Jak jsem rád, že jsem letos skončil již při prvním zápasetom17 wrote:Tak napotřetí se zadařilo a jsem venku![]()
Moje finanční ztráta za 3 kola SP Poháru: - 1.085.108 €

Moderator: Czech Moderators
Jak jsem rád, že jsem letos skončil již při prvním zápasetom17 wrote:Tak napotřetí se zadařilo a jsem venku![]()
Moje finanční ztráta za 3 kola SP Poháru: - 1.085.108 €
Taky jsem rád, že tě to napadlo.foppa 13 wrote:Jak jsem rád, že jsem letos skončil již při prvním zápasetom17 wrote:Tak napotřetí se zadařilo a jsem venku![]()
Moje finanční ztráta za 3 kola SP Poháru: - 1.085.108 €![]()
Pokračujeme dále po výsledku :kopeckar wrote:ŇOUMÍCI - maartends 7:1 (131:64)
Dnešní zápas skončil ziskem 72.504 EUR a naši finanční ztrátu již skoro zlikvidoval. Momentálně jsme za tento ročník v propadu 48.023 EUR. Další zápas nás zavede na hřiště jednoho E-divizního českého celku. Po sportovní stánce je to velice lehký los a soupeř by neměl klást žádný velký odpor.Co se však týká finanční stránky věci, tak to je propadák. Manažér tohoto klubu za dva roky dokázal kapacitu svého stadionu jen zdvojnásobit (8000 míst) a tak se naše ztráta výrazně prohloubí.
![]()
Z prvních dvou divizí už v soutěži pokračuje jen polovina týmů (A - 7/16, B - 25/48). Jen tak dál pánové a dámy.
Jo tak já jsem v tom před 6. kolem za - 646.096 €, ze zkušenosti očekávám přelom do kladných čísel až někdy kolem 10. kola. Hodilo by se postupovat vždy na penalty a vyhnout se tak výplatě prémií, ale to se špatně vychytává.xixor wrote:Celkem -862.799Kua kdy už bude nějaký zápas plusový ?
ja ted vydelal 40.551 jinac zatim v minusu ani se nekoukam kolikdawron wrote:Jo tak já jsem v tom před 6. kolem za - 646.096 €, ze zkušenosti očekávám přelom do kladných čísel až někdy kolem 10. kola. Hodilo by se postupovat vždy na penalty a vyhnout se tak výplatě prémií, ale to se špatně vychytává.xixor wrote:Celkem -862.799Kua kdy už bude nějaký zápas plusový ?
P.s.: Máš tam špatně číslovaná kola, hrál jsi také až od druhého.
Asi bude něco špatně, když proděláváš doma. Co tak přistavět nějaký místa navíc?Libo wrote:Libo Team - hotboy's 4:2
Vykony: 130 - 106
Becko si v pohode poradilo s odevydanym souperem a tak se muzu tesit na dalsi kolo, pokud se tomu, ze v kazdem dalsim zapase utrpim nejakou finacni ztratu da nazvat teseniOvsem pozitivni zpravou je, ze i dalsi kolo hraju doma. Tentokrate narazim na vedouci tym divize G, cili becko by si melo bez problemu dojit pro vyhru.
No nakonec to ani tak nebolelo. Postupujeme dále po výsledku Nuthatches - ŇOUMÍCI 0:1 (126:137) a finanční ztráta narostla jen o 93.411 EUR a momentálně je v celkové výši 295.495 EUR. Další kolo odehrajeme doma, ale to je poslední dobrá zpráva. Nebudou to žádná ořezávátka, ale tým Kick and Rush, ještě nedávno A-divizní. Vzhledem k tomu, že je nyní lídrem své divize, tak se mu v Céčku asi moc nelíbí a chce opět nahoru. Rozhodčí je sice s námi (21%), ale zápasové rozlosování vůbec ne. Soupeř hraje v úterý s 13.týmem a ve čtvrtek s 12.týmem tabulky a u nás je to 11 a 7, navíc sedmé Oleksovice mají v poslední době formu. Ke všemu, ještě máme v úterý před SP cupem plnou nálož a soupeř ani ťuk. Takže otázka zní, měnit či neměnit?kopeckar wrote:Pokračujeme dále po výsledku :
FK Netolice - ŇOUMÍCI 0:1 (118:126)
Dnešní zápas nás přišel na 154.511 EUR a letošní ročník celkem na 202.534 EUR.
Příští kolo nás vede bohužel opět na venkovní půdu, pojedeme do jedné z pobaltských republiky a střetneme se s týmem Nuthatches působícím v jedné z F divizí. Tento tým umí zahrát přes 130 a tak pokud budeme chtít jít dále, nebude čas na experimenty se sestavou. Stadion s 13.000 místy bohužel nevěští pro naši pokladnu nic dobrého.
Z týmů působících v prvních dvou divizích se se soutěží v tomto kole rozloučil pan pupajdi, za což mu patří náš díka taktéž 3 Béčkaři. I jim děkujeme a doufáme, že si z nich vezmou příklad i další takto vysoko postavené týmy.
Zápas příštího kola
FK CHMEL - A ??-?? Forza Buffalo-forum - B.2
Já bych to viděl takto: Pohár A, turnaje B, liga C týmkopeckar wrote:navíc sedmé Oleksovice mají v poslední době formu. Ke všemu, ještě máme v úterý před SP cupem plnou nálož a soupeř ani ťuk. Takže otázka zní, měnit či neměnit?
Já to vidím v pohodě. Je úplně jedno, koho tam postavíš, ale rozhodně by neměl chybět ČABA. Pak to máš v kabelikopeckar wrote:.....