Eu le joc pe toate de vreo 4 sezoanecipriansimi wrote:eu urmaresc sa imi mai cumpar inca 2 CB, CF si un SW sa pot juca toate formatiile sa surprind sezonul viitor

Moderator: Romanian Moderators
Eu le joc pe toate de vreo 4 sezoanecipriansimi wrote:eu urmaresc sa imi mai cumpar inca 2 CB, CF si un SW sa pot juca toate formatiile sa surprind sezonul viitor
Deja la tine se intelege ca tu din tactica stii sa creezi un random si bati orice echipa chiar daca tu ai jucatorii,skin of the dick, fata de adversar ... Si eu am batut echipe din C si D in cupe (evit pe cat posibil din A si B) dar asta numai datorita ca am scos pe linii mai mult ca ei ...kennyanu wrote:aman2 daca stau sa ma gandesc...pentru ca nu poti juca loveste si goneste cu 5-4-1...
eu spun asta pentru ca in prima luna am experimentat tot....apoi...la nivel mare le-am folosit si am batut echipe din A..eu fiind in D in cupe amicale pe bani grei....
eu nu am vechimea ta in SPRazvanica wrote:Eu le joc pe toate de vreo 4 sezoanecipriansimi wrote:eu urmaresc sa imi mai cumpar inca 2 CB, CF si un SW sa pot juca toate formatiile sa surprind sezonul viitor
kennyanu wrote:ehe.....cand jucam atunci...eram in E sau D...nu stiu sigur...am pus pe forum sigur....era un meci in cupa...cu una din F...am avut 10pe linie peste ala.....adica 30 in total...se juca la mine acasa....si am luat bataie la penalty....nu stau sa caut pe forum..dar sigur il gasesc daca ma pun pe el
nu uita de stil (ofensiv - defensiv)calin_g wrote:sincer eu joc dupa cum imi iese performanta mai mare pe linii.. de exemplu, daca am nevoie de un egal n-o sa joc niciodata 5-3-2 in deplasare in ideea ca e mai defensiva formatia in loc sa joc un 4-4-2 care imi scoate cu 1-2 mai mult per total pe linii, dar e mai ofensiva. poate gresesc, dar am ramas cu credinta ca pana la urma suma conteaza
a mai fost un random urias in prima liga acum multi ani cei mai vechi ar putea sa confirmecipriansimi wrote:kennyanu wrote:ehe.....cand jucam atunci...eram in E sau D...nu stiu sigur...am pus pe forum sigur....era un meci in cupa...cu una din F...am avut 10pe linie peste ala.....adica 30 in total...se juca la mine acasa....si am luat bataie la penalty....nu stau sa caut pe forum..dar sigur il gasesc daca ma pun pe el![]()
e greu de crezut ca e posibil sa pierzi cu +30
nu ai postat la BUG link cu meciul respectiv ?![]()
![]()
asta au fost penaltyurile, a fost in cupa amicala41 penaltyuri 40 goluri gazdele respectiv 41penaltyuri 39 goluri oaspetii......
kennyanu wrote:asta au fost penaltyurile, a fost in cupa amicala41 penaltyuri 40 goluri gazdele respectiv 41penaltyuri 39 goluri oaspetii......
meciul din cupa nu il gasesc...am rasfoit de 2ori topicul ala....