SP Pohár

Moderator: Czech Moderators

kopeckar
Member of the Soccer Project Association

Re: SP Pohár

Post by kopeckar »

kopeckar wrote:Takže dnes povinná výhra 1:4 (90:108) bohužel chlapec má nastavno na ligu vstupné 16 EUR a na pohár jen 12 EUR, takže nás i sebe ošdil o nějakých 32.000 EUR. Náš dnešní prodělek tak je 166.707 EUR a celkem jsme letos v mínusu 120.527 EUR. Něco s tím uděláme příští kolo, kdy hrajeme doma s belgickým géčkařem (založen 24.6.2009). Los je přijatelný chceme dále. :mrgreen:

Na svou další účast rezignoval 1 tým z A-divize a 5 Béčkařů. :mrgreen:
A jak řekli, tak i udělali. Neponechali jsme nic náhodě a na plac šel B-tým, který včera jen trénoval. Zápas skončil naším výrazným vítězstvím :

ŇOUMÍCI - maartends 7:1 (131:64)

Dnešní zápas skončil ziskem 72.504 EUR a naši finanční ztrátu již skoro zlikvidoval. Momentálně jsme za tento ročník v propadu 48.023 EUR. Další zápas nás zavede na hřiště jednoho E-divizního českého celku. Po sportovní stánce je to velice lehký los a soupeř by neměl klást žádný velký odpor. :mrgreen: Co se však týká finanční stránky věci, tak to je propadák. Manažér tohoto klubu za dva roky dokázal kapacitu svého stadionu jen zdvojnásobit (8000 míst) a tak se naše ztráta výrazně prohloubí. :roll:

Z prvních dvou divizí už v soutěži pokračuje jen polovina týmů (A - 7/16, B - 25/48). Jen tak dál pánové a dámy. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
jancarik

Post by jancarik »

Fc baník Kateřinice 1 - 4 FC Jančařík Šterboholy stalo nas to asi 150.tis ale jdeme dal priste konecne doma
FC Jančařík Šterboholy

VSICHNI NA PRODEJ
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

fahim 0 - 2 FC Letenská šlechta

výkony - 102 : 121

3x po sobě venku a v sobotu konečně doma :wink: - na Letnou totiž dorazí Modrý Svině :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Slanec

Post by Slanec »

Tatra Praha - FC Tigers 1:0 (0:0), výkony 139:127. Očekávaná prohra se dostavila, ovšem kombinovaný B-C tým výkonem rozhodně potěšil, výsledek 0:1 z našeho pohledu bereme jako velmi slušné rozloučení s Pohárem, čekali jsme větší náklep :mrgreen: Všem co postupují gratuluji a přeji úspěšné tažení Pohárem.
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
dawron
Team President

Post by dawron »

Střešovičtí kluci se dokázali probojovat do 5. kola i s velmi alternativní sestavou, kterou trenér postavil proti G-diviznímu Orange White Division. Považte sami: v sestavě se objevili hnedle tři brankáři, dva z nich v pětičlenné záloze. Brankář Tomáš Kaciáň, který na Tatranu zastává funkci druhého náhradníka a čas od času také dostává důvěru do útoku, byl dnes postaven na levý kraj zálohy a vedl si tam nečekaně dobře! Už jsme si u něj zvykli, že v útoku dává góly (na kontě má 5 ligových branek, 6 pohárových a k tomu 14 z různých turnajů a přátelských zápasů), ale jeho dnešní individuální akce překonala všechna očekávání. Díky Tomášovi jsme šli ve 20' do vedení 0:1, to byl panečku povyk na stadionu! Něco takového od Tomáše nikdo nečekal, přinejmenším tedy bezprostředně po zpackaném přestupu, kdy Tomáš působil zcela demoralizovaně. Je evidentní, že je to bojovník a nikdy se před ničím neskloní.
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
Alexej.K
Team Board Member

Post by Alexej.K »

juchuuuu, jsme venku:D ACM Sharks 3 - 1 Vipers
Tom23
Team President

Post by Tom23 »

Slanec wrote:Tatra Praha - FC Tigers 1:0 (0:0), výkony 139:127. Očekávaná prohra se dostavila, ovšem kombinovaný B-C tým výkonem rozhodně potěšil, výsledek 0:1 z našeho pohledu bereme jako velmi slušné rozloučení s Pohárem, čekali jsme větší náklep :mrgreen: Všem co postupují gratuluji a přeji úspěšné tažení Pohárem.
Financne jsi ale rozhodne neprodelal. Me take vykon potesil, B tym riznutej par hraci z cecka a jednim z acka (ma ve ctvrtek stopku na ligu) zahral nadstandartnich 139, coz jsem rozhodne necekal. A jeste jsme si vyzkouseli jsme si hru na SW, coz praktikujeme jednou za sezonu. Pristi zapas opet doma.
Tom23 - Tatran Praha
Azor

Post by Azor »

tak jsme vypadli :( CS Dunarea Giurgiu - Baníček 2:1 (123-119). No,škoda toho vyloučení CM. Ale zase až tak z toho smutní nejsmě,prioritou je liga.Níceméně si dovolím rýpnout: Nelíbí se mi,že jsme hráli v poháru 3x za sebou venku! :evil: :evil: To je teda ale "spravedlivý los"! No a naše dnešní ztráta byla € -114.657 :roll: :roll: Celková ztráta z poháru je tedy: € -405.455!! A to jen za tři kola!!!! :x :roll: :evil: :? :|
PaToM

Post by PaToM »

Azor wrote:... :x :roll: :evil: :? :|
Zmiešané pocity :?: :mrgreen:

Inak ja opäť postupujem, a to, že som na tom niečo stratil, mi až tak nevadí. A aj napriek tomu, že v sobotu ma čaká D-čkar, čo je zrejme konečná (takže neprekonám svoje minuloročné maximum - 6.kolo), skúsim na tom aspoň trhnúť čo sa dá - hráme doma :wink:

Športu zdar :)
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
tomkycz

Post by tomkycz »

věcná : jen podotýkám že je výhodné pro obě strany hrát na hřišti týmu, který má větší kapacitu a počet fans... výtěžek ze vstupného se dělí fifty fifty !!!
Libo

Post by Libo »

Libo Team - Damanos 3:0

Vykony: 129 - 93

Tak v soutezi zvane zaplat si svoji vyhru uspesne postupuju do dalsiho kola. Dnesni vyhra me stala jenom 60 tisic, coz povazuju za uspech. Dobre je, ze i v pristim kole hraju na domaci pude, tak by financni ztrata nemusela byt nijak zavratna, ale uvidime, nerikej hop dokud nenastavis sestavu :mrgreen:
39th season - F.179
Image
Image
tom17
Team President

Post by tom17 »

Tak napotřetí se zadařilo a jsem venku :)
Moje finanční ztráta za 3 kola SP Poháru: - 1.085.108 €
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
puzzle

Post by puzzle »

tom17 wrote:Tak napotřetí se zadařilo a jsem venku :)
Moje finanční ztráta za 3 kola SP Poháru: - 1.085.108 €
To kdybych měl já takovou ztrátu tak jsem už skončil :mrgreen:
(1.FC Krvavý Prapor C.2 ;-))

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
dawron
Team President

Post by dawron »

Azor wrote:tak jsme vypadli :( CS Dunarea Giurgiu - Baníček 2:1 (123-119). No,škoda toho vyloučení CM. Ale zase až tak z toho smutní nejsmě,prioritou je liga.Níceméně si dovolím rýpnout: Nelíbí se mi,že jsme hráli v poháru 3x za sebou venku! :evil: :evil: To je teda ale "spravedlivý los"! No a naše dnešní ztráta byla € -114.657 :roll: :roll: Celková ztráta z poháru je tedy: € -405.455!! A to jen za tři kola!!!! :x :roll: :evil: :? :|
Já jsem v odehraných čtyřech kolech Poháru hrál dvakrát doma a jednou venku (byli jsme však nasazeni až do 2. kola), díky čemuž mám zatím relativně příznivou bilanci -444.813,- €. Jsem však vnitřně odhodlán setrvat v Poháru do té doby, než se tato přehoupne do kladných čísel.

Pořádný grády by to mělo teprve ve chvíli, kdyby se hrálo podle pravidel Ondrášovka Cupu (dříve Pohár ČMFS), tedy že týmy z vyšších soutěží by automaticky jezdily hrát na hřiště soupeřů působících v nižších divizích (pouze v případě dvou týmů ze stejné divize by o výhodě domácího prostředí rozhodoval los). To by bylo teprve terno! :-D
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
Azor

Post by Azor »

dawron wrote: Já jsem v odehraných čtyřech kolech Poháru hrál dvakrát doma a jednou venku (byli jsme však nasazeni až do 2. kola), díky čemuž mám zatím relativně příznivou bilanci -444.813,- €. Jsem však vnitřně odhodlán setrvat v Poháru do té doby, než se tato přehoupne do kladných čísel.

Pořádný grády by to mělo teprve ve chvíli, kdyby se hrálo podle pravidel Ondrášovka Cupu (dříve Pohár ČMFS), tedy že týmy z vyšších soutěží by automaticky jezdily hrát na hřiště soupeřů působících v nižších divizích (pouze v případě dvou týmů ze stejné divize by o výhodě domácího prostředí rozhodoval los). To by bylo teprve terno! :-D
No,mě by tohle nevadilo :wink: Mě ale strašně vadí ty ztráty když jedu k Háčkařům a Géčkařům :roll: To by se mohlo nějak vychytat...
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”