[Tactici si analize de meciuri]

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

kennyanu
Member of the Soccer Project Association

Re: [Tactici si analize de meciuri]

Post by kennyanu »

1. ai prea multi
2. sunt neantrenati
3. daca intri in G asa vei retrograda
Revenit :)
calin_g

Post by calin_g »

kennyanu wrote:3. daca intri in G asa vei retrograda
nu retrogradeaza.. doar sa aiba ghinionul sa pice intr-un G plin de echipe "umane", dar in mod normal sunt o gramada de echipe bot si in G + o gramada de manageri care isi abandoneaza echipele cand vad ca nu fac fata, pierd cateva meciuri si isi baga picioarele.. eu sez trecut in G am inceput cu doar 2 echipe bot si la inceputul returului s-au facut vreo 5-6. de antrenat pana in returul sezonului urmator are toata echipa maximizata daca ii antreneaza normal.
SP Club Inter 15
...........***...........
SP: a love and hate thing..
Ro.BaZiL
Groundsman

Post by Ro.BaZiL »

cum adica sa'i antrenez normal??
zilnic ii antrenez d 5 ori sau chiar 7...
kennyanu

Post by kennyanu »

Ro.BaZiL wrote:cum adica sa'i antrenez normal??
zilnic ii antrenez d 5 ori sau chiar 7...

exact :)

in cazul tau, trebuie sa ii antrenezi o data la 2zile.....zilnic doar sa verifici zilnic daca au ajuns la maxim la o calitate...

calin_g wrote:
kennyanu wrote:3. daca intri in G asa vei retrograda
nu retrogradeaza.. doar sa aiba ghinionul sa pice intr-un G plin de echipe "umane", dar in mod normal sunt o gramada de echipe bot si in G + o gramada de manageri care isi abandoneaza echipele cand vad ca nu fac fata, pierd cateva meciuri si isi baga picioarele.. eu sez trecut in G am inceput cu doar 2 echipe bot si la inceputul returului s-au facut vreo 5-6. de antrenat pana in returul sezonului urmator are toata echipa maximizata daca ii antreneaza normal.

uitate la mine in liga :)
Ro.BaZiL
Groundsman

Post by Ro.BaZiL »

ok....d acum am sa'i antrenez la 2 zile...a cate 5 antrenamente......
oricum anul asta promovez si nu prea cred ca o sa fac fata in G....
calin_g

Post by calin_g »

kennyanu wrote: uitate la mine in liga :)
intr-adevar, la tine in liga in general se ocupa oamenii de echipele lor din ce am vazut.. totusi sunt si acolo 2 echipe bot si vreo 3 manageri care se logheaza o data pe saptamana, deci daca omul nostru se tine de treaba cum s-ar zice, are sanse mari sa ramana.. in fine, incep si eu sa despic firul in 4 degeaba de-acu :mrgreen: dar pariez pe o bere virtuala la Spam-Bar ca nu retrogradeaza din G sezonul urmator daca are grija de echipa :)
SP Club Inter 15
kennyanu

Post by kennyanu »

calin_g wrote: pariez pe o bere virtuala la Spam-Bar ca nu retrogradeaza din G sezonul urmator dacaare grija de echipa :)

si stie ce anume sa faca :)
Ro.BaZiL
Groundsman

Post by Ro.BaZiL »

am sa incerc sa nu retrogadez anul viitor....oricum partea cu "antrenatul normal" ma lasa putin in ceata.....am sa incerc d acum sa ii antrenez la interval d 2 zile a cate 5 antrenamente ;)....oricum dak mai aveti alte sfaturi spuneti'le ca sunt la inceput si doresc sa invat :)
calin_g

Post by calin_g »

ideea e ca tot ce trebuie sa faci e sa ai grija sa schimbi cand se plafoneaza la o calitate, apoi cand ii termini de antrenat sa ai grija sa-i mentii ca sa nu scada, pentru ca o data ce ajung la maxim daca nu ii antrenezi in continuare le mai scade din valoarea anumitor calitati
edit: eu am introdus am introdus ideea de "antrenat normal", dar exprimarea kennyanului de mai sus m-a bagat si pe mine in ceata, daca la asta te referi..
SP Club Inter 15
kennyanu

Post by kennyanu »

bazil, ti-am zis in mesaj :)

idea e urmatoarea...sunt 2tipuri corecte de antrenament si 1gresit.

I.Varianta SP(din ajutorul SP-ului) - ultimele 2skil-uri, apoi rezistenta 50-60%. apoi cum doresti
parerea mea...pierdere de timp

II. Varianta mea - antrenezi de jos in sus fiecare skil pana la capat. Cu mentiunea ca nu revii la nici un skil care scade! Dupa ce antrenezi rezistenta, maresti contractul jucaturului respectiv si o iei de la capat.
Cu acest stil de antrenament unui jucator cu salariu 4mii ii dai undeva la 2500 ;)

III. Varianta gresita - antrenezi ultimele 2skiluri, il incepi pe al 3-lea...intre timp daca scade unu din alea 2 deja plafonate revii asupra lui....in cazul acestei variante foarte greu iti antrenezi jucatorii.

Antrenament normal - il iei de sus pana jos pana la maxim. apoi iei skilurile care au scazut.

vreau si eu pareri de la cei vechi, stia cineva de varianta 2? :)..sau mi-am dezvaluit si ultimu as din maneca? :P
calin_g

Post by calin_g »

stai ca nu pricep :mrgreen: pai un manager care abia a inceput nu iese mult mai ieftin daca renegociaza din start contractele pe 3 ani? de ce sa renegocieze dupa ce ii antreneaza un salariu de 2500 cand poate sa dea din start pe 3 ani cu cateva sute?
SP Club Inter 15
kennyanu

Post by kennyanu »

pentru ca...ai un jucator de calitate 30% salariu 800.....ii maresti contractul....il antrenezi...in mod normal se antreneaza cam 1sezon jumate...trebuie sa il maresti...sa zicem 75calitate - 3600.

cat timp mai are contract...ajunge la 77 cu salariu 4mii....

Dar:
daca il maresti imediat dupa ce termini rezistenta de antrenat....(tinem cont de faptul ca skilurile scad) ajunge la 72(sa zicem) asta inseamna salariu de 3000( +/- 200)....ceea ce inseamna diferenta de 1mie pe meci....raportat la 25-30 jucatori....

Bine, eu asa vad problema. Fiecare cu viziunea lui ;)
Razvanica

Post by Razvanica »

Bine, tu acum presupui ca dupa ce ii antrenezi sunt suficient de buni sa ramana la tine in echipa. Eu nu am avut decat vreo 4-5 jucatori care sa merite sa ramana dupa ce i-am antrenat. Si pentru aia merita intr-adevar sa faci asa cum zici tu. Dar pentru ceilalti, pe care oricum ii vinzi inainte sa li se termine contractul de 270 (nu de 800 :mrgreen: ) pe 3 ani, nu vad de ce le-as da salariu mai mare.
Harder, better, faster, stronger
kennyanu

Post by kennyanu »

Razvanica wrote:Bine, tu acum presupui ca dupa ce ii antrenezi sunt suficient de buni sa ramana la tine in echipa. Eu nu am avut decat vreo 4-5 jucatori care sa merite sa ramana dupa ce i-am antrenat. Si pentru aia merita intr-adevar sa faci asa cum zici tu. Dar pentru ceilalti, pe care oricum ii vinzi inainte sa li se termine contractul de 270 (nu de 800 :mrgreen: ) pe 3 ani, nu vad de ce le-as da salariu mai mare.
pai da....vorbesc mai ales de juniori... :)...dar uite la mine...multi ii am din prima echipa :)
ic33
Team Board Member

Post by ic33 »

kennyanu wrote:bazil, ti-am zis in mesaj :)

idea e urmatoarea...sunt 2tipuri corecte de antrenament si 1gresit.

I.Varianta SP(din ajutorul SP-ului) - ultimele 2skil-uri, apoi rezistenta 50-60%. apoi cum doresti
parerea mea...pierdere de timp

II. Varianta mea - antrenezi de jos in sus fiecare skil pana la capat. Cu mentiunea ca nu revii la nici un skil care scade! Dupa ce antrenezi rezistenta, maresti contractul jucaturului respectiv si o iei de la capat.
Cu acest stil de antrenament unui jucator cu salariu 4mii ii dai undeva la 2500 ;)

III. Varianta gresita - antrenezi ultimele 2skiluri, il incepi pe al 3-lea...intre timp daca scade unu din alea 2 deja plafonate revii asupra lui....in cazul acestei variante foarte greu iti antrenezi jucatorii.

Antrenament normal - il iei de sus pana jos pana la maxim. apoi iei skilurile care au scazut.

vreau si eu pareri de la cei vechi, stia cineva de varianta 2? :)..sau mi-am dezvaluit si ultimu as din maneca? :P
Din ce am vorbit eu cu un manager mai vechi, zicea ca totul e random, fiecare jucator are stabilit dinainte fiecare skill la cat o sa se plafoneze implicit ratingul si performanta sunt stabilite la "nastere", deci ar trebui sa urmariti sa il antrenati cat mai repede nu alte metode de antrenament sau sa va stresati ca din cauza antrenamentului ales de voi nu a ajuns un jucator mare.
Antrenorul la fel, ratingului acestuia influenteaza doar cu cate puncte creste un jucator dupa antrenamente nu ratingul jucatorului.
Eu sunt de acord ce mi-a zis acel manager.
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”