Personalul Tehnic
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Personalul Tehnic
inainte de simularea de la 10CET aveam echipa 1 si echipa 2 cu moral 100 si conditie 100 .... dupa simulare am avut surpriza sa obs ca a scazut 10 moral la echipa ....
Cred ca din cauza ca am schimbat coordonatorul inainte de 40 zile
O fi din cauza asta ?
O fi din cauza asta ?
-
dacipriansimi wrote:inainte de simularea de la 10CET aveam echipa 1 si echipa 2 cu moral 100 si conditie 100 .... dupa simulare am avut surpriza sa obs ca a scazut 10 moral la echipa ....
O fi din cauza asta ?

Pai daca l-ai tinut 5 zile
si dupa aia l-ai dat afara...

Harder, better, faster, stronger
-
l-am schimbat pt ca am gasit un coordonator roman care o sa faca istorie la mine in echipa ... vreau sa il tin cel putin 4-5 sezoane
-
si fostu coordonator nu putea sa facacipriansimi wrote:l-am schimbat pt ca am gasit un coordonator roman care o sa faca istorie la mine in echipa ... vreau sa il tin cel putin 4-5 sezoane

-
pute dar am vrut romanKosmin wrote:si fostu coordonator nu putea sa facacipriansimi wrote:l-am schimbat pt ca am gasit un coordonator roman care o sa faca istorie la mine in echipa ... vreau sa il tin cel putin 4-5 sezoaneai pierdut prosteste 10 pcte de moral

nu prea conteaza cele 10 P de moral pt ca maine am meci usor si vineri cu un but ....
imi pare rau pt alea 10p de moral pt ca la simularea de la ora 10CET puteam scoate contra lu Razvanica 140 pe linii

Ah, deci ideea era sa ma umilesti pe mine?
Inteleg... 

-
Daca zici tuRazvanica wrote:Ah, deci ideea era sa ma umilesti pe mine?Inteleg...

Am crezut ca joci cu prima echipa

Pana acum am tot luat bataie de la aproape toti cu care am jucat ....
Vreau sa mai castig si eu

Hai ca deacum o dam in offtopic
-
Am un doctor cu varsta de 63 ani caruia i-am prelungit contractul cu 3 ani. Si-l respecta sau se retrage dupa 2 ani
P.S. Am coordonaor de tineret din sezonul 24. E din Bahamas. O fi vreun record?

P.S. Am coordonaor de tineret din sezonul 24. E din Bahamas. O fi vreun record?
Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
Si-l respecta.cro1981 wrote:Am un doctor cu varsta de 63 ani caruia i-am prelungit contractul cu 3 ani. Si-l respecta sau se retrage dupa 2 ani![]()
-
1. Conteaza varsta sau nationalitatea antrenorului? (Nu prea se gasesc antrenori cehi)
2. Se poate ca atunci cand ai multi ucatori tineri pe care ii antrenezi calitatile acestora sa se plafoneze mai repede?
2. Se poate ca atunci cand ai multi ucatori tineri pe care ii antrenezi calitatile acestora sa se plafoneze mai repede?
Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
Da ce rost are sa iei unu de 100% si da-i dai 10-12k?Tocmai am observat.Am luat un doctor de 70-80 maxim.Salar lejer 4k de euro si dupa ce l-am trimis de 2 ori la curs si are 91.Il mai trimit la unul si ajunge la 100%.Si uite intr-o saptamana am staff de 100% cu salar de 4k de euro, nu 12k.Mie ciuda ca am luat antrenorul cu atatia bani da acu am observat si eu.
Pai da, dar si cursurile costa destul de mult
Plus ca uneori nu iti permiti sa stai cateva saptamani fara coordinator de tineret, antrenor sau scout la maxim...

Ai dreptate.COstu mult, dar nu mai mult decat ai sa-i dai acelui staff pe parcursul a 3 ani.Pai in 3 ani pierd cam 240k de euro si daca iti iei unul mai neantrenat dai 10-20k o data sau de 2-3 ori dupa care nu mai ai probleme.
-
mmm.. calitatea stafului mai scade din cand in cand, deci mai ai problemeMihai91 wrote:Ai dreptate.COstu mult, dar nu mai mult decat ai sa-i dai acelui staff pe parcursul a 3 ani.Pai in 3 ani pierd cam 240k de euro si daca iti iei unul mai neantrenat dai 10-20k o data sau de 2-3 ori dupa care nu mai ai probleme.

ok, acum.. impartind 132000 la nr de saptamani din 3 sezoane (25) inseamna ca ai practic o cheltuiala in medie de 5300 pe saptamana pentru cursuri, care adunata cu salariul pe saptamana (aprox 5000 pt un antrenor de 60%) arata ca trebuie sa cheltuiesti cam 10000 pentru un antrenor de 50%, ori cam acelasi salariu poti da unui antrenor gata maximizat. concluzie: cam tot acolo se ajunge
SP Club Inter 15
...........***...........
SP: a love and hate thing..
...........***...........
SP: a love and hate thing..