Despre sectiune

Sugestii pentru imbunatatirea jocului./Daca descoperiti o eroare anuntati.

Moderator: Romanian Moderators

kennyanu
Member of the Soccer Project Association

Re: Despre sectiune

Post by kennyanu »

un panou apare o data cu locurile la stadion....asta e...sunt stadioane de 100.000locuri...ei dc nu se plang? :)
Revenit :)
jeicky
Assistant Coach

Post by jeicky »

nu ma intereseaza cine se plange si cine nu,dar sa se faca in asa fel incat sa existe mai multe reclame ca deaia au codat spatiul, sa fie ocupate....
kennyanu wrote:...sunt stadioane de 100.000locuri...
te rog sa-mi arati stadionul cu 100,000 locuri ca nu am timp sa caut acum in tot jocul.
cipriansimi

Post by cipriansimi »

jeicky wrote:nu ma intereseaza cine se plange si cine nu,dar sa se faca in asa fel incat sa existe mai multe reclame ca deaia au codat spatiul, sa fie ocupate....
kennyanu wrote:...sunt stadioane de 100.000locuri...
te rog sa-mi arati stadionul cu 100,000 locuri ca nu am timp sa caut acum in tot jocul.

uite la .The Simpsons. 200000 locuri
ic33
Team Board Member

Post by ic33 »

.The Simpsons.

Are stadion de 200 000 de locuri si are 30(2) panouri
Eu am 44 000 de locuri si am 27(3) panouri publicitare

30 de panouri publicitare sa fie numarul maxim?
orbu
Team Manager

Post by orbu »

Oare ce cauta ".The Simpsons." in G( pe locul 12)?
jeicky
Assistant Coach

Post by jeicky »

Beta-tester
Kosmin

Post by Kosmin »

jeicky wrote:Beta-tester
este, dar pe versiunea de experimente a sp-ului, nu aici :twisted:
calin_g

Post by calin_g »

apropo de beta.. am cautat e google si am gasit site-ul.. se poate inscrie oricine si oricum si acolo? din cate am vazut asa pare
SP Club Inter 15
...........***...........
SP: a love and hate thing..
kennyanu

Post by kennyanu »

in principiu da...dar daca nu ai avizul lui sjarel esti banat.....idea e sa ai experienta in joc si sa gasesti bug-uri
Kosmin

Post by Kosmin »

kennyanu wrote:in principiu da...dar daca nu ai avizul lui sjarel esti banat.....idea e sa ai experienta in joc si sa gasesti bug-uri
eu am fost de vreo 4 ori si nu m-a banat nimeni :twisted:
kennyanu

Post by kennyanu »

au fost cativa banati ;)
gabry3lluchyano
Fan

Post by gabry3lluchyano »

kennyanu wrote:au fost cativa banati ;)

nush fratiilor... dar voi membrii care ne reprezentatii ar trebui sa vb cu aia mai marii sa se ia masuri in legatura cu problema panourilor publicitare... si in legatura cu banatul... se baneaza fara sa se faca cercetarii... acum un an de zile... am fost banat din cauza ca am vandut un atacant de 85 calitate globala, 21 de ani, 80 de goluri in 50 de meciurii cu pretul de 3 milioane... si un roman care era membru atunci... i`am zis sa verifice... si l`a durut fix in .... asta nu a fost corect.... dupa faza asta am avut o perioada in care am vrut sa ma las de jocul asta, dar pe urma m`am razgandit si am revenit....
kennyanu

Post by kennyanu »

despre trecut nu stiu ce zic....nu vorbesc daca nu am fost prezent. idea e cine te-a banat....cu acela trebuie sa vorbesti. in legatura cu panourile publicitare sunt 2chestii:
1. nu pot pune pentru ca nu au sponsori.
2. daca ar pune din astea normal(adica de la ei) ar mari inflatia....care de cand s-a infiintat liga H e intr-o crestere vertiginoasa.
calin_g

Post by calin_g »

apropo de banuri, Gogumagic si-a luat ban total deamsfeclea azi.. :roll: astia nu mai inteleg diferenta intre cheat si prostirea prostilor.. daca omul a avut curajul sa seteze pret de 4 mil pt un RM de 27 de ani si altul din G (care nici roman nu era ca sa zici ca era vreo conexiune intre ei) e prost, ca altceva nu e, si da 4 milioane nu inseamna ca Gogu a trisat.. daca nu era de acord marele sheriff cu pretul respectiv putea sa-l ajusteze, dar nu dai frate ban asa unui jucator care are ani experienta pentru greseala unui incepator prost (sa nu inteleaga incepatorii ca ii fac pe toti prosti, dar sunt si din astia, cine nu simte probabil nu e :P :mrgreen: ) practic dandu-i ban e ca si cum l-ar face pe Gogumagic prost, adica el dupa atatia ani de SP e chiar asa de naiv incat sa creada ca poate sa-si faca alta echipa si sa-si cumpere jucatori de la prima echipa pe preturi exagerate si sa scape basma curata.. hai sa fim seriosi, un jucator cu experienta, cu echipa in B, nu se risca in halul asta pentru 4 milioane obosite, mai ales ca e in reconstructie radicala, nu in criza de bani.. :roll: dar da, cand ajung sa decida persoane fara logica se alege praful..

PS: de azi incep sa raportez orice transfer peste 2 milioane pe care il fac, n-am chef sa-mi iroseasca vreun idiot .. hai sa-i zicem "munca" de 2 ani in joc, pot sa se supere astia, sa ma avertizeze, asa fac, pentru ca vad ca fiecare sheriff are unitatea lui de masura..
SP Club Inter 15
...........***...........
SP: a love and hate thing..
Razvanica

Post by Razvanica »

Te-ai cam incins caline. Poate ar fi mai bine sa intrebi inainte sa te apuci sa postezi aiurea. :roll:
Harder, better, faster, stronger
Post Reply

Return to “Sugestii pentru joc/Erori in joc (ro)”