Daca as pierde 10 sezoane sa reconstruiesc echipa ca sa ajung sa am o echipa ca a astuia, cred ca m-as lasa de joc. O sa promoveze din D, dar sezonul viitor nu il vad bine in C cu echipa aia...cipriansimi wrote:urmeaza un meci cu The Naked Chef castigator al Div A in sezonul 9.
Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
Re: Cum merge campionatu
Harder, better, faster, stronger
-
- Member of the Soccer Project Association
Razvanica wrote: Daca as pierde 10 sezoane sa reconstruiesc echipa ca sa ajung sa am o echipa ca a astuia, cred ca m-as lasa de joc. O sa promoveze din D, dar sezonul viitor nu il vad bine in C cu echipa aia...

SP Club Inter 15
...........***...........
SP: a love and hate thing..
Nu compara, tu nu ai nici un jucator peste 24 de anicalin_g wrote:desi sunt cam in aceeasi oala cu el

-
mda.. si asta e drept, din fericire pt mine asa eRazvanica wrote:Nu compara, tu nu ai nici un jucator peste 24 de anicalin_g wrote:desi sunt cam in aceeasi oala cu el
SP Club Inter 15
-

-
patriarchofo 2 - 2 F.C.Delta Tulcea
-

dupa 2 sapt sunt pe locul 2 in B ...si marti urmeaza sa joc cu fresh care momentan e pe primul loc ...
Sez 23/26/27/28/29/30/31/35/36/37/40/41/42 Locul 1 in H / H / G / F / E / D / C / E / D / C / D / C / B
Season 42 SP Cup Winner
Season 42 SP Cup Winner
-
saptamana aceasta 3 victorii si o infrangere in D.25 
Atletico Stoudef 2 - 3 FC Foresta
FC Foresta 1 - 4 The Naked Chef
FK Bambliai 0 - 1 FC Foresta
FC Foresta 4 - 2 Tachov FK
o saptamana perfecta la cum au mers treburile prin echipa la mine ... transferuri , suspendari si accidentari
imi pare rau dupa acel RB la care nu am fost atent si la prelungirea de contract i-am dat salar imens si a trebuit sa il vand ... alfel ar fi aratat clasamentul cu TS 100% si probabil as fi fost acolo sus in lupta pt promovare
nici acum nu am gasit inlocuitor pt acel RB ... nu sunt pe piata RB buni si cu un pret rezonabil 2.5 - 3M

Atletico Stoudef 2 - 3 FC Foresta
FC Foresta 1 - 4 The Naked Chef
FK Bambliai 0 - 1 FC Foresta
FC Foresta 4 - 2 Tachov FK
o saptamana perfecta la cum au mers treburile prin echipa la mine ... transferuri , suspendari si accidentari

imi pare rau dupa acel RB la care nu am fost atent si la prelungirea de contract i-am dat salar imens si a trebuit sa il vand ... alfel ar fi aratat clasamentul cu TS 100% si probabil as fi fost acolo sus in lupta pt promovare

nici acum nu am gasit inlocuitor pt acel RB ... nu sunt pe piata RB buni si cu un pret rezonabil 2.5 - 3M
Am incheiat si eu saptamana patimilor, cea fara portar si fara RB. 3 victorii si 1 egal acasa cu principalul contracandidat la promovare (e adevarat, cu -3 pe linii, dar tot egal e
). Sa speram ca o nu or sa se mai rupa chiar toti in acelasi timp, pentru ca doar ghinioane din astea in lant m-ar putea tine in D.

8 meciuri, 8 victorii si sper ca pot sa ne indeplinim obiectivul, acela de a promova din nou in F.
-
7 victorii si un egal - momentan pe locul 4, la egalitate cu primii 3, totusi cu un lider si un loc 2 mincinosi, pe care doar programul usor de pana acum i-a tinut in frunte. marti bat locul 2 si il las in urma, iar saptamana viitoare joc cu liderul (care probabil nu va mai fi lider atunci). per total, in grafic
SP Club Inter 15
-

10 meciuri, 10 victorii, urmatoarea etapa am meci cu locul 2 in deplasare iar in etapa cu nr. 13 joc cu locul 3 acasa, aici se va decide cine va termina pe locul 1 si totodata cine va castiga "G558".
-
FC Killers Vsetin 2 - 3 F.C.Delta Tulcea