Čaba, toho kluka bych koupil a rozbil mu hubu, pak bych ho teprve nechal chytatBig El wrote:Já to vidím v pohodě. Je úplně jedno, koho tam postavíš, ale rozhodně by neměl chybět ČABA. Pak to máš v kabelikopeckar wrote:.....

Moderator: Czech Moderators
Čaba, toho kluka bych koupil a rozbil mu hubu, pak bych ho teprve nechal chytatBig El wrote:Já to vidím v pohodě. Je úplně jedno, koho tam postavíš, ale rozhodně by neměl chybět ČABA. Pak to máš v kabelikopeckar wrote:.....
Pošli mailem nabídku.tomkycz wrote:Čaba, toho kluka bych koupil a rozbil mu hubu, pak bych ho teprve nechal chytatBig El wrote:Já to vidím v pohodě. Je úplně jedno, koho tam postavíš, ale rozhodně by neměl chybět ČABA. Pak to máš v kabelikopeckar wrote:.....
Za to vyhraný finále se vám to vrátí.xixor wrote:Tak dnenší soupeř dostl tři redky a bylo vymalováno. Napostup stačil bídný výkon 140. A jsme více než mega v mínusu...![]()
![]()
1. kolo - volno
2. kolo -121.926
3. kolo -270.463
4. kolo -342.955
5. kolo -127.455
6. kolo -174.465
Celkem -1.037.264 €
Čo ja by som dal za taký "biedny" výkon...xixor wrote:Napostup stačil bídný výkon 140.
FC Strakapůddawron wrote:Z Kopečkářových počtů plyne, že z prvních dvou divizí už v soutěži pokračuje pouze 6 týmů z divize A....
Správně jsi uvedl pravděpodobného budoucího vítěze jako prvního.xixor wrote:FC Strakapůddawron wrote:Z Kopečkářových počtů plyne, že z prvních dvou divizí už v soutěži pokračuje pouze 6 týmů z divize A....
The Williams Soccer Boys
FK Chmel
PC Bonner
U utd
Bunicii
No, myslím, že Xixor je minimálně stejně nebezpečnej. Doufám, že mi ho někdo uklidí z cesty, i když to semifinále mu samozřejmě přejudawron wrote:Správně jsi uvedl pravděpodobného budoucího vítěze jako prvního.
...
Hlavně už to vyhrajMichal Kejchal wrote:No, myslím, že Xixor je minimálně stejně nebezpečnej. Doufám, že mi ho někdo uklidí z cesty, i když to semifinále mu samozřejmě přejudawron wrote:Správně jsi uvedl pravděpodobného budoucího vítěze jako prvního.
...
Já taky čekám, že by to Julius nemusel mít příští sezónu tak jednoduché jako tuto, pokud xixor a Michal vypustí SP pohár.pupajdi13 wrote:Hlavně už to vyhrajMichal Kejchal wrote:No, myslím, že Xixor je minimálně stejně nebezpečnej. Doufám, že mi ho někdo uklidí z cesty, i když to semifinále mu samozřejmě přejudawron wrote:Správně jsi uvedl pravděpodobného budoucího vítěze jako prvního.
...- ať si proto mužu příští rok dojít já
- to už Xixi bude v A a nebude se SP pohárem zabývat , bo bude nahánět Julia
![]()
No to já takyPaToM wrote:Čo ja by som dal za taký "biedny" výkon...xixor wrote:Napostup stačil bídný výkon 140.
Bylo by fajn ho nahánět ve trojku, příp. pokud by se někdo další přidal.tom17 wrote: Já taky čekám, že by to Julius nemusel mít příští sezónu tak jednoduché jako tuto, pokud xixor a Michal vypustí SP pohár.