Nikdo se nechce chopit organizace

Moderator: Czech Moderators
No s organizací vám chlapi nepomůžu, nevím o žádném lepším místě než jste zde navrhli. Co se týká mé účasti, tak pokud to bude jen trochu možné chci být přitom. Momentálně se dávám dohromady po operaci vyhřezlých plotýnek a následně se chystám na stěhování do Hadisova okr. Blanskoxixor wrote:Tak zbytek jsem zatím nestihnul no.
Nikdo se nechce chopit organizaceA ani nikdo další nemá zájem aspoň o účast:?:
Neboj, jak sem Xixor doplní ten zbytek, co měl být zítra, tak se rozjede velká bookovačka a jak se pro mě Betis zastaví u baráku, vezmem to přes Smetanku a naložíme i Tebe.kopeckar wrote:No s organizací vám chlapi nepomůžu, nevím o žádném lepším místě než jste zde navrhli. Co se týká mé účasti, tak pokud to bude jen trochu možné chci být přitom. Momentálně se dávám dohromady po operaci vyhřezlých plotýnek a následně se chystám na stěhování do Hadisova okr. Blanskoxixor wrote:Tak zbytek jsem zatím nestihnul no.
Nikdo se nechce chopit organizaceA ani nikdo další nemá zájem aspoň o účast:?:
, kde bude spousta práce s rekonstrukcí.
Pokud bude nějaké termínové hlasování, tak mě vyhovují modré termíny.xixor wrote:Kdy by vyhovolal termínJá bych navrhoval tyto termíny:
Květen:
15.-16.5
22.-23.5,
29.-30.5
červen:
5.-.6.6
12-13.6
Pozdější termíny už mi přijdou dost divoké - budou prázdniny atd.
Osobně bych preferoval květen
Modrá je dobrá, však?kopeckar wrote: Pokud bude nějaké termínové hlasování, tak mě vyhovují modré termíny.
Sám ještě nemám představu o příštím roce. Ale předběžně by mi to mělo vyhovovat takhle.xixor wrote: Kdy by vyhovolal termínJá bych navrhoval tyto termíny:
Květen:
15.-16.5
22.-23.5,
29.-30.5
červen:
5.-.6.6
12-13.6
asi mi to je jedno spis kveten kdyz by to slo jo koukam ze pupajdi se nehlasi tak ho prihlasujuBig El wrote:Sám ještě nemám představu o příštím roce. Ale předběžně by mi to mělo vyhovovat takhle.xixor wrote: Kdy by vyhovolal termínJá bych navrhoval tyto termíny:
Květen:
15.-16.5
22.-23.5,
29.-30.5
červen:
5.-.6.6
12-13.6
jancarik wrote: asi mi to je jedno spis kveten kdyz by to slo jo koukam ze pupajdi se nehlasi tak ho prihlasuju
No a kdybychom to udělali v Čejci (protože se mi to dost líbí), dalo by se sehnat něco pro 30-40 lidíSokol Cejc wrote:Ve Velkých Pavlovicích nezná...
Tak pupajdí je taková ikona,že se snad ani hlásit nemusíxixor wrote:jancarik wrote: asi mi to je jedno spis kveten kdyz by to slo jo koukam ze pupajdi se nehlasi tak ho prihlasuju
... jasan, Pupajdi má stále co dolovat... Zasvěcení vědí.