Sraz brněnských SP manažerů. Pondělí 30.11. 2009 od 18:00 nebo 18:30 (místo a přesný čas se upřesní v pátek předtím, ale počítejte předběžně někde v centru - Pegas apod.). Pište mi do SP pošty kdo přijdete, podle toho pak příp. objednáme někde stůl. Taky tu čas od času zaktualizuju seznam přihlášených.
Zatím přihlášení: juliuscaesar, oslicek, etwas
Last edited by oslicek on Wed Nov 18, 2009 6:58 am, edited 1 time in total.
oslicek wrote:Sraz brněnských SP manažerů. Pondělí 30.11. 2009 od 18:00 nebo 18:30 (místo a přesný čas se upřesní v pátek předtím, ale počítejte předběžně někde v centru - Pegas apod.). Pište mi do SP pošty kdo přijdete, podle toho pak příp. objednáme někde stůl. Taky tu čas od času zaktualizuju seznam přihlášených.
Zatím přihlášení: juliuscaesar, oslicek
Proč já musím být zase v práci.....sice ne Brno, ale 50km není vzdálenost
Start 16S H.1403 (6.,2.) MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Já pojedu autem z Brandýsa nad Labem, v Praze budu okolo 16, takže sem ochoten nabrat 3 pražské kousky. Návrat do Prahy ten den, okolo půlnoci. Ideální místo na nabrání je Černý Most, nebráním se dále Štěrboholy, Pankrác, Roztyly
Sokol Cejc wrote:Já pojedu autem z Brandýsa nad Labem, v Praze budu okolo 16, takže sem ochoten nabrat 3 pražské kousky. Návrat do Prahy ten den, okolo půlnoci. Ideální místo na nabrání je Černý Most, nebráním se dále Štěrboholy, Pankrác, Roztyly
Sokol Cejc wrote:Já pojedu autem z Brandýsa nad Labem, v Praze budu okolo 16, takže sem ochoten nabrat 3 pražské kousky. Návrat do Prahy ten den, okolo půlnoci. Ideální místo na nabrání je Černý Most, nebráním se dále Štěrboholy, Pankrác, Roztyly
a na letnou jako nejedeš ,bo co?
letna je rozkopana - tam nezabloudi ani zbloudily velbloud.
jancarik wrote:
skoda ze makam jinac bych si zabral mistecko hned
si to vyměn vole,seš vedoucí směny
No a proč si myslíte že sem nadhodil Štěrboholy...? Pupajdíku situace sem dobře znalý a proto se mi tam moc nechce. Tak to hoďme kompromisně, do Holešovic bych zajel, a ty to máš jenom z kopečka
Xixi: měsíčne najezdím okolo 5.000 km, 500 navíc už je pakatel. Navíc D1 mám celkem solidně najetou a asi sem vyjímka, ale zas až tak mi nevadí.
Sokol Cejc wrote: Pupajdíku situace sem dobře znalý a proto se mi tam moc nechce. Tak to hoďme kompromisně, do Holešovic bych zajel, a ty to máš jenom z kopečka
.
Jo von si nastoupí i pan Kopeček
Ne vážně, už bych se hlásil hned na začátku,ale rekonstrukce mě prostě nepustí - jsem denně na pudě v laku oken a jeho toho tolik,že je moje učast před vánoci prostě nehratelná
Pokud se Vám to zadaří , tak to brzy zvopáknete a to už nebudu chybět
Sám víš jak to bylo s VP jak jsem Tě lanařil