jedno uz skoro mame ja a pupajdi+leblik kluci s MHD udelaj taky minimalneHadis wrote:Ano, zajistit pražskou komunitu a naplnit minimálně 3 autajancarik wrote:jeste nejaky ukol dostanuHadis wrote:Si to umíš zařídit, Jančo![]()

Moderator: Czech Moderators
jedno uz skoro mame ja a pupajdi+leblik kluci s MHD udelaj taky minimalneHadis wrote:Ano, zajistit pražskou komunitu a naplnit minimálně 3 autajancarik wrote:jeste nejaky ukol dostanuHadis wrote:Si to umíš zařídit, Jančo![]()
Obešlu ty manažery, hned jak bude dán pevný termín srazu - tedy potrvzení ze strany majitele ubytovny, že nám zablokoval ta místa.xixor wrote:O.K., pošlu to.Hadis wrote: Tak se toho ujmi....
Nic Ti nebrání a k dobré věci to prospěje
Rusky mluvící manažery brát nemusíš.léblík wrote:Tak pánové jsem přeběžně domluven s Jančou,že mě vezmou z PrahyBude to zajímavé mám to přes celou republiku z Karlových Varů do Pavlovic
Snad to tedy vyjde a jak tak koukám tak budu benjamínek srazu
Bych se taky přidal pokud by to nevadilojancarik wrote: jedno uz skoro mame ja a pupajdi+leblik
jasny tak jedno auti uz mameBig El wrote:Bych se taky přidal pokud by to nevadilojancarik wrote: jedno uz skoro mame ja a pupajdi+leblik
Neblbnikopeckar wrote:Rusky mluvící manažery brát nemusíš.léblík wrote:Tak pánové jsem přeběžně domluven s Jančou,že mě vezmou z PrahyBude to zajímavé mám to přes celou republiku z Karlových Varů do Pavlovic
Snad to tedy vyjde a jak tak koukám tak budu benjamínek srazu
Tak pane, tohoto člověka jsem v úterý ukecával a viděl to velice bledě, dalo by se říct, že vůbec nechtěl přijet.pupajdi13 wrote:Kuvidím,jak se mi vyjádří Mošník .,ale počítám,že je ukecám oba![]()
státnice můžeš opakovatm sraz nePapa Bouba Diop wrote:hm v tomto termínu mám státnice![]()
![]()