek by mělo přijít první A vítězství, tak se těšíme :wink:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
MikeF
Team Manager

Post by MikeF »

bono25 wrote:
oslicek wrote:
asi poprvé v dějinách jsou na prvních třech místech tři české vlajky - hned bych ukončil sezónu:-).

jsem pro :lol:

Taky jsem pro okamžité ukončení sezóny, jen se to musí stihnout do zítřejšího rána. :lol:
oslicek

Post by oslicek »

Totemo Baka - Blšany 149:140 a 0:0, žádná penalta, ještě dal soupeř dvě břevna... Milý randome, slibuju, že už nikdy více nepodám na Soccerprojectu pozměňovací návrh na globálním fóru, který by měl tvůj vliv potlačovat - ale mezi námi děvčaty - jdi s takovými výsledky do pr*ele.
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

Vím že je to brzy, ale tak sem si prošel všechna béčka a dospěl jsem k závěru, že v této sezoně postoupí do A 4 češi :shock: Tak hoši zaberte, pak už by tam zůstali jenom dva cizáci :mrgreen:
Andrew - Sokol Čejč
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

tak u mě začátek z říše snů.. po počátečním zranění A i B CB se mi v neděli zranili všechny 3 LF... naštěstí LF není tak hrozné jako ostatní pozice, ale i tak jsem v po / ut musel látat sestavu jak se dalo a výsledkem je 2x horší výkon o 3body a dvě prohry........no na dnešní ligu jsem krom obou CB měl k dispozici plný kádr, ale i tak byl Chmel o 3 bodíky lepší a i po dnešku je na mém kontě 0 bodů :o(

Zitra a v pondělí hraji s cartusem a De Zoelem, tak snad prvních šest bodu a postup trochu výše, no a od uterý musím začít pravidelně bodovat.... snad se už nikdo nezraní :o)... hlavně musím prodat pár hráčů (mám nyní 37), abych mohl trochu obměnit kádr a nahradit přestárlé staříky......

tož good luck čechům a Datlovi, snad se vyplní Andrewova slova :)
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
mouven

Post by mouven »

Muj Rumunsky tyden vychazi zatim paradne a pisu si druhy skalp.. po Bunici jsem si dneska poradil i u U:-D a zejtra doma do tretice Bizony..
FK Bolka FOREVER
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

carus - FC Letenská šlechta -0 : 3

tak první A ligové body se dostavili - jupí já jou :mrgreen:

na domácích 93 jsme se museli vytasit se 116 výkonem a naštěstí to stačilo,ted koukám,že jsem pěkně riskoval,random to mohl i splichtit :lol:

Zítřek,to už je o něčem jiném .
Přivítáme na domácí pudě FK CHMEL a bude se tak opakovat nedávné finále divize B1 a její poslední kolo a souboj o titul .
Minule jsme to prohráli 1 : 2 -.

Momentálně proti nám hovoří příšerná nálada v týmu :roll: , ačkové RM po zranění bude jen na tribuně,ale bojovat budeme ,to se ví :wink:
kopeckar

Post by kopeckar »

pupajdi13 wrote:Momentálně proti nám hovoří příšerná nálada v týmu :roll: , ačkové RM po zranění bude jen na tribuně,ale bojovat budeme ,to se ví :wink:
A bojujou, pupajdíci bojujou a už jsou opět na vítězné vlně a teď už je nikdo nezastaví. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

FC Letenská šlechta - FK CHMEL 1 : 0

výkony - 143 : 139
diváci : 17.000 našleháno

Tak opakované finále divize B dopadlo tak,jak jsem si přáli tehdá :lol: - přes defenzivní styl jsme dokázali zvítězit brankou z penalty, když skoroval jediná hráč v sestavě,který nepatří do A zakládního týmu.

Přiznám se , že mě výsledek velice (mile) překvapil a tak jsem pátral po skutečnostech .
Hosté nanasadili top sestavu z duvodu unavy a mega prestižního turnaje
Blsany cup specialni edice S31 kde se dnes střetnou s Brugami,takže velké to štěstí na naší straně dneska :wink:

Na tuhle náladu v týmu,je 143 naprosto epesní výkon,hlavně že jsme konečně zase ustáli agr zápasu.
Posun na 8 pozici vypadá hřejivě.
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

kopeckar wrote: A bojujou, pupajdíci bojujou a už jsou opět na vítězné vlně a teď už je nikdo nezastaví. :mrgreen:
:mrgreen: přesně tak pane - zase jde z nás strach :lol: ted už smetu zbytek těch průměrnejch týmu tady v divizi :mrgreen: ...........a pak se probudím a vyndám ruku z nočníku :mrgreen:
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

pupajdi13 wrote:
kopeckar wrote: A bojujou, pupajdíci bojujou a už jsou opět na vítězné vlně a teď už je nikdo nezastaví. :mrgreen:
:mrgreen: přesně tak pane - zase jde z nás strach :lol: ted už smetu zbytek těch průměrnejch týmu tady v divizi :mrgreen: ...........a pak se probudím a vyndám ruku z nočníku :mrgreen:
Nám všem co Tě známe je stejně jasné, že jsi deš pro titul. Akorát se musíš trošičku zahřát (jako staré auto, přeci jenom nejsi už žádný junek, že) a trošičku soupeře ukolébat :mrgreen:

A tak je to správé, tak to má byt. Hlavně nenápadně :mrgreen:
Andrew - Sokol Čejč
kopeckar

Post by kopeckar »

pupajdi13 wrote: :mrgreen: přesně tak pane - zase jde z nás strach :lol: ted už smetu zbytek těch průměrnejch týmu tady v divizi :mrgreen: ...........a pak se probudím a vyndám ruku z nočníku :mrgreen:
Ještě ji tam pane nechte, když vám to s ní tak krásně jde a mladej pán ať si chodí na záchod. :mrgreen:
Sokol Cejc wrote:Nám všem co Tě známe je stejně jasné, že jsi deš pro titul. Akorát se musíš trošičku zahřát (jako staré auto, přeci jenom nejsi už žádný junek, že) a trošičku soupeře ukolébat :mrgreen:

A tak je to správé, tak to má byt. Hlavně nenápadně :mrgreen:
No bylo by to krásné, ale pupajdíci poslední krok neumí. Vyhráli naposledy divizi E, ale i 2.místo bude pěkný. Navíc musíme počítat s panem mouvenem, to je liška podšitá a jde si tvrdě za svým, Za svým prvním místem. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Big El

Post by Big El »

pupajdi13 wrote:FC Letenská šlechta - FK CHMEL 1 : 0

výkony - 143 : 139
diváci : 17.000 našleháno

No konečně jste se probudil Pane! :lol: :mrgreen: :lol:

Letéééééénskááááá Šlééééchtááááá!!!!!!
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
tom17
Team President

Post by tom17 »

Krátké zhodnocení mého 1. týdne:

Mám za sebou celkem úspěšný vstup do soutěže, 10 bodů a 2.místo. Navíc výhra nad oslíčkem a chrabrým pupajdím se cenní 8)
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
oslicek

Post by oslicek »

tom17 wrote:Krátké zhodnocení mého 1. týdne:

Mám za sebou celkem úspěšný vstup do soutěže, 10 bodů a 2.místo. Navíc výhra nad oslíčkem a chrabrým pupajdím se cenní 8)
no, oslíček bude při pátcích hodně snadné sousto :-(. jinak se asi jen potvrzuje, že budeš hlavní kandidát na druhé místo.

teď sem chtěl 4-7 bodů a mám sedm, takže potud spokojenost, ale nebýt randomu, mohlo být více. příští týden se na mě los vyřádil, takže cílem je aspoň bod a tři budou velkým úspěchem - uvažuju o tom, že bych asi podruhé v historii venkovní zápasy pustil a soustředil se na ty domácí, abych tam urval nějaké body, protože letos to s tou záchranou bude nahnuté až do posledních kol.
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”