Divize A

Moderator: Czech Moderators

kopeckar
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by kopeckar »

pupajdi13 wrote:Nepříjemná věc - u utd právě vyměnil trenera a pojede zítra na letnou 100/100 :shock: - budeme muset na tento krok zareagovat , až se vrátím z pohárového utkání 4 A české ligy ze Žďáru nad Sázavou svolám vedení klubu a promyslíme reakci .
Amatér :roll: Tohle se přece dělá večer než jdu spát, aby soupeř o tom nevěděl a nemohl udělat protiopatření. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Michal Kejchal
Team Board Member

Post by Michal Kejchal »

pupajdi13 wrote:Nepříjemná věc - u utd právě vyměnil trenera a pojede zítra na letnou 100/100 :shock: - budeme muset na tento krok zareagovat , až se vrátím z pohárového utkání 4 A české ligy ze Žďáru nad Sázavou svolám vedení klubu a promyslíme reakci .
To bude určitě nějakej zakuklenej Slávista :wink:
Ale jinak mě dost překvapuje, že se letos rozhodl hrát SP cup a přitom si výměnu trenéra "vyplejtvá" na ligu...
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Michal Kejchal wrote: To bude určitě nějakej zakuklenej Slávista :wink:
Ale jinak mě dost překvapuje, že se letos rozhodl hrát SP cup a přitom si výměnu trenéra "vyplejtvá" na ligu...
Bojí se bojí - viděl naší formu a rozklepali se mu kolínka :mrgreen: - já ho vypálit Letnou nenechám.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
oslicek

Post by oslicek »

zkusil bych ho zaskočit a znejistět nějakým nečekaným manažerským krokem nebo tahem - např. výměnou doktora nebo manažera, příp. prodejem/propuštěním svého nejlepšího hráče, přístavbou 2000 nových toalet, zvýšením vstupného na zápas na 100 EUR, nenastavením individuálních pokynů k zápasu, agresivitou 90.
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

oslicek wrote:...., agresivitou 90.
Už jsem vybral :wink: - musím riskovat
kopeckar

Post by kopeckar »

pupajdi13 wrote:
oslicek wrote:...., agresivitou 90.
Už jsem vybral :wink: - musím riskovat
Požádejte pane Sjarela o odložení zápasu, že maji chlapci rýmečku a nechcete nakazit soupeře. Bude chtít určitě vyjádření místního hygienika, tak ho nezapomeňte přiložit. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Tak jsme završili týden snů třetím skalpem .

FC Letenská šlechta - u utd 2 : 1

výkony - 143 : 141
diváci : 17.000

Prvně začnu tím horším - jak už jsem tady psal, soupeř odpoledne vyměnil trenera a tak jsme zareagovali uplně stejně a v nočních hodinách proběhla blesková - perfektně domluvená akce s Dawronem .
Ve Střešovicích měli o motivaci postaráno a výsledek na sebe nenechal čekat (2:1) - gratulace Dawronovi.

O to větší zděšení proběhlo po příchodu do naší kabiny - vzbudím ty moje lemry líný ,abych je překvapil a vyburcoval novým tréňou a kapitán týmu CB Kuzba se zalepenýma očima lámavou polštinou na mne
" co jééé voléé Pupaááájdí - co tady blbneš ? - jiščo si mal 10 dňů na výměnu " -přidává se slovenský pravý utočník Roháč Tož pupáájdíí hej , šáhni do kešeně a přitop nějaký zlatáky do smlouvy a My ti to teda ráno ukopeme ,že si to ty. Krve by se ve mě nedořezal , ta Letenská chátra si se mnou dělá co chce , novej tréňa stojí vedle mě a s otevřenou pusou sleduje , jak z kapsy lovím ečka a uplácím vlastní hráče - Tak tohle jsem ve Střešovicích nezažil- projevil se chlapík z Gibraltaru .
Podařilo se mi uplatit 6 hráčů ze základu prodloužením smlouvy a zcela vyčerpán jsem do sebe šel naklopit další platíčko prášků na nervy :mrgreen:
Sice to jsou Letenský primadony ,ale svoje slovo držej a ráno rumunského soka smetli ze hřiště 2 : 1 a posunuli nás na 10.místo tabulky .
Škoda jen,že jsem díky vlastní chybě na jeden zápas vypálil dva náboje ( trener+smlouvy)

Takže ještě jednou Pupajdí : trener až po 42 dnech - ne po 32 , tak si to pamatuj ať nejsi furt v kabině za blbce :lol:
kopeckar

Post by kopeckar »

pupajdi13 wrote:Takže ještě jednou Pupajdí : trener až po 42 dnech - ne po 32 , tak si to pamatuj ať nejsi furt v kabině za blbce :lol:
Tohle bych tesal do kamene. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Takhle jsem se dlouho nenasmál.
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

pupajdi13 wrote:Takže ještě jednou Pupajdí : trener až po 42 dnech - ne po 32 , tak si to pamatuj ať nejsi furt v kabině za blbce :lol: [/i][/b]
Vítej v klubu. Jsem rád že už jsme tam dva :mrgreen:
Andrew - Sokol Čejč
Big El

Post by Big El »

pupajdi13 wrote:Tak jsme završili týden snů třetím skalpem .

FC Letenská šlechta - u utd 2 : 1

výkony - 143 : 141
diváci : 17.000

Prvně začnu tím horším - jak už jsem tady psal, soupeř odpoledne vyměnil trenera a tak jsme zareagovali uplně stejně a v nočních hodinách proběhla blesková - perfektně domluvená akce s Dawronem .
Ve Střešovicích měli o motivaci postaráno a výsledek na sebe nenechal čekat (2:1) - gratulace Dawronovi.

O to větší zděšení proběhlo po příchodu do naší kabiny - vzbudím ty moje lemry líný ,abych je překvapil a vyburcoval novým tréňou a kapitán týmu CB Kuzba se zalepenýma očima lámavou polštinou na mne
" co jééé voléé Pupaááájdí - co tady blbneš ? - jiščo si mal 10 dňů na výměnu " -přidává se slovenský pravý utočník Roháč Tož pupáájdíí hej , šáhni do kešeně a přitop nějaký zlatáky do smlouvy a My ti to teda ráno ukopeme ,že si to ty. Krve by se ve mě nedořezal , ta Letenská chátra si se mnou dělá co chce , novej tréňa stojí vedle mě a s otevřenou pusou sleduje , jak z kapsy lovím ečka a uplácím vlastní hráče - Tak tohle jsem ve Střešovicích nezažil- projevil se chlapík z Gibraltaru .
Podařilo se mi uplatit 6 hráčů ze základu prodloužením smlouvy a zcela vyčerpán jsem do sebe šel naklopit další platíčko prášků na nervy :mrgreen:
Sice to jsou Letenský primadony ,ale svoje slovo držej a ráno rumunského soka smetli ze hřiště 2 : 1 a posunuli nás na 10.místo tabulky .
Škoda jen,že jsem díky vlastní chybě na jeden zápas vypálil dva náboje ( trener+smlouvy)

Takže ještě jednou Pupajdí : trener až po 42 dnech - ne po 32 , tak si to pamatuj ať nejsi furt v kabině za blbce :lol:
:lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :lol:

Ale jinak gratulace k vítězství, výbornému týdnu a zároveň k posunu nad čáru ponoru.
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
xixor

Post by xixor »

Musím říci, že jsem se při Pupajdiho reportáži opravdu nasmál... Super :!:
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

xixor wrote:Musím říci, že jsem se při Pupajdiho reportáži opravdu nasmál... Super :!:
To byl taky ten záměr ,abych aspon těch pár co to tu čte trochu pobavil,když už to takhle koňím :lol:

Jinak k tvému příspěvku v B topicu - gratulace k pul-sezoně a rád bych tě přivítal na začátku nového ročníku s pohárem v ruce tady :wink: - kdybych to náhodou neustál ,tak ti aspon mávnu z výtahu :mrgreen: - ale já se budu snažit udržet divizi a otevřít ti slavnostně dveře :wink:
tomkycz

Post by tomkycz »

pupajdi tleskám, takhle ohodnotit svůj manažerský kiks :D navrhuju tě na manažera sezóny :wink:
dawron
Team President

Post by dawron »

Panáčku, to je žrádlo, Pupajdí hraje divizi A a neumí ani zvládnout morálku vlastního týmu! :-)

Jinak není pravda, že nový trenér letenských Oscar Richardson nemá zkušenosti s motivací hráčů pomocí prodlužování smluvních kontraktů ze Střešovic. Na Tatranu jsme totiž v poslední době začali pracovat na důmyslném systému smluv a mezd, bez kterého bychom v polovině soutěže nedrželi postupové příčky.

Faktem je, že trenér Petržela to měl u nás mnohem jednodušší. Kluci v něm i přes rychlost, se kterou se výměna udála, a její neočekávanost vidí zkušenost a autoritu - přeci jen přišel z divize A.
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
Michal Kejchal
Team Board Member

Post by Michal Kejchal »

oslicek wrote: klidně tě na třetí místo pustím - jakékoliv jednociferné umístění je pro mě super. mám týden českorumunského přátelství a z toho moc bodů nekouká...
Tak Oslíček dodržel slovo a pustil mě na třetí místo. Navíc se mu týden českorumunského přátelství vydařil, takže průběžně okupuje druhou pozici.
Díky tomu uvidí náš stadion v pondělí přímou bitvu o druhé místo. Oslíčci budou po víkendu (narozdíl od manažera) jistě odpočatí, což nám věci poněkud komplikuje.
Světlým okamžikem tak zůstávají především páteční 31. narozeniny jedné z největších hvězd SP a největší opory klubu Totemo Baka Pavla DonkeyKINGa Kúdely. S přáním všeho nejlepšího se kromě manažera připojují také hráči a celý realizační tým :)
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”