Personalul Tehnic

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

cipriansimi
Member of the Soccer Project Association

Re: Personalul Tehnic

Post by cipriansimi »

inainte de simularea de la 10CET aveam echipa 1 si echipa 2 cu moral 100 si conditie 100 .... dupa simulare am avut surpriza sa obs ca a scazut 10 moral la echipa ....

Cred ca din cauza ca am schimbat coordonatorul inainte de 40 zile

O fi din cauza asta ?
Kosmin

Post by Kosmin »

cipriansimi wrote:inainte de simularea de la 10CET aveam echipa 1 si echipa 2 cu moral 100 si conditie 100 .... dupa simulare am avut surpriza sa obs ca a scazut 10 moral la echipa ....
Cred ca din cauza ca am schimbat coordonatorul inainte de 40 zile
O fi din cauza asta ?
da :lol:
Razvanica

Post by Razvanica »

Pai daca l-ai tinut 5 zile :| si dupa aia l-ai dat afara...
Harder, better, faster, stronger
cipriansimi

Post by cipriansimi »

l-am schimbat pt ca am gasit un coordonator roman care o sa faca istorie la mine in echipa ... vreau sa il tin cel putin 4-5 sezoane
Kosmin

Post by Kosmin »

cipriansimi wrote:l-am schimbat pt ca am gasit un coordonator roman care o sa faca istorie la mine in echipa ... vreau sa il tin cel putin 4-5 sezoane
si fostu coordonator nu putea sa faca :roll: ai pierdut prosteste 10 pcte de moral :twisted:
cipriansimi

Post by cipriansimi »

Kosmin wrote:
cipriansimi wrote:l-am schimbat pt ca am gasit un coordonator roman care o sa faca istorie la mine in echipa ... vreau sa il tin cel putin 4-5 sezoane
si fostu coordonator nu putea sa faca :roll: ai pierdut prosteste 10 pcte de moral :twisted:
pute dar am vrut roman :P

nu prea conteaza cele 10 P de moral pt ca maine am meci usor si vineri cu un but ....

imi pare rau pt alea 10p de moral pt ca la simularea de la ora 10CET puteam scoate contra lu Razvanica 140 pe linii :P
Razvanica

Post by Razvanica »

Ah, deci ideea era sa ma umilesti pe mine? :lol: Inteleg... :twisted:
cipriansimi

Post by cipriansimi »

Razvanica wrote:Ah, deci ideea era sa ma umilesti pe mine? :lol: Inteleg... :twisted:
Daca zici tu :lol:

Am crezut ca joci cu prima echipa :P

Pana acum am tot luat bataie de la aproape toti cu care am jucat ....

Vreau sa mai castig si eu :D

Hai ca deacum o dam in offtopic
cro1981

Post by cro1981 »

Am un doctor cu varsta de 63 ani caruia i-am prelungit contractul cu 3 ani. Si-l respecta sau se retrage dupa 2 ani :?:

P.S. Am coordonaor de tineret din sezonul 24. E din Bahamas. O fi vreun record?
Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
Razvanica

Post by Razvanica »

cro1981 wrote:Am un doctor cu varsta de 63 ani caruia i-am prelungit contractul cu 3 ani. Si-l respecta sau se retrage dupa 2 ani :?:
Si-l respecta.
cro1981

Post by cro1981 »

1. Conteaza varsta sau nationalitatea antrenorului? (Nu prea se gasesc antrenori cehi)
2. Se poate ca atunci cand ai multi ucatori tineri pe care ii antrenezi calitatile acestora sa se plafoneze mai repede?
Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
Mihai91
Assistant Coach

Post by Mihai91 »

Da ce rost are sa iei unu de 100% si da-i dai 10-12k?Tocmai am observat.Am luat un doctor de 70-80 maxim.Salar lejer 4k de euro si dupa ce l-am trimis de 2 ori la curs si are 91.Il mai trimit la unul si ajunge la 100%.Si uite intr-o saptamana am staff de 100% cu salar de 4k de euro, nu 12k.Mie ciuda ca am luat antrenorul cu atatia bani da acu am observat si eu.
Razvanica

Post by Razvanica »

Pai da, dar si cursurile costa destul de mult :roll: Plus ca uneori nu iti permiti sa stai cateva saptamani fara coordinator de tineret, antrenor sau scout la maxim...
Mihai91
Assistant Coach

Post by Mihai91 »

Ai dreptate.COstu mult, dar nu mai mult decat ai sa-i dai acelui staff pe parcursul a 3 ani.Pai in 3 ani pierd cam 240k de euro si daca iti iei unul mai neantrenat dai 10-20k o data sau de 2-3 ori dupa care nu mai ai probleme.
calin_g

Post by calin_g »

Mihai91 wrote:Ai dreptate.COstu mult, dar nu mai mult decat ai sa-i dai acelui staff pe parcursul a 3 ani.Pai in 3 ani pierd cam 240k de euro si daca iti iei unul mai neantrenat dai 10-20k o data sau de 2-3 ori dupa care nu mai ai probleme.
mmm.. calitatea stafului mai scade din cand in cand, deci mai ai probleme :) in afara de asta nu dai chiar asa de putin pentru unul mai neantrenat ca sa-l maximizezi. un antrenor dat de 2-3 ori la cursuri are calitate initiala aproximativ 60. iar ca sa cresti un antrenor de pe la 50% pana la 100% te costa mult (eu am schimbat antrenorul la sfarsitul sezonului trecut, am luat unul de vreo 60% si l-am dus la 100 din 3 cursuri: 62000 primul, 57000 al doilea si 13000 ultimul, total = 132000).
ok, acum.. impartind 132000 la nr de saptamani din 3 sezoane (25) inseamna ca ai practic o cheltuiala in medie de 5300 pe saptamana pentru cursuri, care adunata cu salariul pe saptamana (aprox 5000 pt un antrenor de 60%) arata ca trebuie sa cheltuiesti cam 10000 pentru un antrenor de 50%, ori cam acelasi salariu poti da unui antrenor gata maximizat. concluzie: cam tot acolo se ajunge
SP Club Inter 15
...........***...........
SP: a love and hate thing..
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”