Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

mouven
Member of the Soccer Project Association

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by mouven »

Hadis wrote: nemůžu vědět všechny detaily v konkurenci :lol: :lol:
Pokud ale pomineme to, že neměl smlouvu, tak příklad je to správný, protože je to názorný, a o tom to je, pane :wink:
V poho ja to taky nevedel a docela me to zaujalo, kdyz jsem to cetl.. a ja myslel, ze tady slo o to, jestli tomu hraci po odchodu do duchodu budu muset doplatit smlouvu.. a jelikoz ten Smicer smlouvu nema, tak to neni spravny priklad.. podobnost je pouze v tom, ze sli do duchodu a to jednou pujdem vsichni:-D[
quote="puzzle"]
Mě odejde za 4 dny je mu teprve 33 let jednou sem měl golmana 37 let a ne a ne odejít do dochodu :mrgreen:[/quote]
Vis tady jde o to, ze gk hraje aktivne do 33 a hrac pouze do 30, takze ten gk presluhuje 4 roky a hrac 3 takze mas jen rok rozdil.. takze to zas takovej rozdil neni..
FK Bolka FOREVER
zevfifefif
Team Manager

Post by zevfifefif »

Je možný, že taktika Dlouhé míče při rozestavení 4-3-3 přidá víc bodů do celkovýho výkonu než taktika Beton při rozestavení 5-3-2 ? Už několikrát se mi stalo, že jsem prohrál i když celkový součet mých hráčů byl v zápase vyšší a v celkovým výkonu jsem prohrál o 4 ! S náladou problémy nemám ( stabilně ji mívám na 95-100) a v agresivitě mě soupeř přehrál max. o 20, což by měly být max. 2 body.
hynek91
Černíč TJ Podyjí (B.2)
puzzle

Post by puzzle »

zevfifefif wrote:Je možný, že taktika Dlouhé míče při rozestavení 4-3-3 přidá víc bodů do celkovýho výkonu než taktika Beton při rozestavení 5-3-2 ? Už několikrát se mi stalo, že jsem prohrál i když celkový součet mých hráčů byl v zápase vyšší a v celkovým výkonu jsem prohrál o 4 ! S náladou problémy nemám ( stabilně ji mívám na 95-100) a v agresivitě mě soupeř přehrál max. o 20, což by měly být max. 2 body.
Možný to je přesné hodnoty neznám, ale agresivita se nehraje ta se nastavuje čím vyšší agtresivita tím lepší výkon ale pokud máš moc agresivní hráče tak potom zluté a červené karty. Ale prohrát můžeš klidně aj když máš větší výkon zrovna ve čtvrtek mě to natřel jeden tým co měl výkon o 9 míň.
(1.FC Krvavý Prapor C.2 ;-))

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
zevfifefif
Team Manager

Post by zevfifefif »

puzzle wrote:
zevfifefif wrote:Je možný, že taktika Dlouhé míče při rozestavení 4-3-3 přidá víc bodů do celkovýho výkonu než taktika Beton při rozestavení 5-3-2 ? Už několikrát se mi stalo, že jsem prohrál i když celkový součet mých hráčů byl v zápase vyšší a v celkovým výkonu jsem prohrál o 4 ! S náladou problémy nemám ( stabilně ji mívám na 95-100) a v agresivitě mě soupeř přehrál max. o 20, což by měly být max. 2 body.
Možný to je přesné hodnoty neznám, ale agresivita se nehraje ta se nastavuje čím vyšší agtresivita tím lepší výkon ale pokud máš moc agresivní hráče tak potom zluté a červené karty. Ale prohrát můžeš klidně aj když máš větší výkon zrovna ve čtvrtek mě to natřel jeden tým co měl výkon o 9 míň.
tou agresivitou jsem myslel, že když soupeř nastaví např. 65 a já 50, tak se jemu přičtou do celkovýho výkonu +-2

Dávám sem linky na zápasy, u kterých mi není jasné, proč jsem prohrál:
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=32

součty hráčů:

Atletico Birù : Černíč TJ Podyjí
4 - 3 - 3 Rozestavení 5 - 3 - 2
Dlouhé míče Taktika Beton
759 : 764 (součty hráčů)
výsledek: 1:0 - na tom by ještě nebylo nic divného, ale výkon jo: 135:131
v tý době byla moje týmová nálada 100%
a ta ČK v 84' by na to neměla mít podstatný vliv

a další zápas:
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... D=17178070

FC Limeťáci 1 - 0 Černíč TJ Podyjí
4 - 3 - 3 Rozestavení 5 - 3 - 2
Dlouhé míče Taktika Beton
759 : 764 (součty hráčů)
135 : 131 (výkony)
a to ještě soupeř dostal ČK v 82' a já žádnou

z toho usuzuji, že taktika Dlouhé míče při rozestavení 4-3-3 je mnohem výhodnější než beton při 5-3-2
hynek91
Černíč TJ Podyjí (B.2)
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Odpověd: v obou zápasech jsi byl slabší jak v utoku,tak v záloze,to byl základ tvých porážek .
Rozestavení na 5 vzadu,je lepší používat v zápasech,kde očekáváš,že budeš tahat za kratší konec provazu a hrát na plichtu - jinak doporučuju utočnou hru na 3 hroty.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Big El

Post by Big El »

Tak především. Hrál jsi oba zápasy venku. Domácí výhoda dělá nějaké 2-3 body.

Pokud jde o tvůj dotaz. Ano, věřím tomu. Osobně věřím (respektive kdysi jsem to počítal, ale nejsem si tím jistý úplně na 100%) tomu, že pokud mám 11 hráčů s naprosto stejným výkonem (případně víc hráčů, abych měl pokryté všechny varianty nastavení), tak vyjde nejlépe taktika Dlouhé míče hraná na 7 (s brankářem 8) hráčů v útoku a obraně. Tedy na 3 hráče v záloze. Tedy na 5-3-2, resp. 4-3-3. Protiútoky s třemi hroty jsou taky dobré. Beton, byť s 5 (s brankářem 6) obránci a přihrávky byť s 5 záložníky vychází v těchto porovnáních spíš hůř. Pomoct mohou i dobře nastavené útočné a obranné pokyny. Jestli tě to zajímá detailněji, písni mi do SP pošty. Dík.
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
kopeckar

Post by kopeckar »

Pokud by to někdo náhodou nevěděl a zajímal ho to, tak když hráči neprodlužujete smouvu a on má zítra odejít, tak ranní zápas o simulaci ve 4.00 za vás ještě odkope. Na trhu se neobjeví, končí úplně. Informace, že odešel se, pokud nemáte asistenta trenéra, v poště neobjeví, je jen v historii klubu.
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Big El

Post by Big El »

kopeckar wrote:Pokud by to někdo náhodou nevěděl a zajímal ho to, tak když hráči neprodlužujete smouvu a on má zítra odejít, tak ranní zápas o simulaci ve 4.00 za vás ještě odkope. Na trhu se neobjeví, končí úplně. Informace, že odešel se, pokud nemáte asistenta trenéra, v poště neobjeví, je jen v historii klubu.
To mi pane povězte, co že nás o tom jen tak informujete. Zdrhnul Vám snad dnes nějaký svěřenec?
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
kopeckar

Post by kopeckar »

Big El wrote:
kopeckar wrote:Pokud by to někdo náhodou nevěděl a zajímal ho to, tak když hráči neprodlužujete smouvu a on má zítra odejít, tak ranní zápas o simulaci ve 4.00 za vás ještě odkope. Na trhu se neobjeví, končí úplně. Informace, že odešel se, pokud nemáte asistenta trenéra, v poště neobjeví, je jen v historii klubu.
To mi pane povězte, co že nás o tom jen tak informujete. Zdrhnul Vám snad dnes nějaký svěřenec?
Ne jen jsme mu neprodloužili smouvu. Za 14 dní by měl 32 let a platit cca 15.000 hráči co zahraje maximálně 63 není pro nás zajímavý. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
tomkycz

Post by tomkycz »

dotázek. Jak dlouho musím nechat zablokovaný termín, aby se mi tam nelosnul turnajový zápas? Vím že tam je lhůta tři dny po losu, ale jestli je to tak, že když se v pátek losuje, tak se mi to může losnout na neděli, nebo až na pondělí... nějak jsem to zatím neřešil ale teď už je to třeba :D
kopeckar

Post by kopeckar »

tomkycz wrote:dotázek. Jak dlouho musím nechat zablokovaný termín, aby se mi tam nelosnul turnajový zápas? Vím že tam je lhůta tři dny po losu, ale jestli je to tak, že když se v pátek losuje, tak se mi to může losnout na neděli, nebo až na pondělí... nějak jsem to zatím neřešil ale teď už je to třeba :D
Na neděli určitě ne. :wink:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
Azor

Post by Azor »

tomkycz wrote:dotázek. Jak dlouho musím nechat zablokovaný termín, aby se mi tam nelosnul turnajový zápas? Vím že tam je lhůta tři dny po losu, ale jestli je to tak, že když se v pátek losuje, tak se mi to může losnout na neděli, nebo až na pondělí... nějak jsem to zatím neřešil ale teď už je to třeba :D
No,tam je vždy rezerva 2 dny-takže když se ti to losne v pátek,tak nejdřív hraješ 1.kolo v pondělí. Teda aspoň u mě byli vždy 2 dny po losu volno.
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

Azor wrote:
No,tam je vždy rezerva 2 dny-takže když se ti to losne v pátek,tak nejdřív hraješ 1.kolo v pondělí. Teda aspoň u mě byli vždy 2 dny po losu volno.
jj přesně tak,já když se losuje turnaj třeba v úterý tak dycky počítám: středa,čtvrtek,v pátek můžu hrát :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
MošnaM

Post by MošnaM »

Papa Bouba Diop wrote:
Azor wrote:
jj přesně tak,já když se losuje turnaj třeba v úterý tak dycky počítám: středa,čtvrtek,v pátek můžu hrát :)
Já vás jen doplním o celkem důležitou drobnost. Počítáte správně, ale dejte si pozor, že se k tomu počítá i ranní simulace. Takže na ten výše zmíněný pátek vám to může losnout turnajové utkání ještě ve středu v 4:00 :!:
A v základní otázce - když se v pátek losuje, zápasy jdou nejdříve opravdu na pondělí, ale pokud by se losovalo v pátek v 4:00, první zápasy půjdou ještě na neděli :!:
Snad jsem to napsal aspoň trochu srozumitelně :wink: .
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

no a to jsem třeba zas nevěděl :) děkuji za doplnění znalostí :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”