Jo, taky mi to přišlo, ten spamBig El wrote: Kvůli tomu jsem se včera nadechl k nadlidskému výkonu, zaspamoval spoustu manažerů

Moderator: Czech Moderators
Jo, taky mi to přišlo, ten spamBig El wrote: Kvůli tomu jsem se včera nadechl k nadlidskému výkonu, zaspamoval spoustu manažerů
No jo brachu. Zařadil jsem tě mezi ně. Zkrátka šlo o to zvýšit naději na maximum a vyšlo to. Původně měli jít chlapci pryč někdy ve středu, čtvrtek, ale zmohla se o ně bitka a v pátek ustala. Tak jsem ji potřeboval protáhnout ještě o včerejšekHadis wrote:Jo, taky mi to přišlo, ten spamBig El wrote: Kvůli tomu jsem se včera nadechl k nadlidskému výkonu, zaspamoval spoustu manažerů
No u mě si ti hadi ponechali morálku na stejném procentu jak před prodloužením smlouvy trenérovikopeckar wrote:Zvedá se morálka hráčům jen při výměně trenérů nebo i při prodloužení stávající smlouvy o další rok?
Tak tady jednu máš hned od cesty. Přečti si topik s názvem FAQ. V něm jsou všechna moudra co kdy koho napadla a které ti pomohou vyvarovat se mnohých začátečnických chyb.Proluxis wrote:Jako novacek bych vas chtel vsechny zapalence pozdravit a rad si sem prijdu pro radu...)))
jestli se nepletu tak je to stejny jaky mas na SPProluxis wrote:Stahl jsem si SPMT..ok ale kde mam vzit prihlasovaci udaje?? Dik
Tak to mi nejde co mam na SP ??jancarik wrote:jestli se nepletu tak je to stejny jaky mas na SPProluxis wrote:Stahl jsem si SPMT..ok ale kde mam vzit prihlasovaci udaje?? Dik
Musí to jít. Jančařík se neplete a přihlašovací údaje jsou samozřejmě stejné. Jediné místo, kde můžeš mít problém, jsou české a další podivné znaky jak v jméně, tak v hesle. Zkus místo psaní kopírovat. Jít to prostě musíProluxis wrote:Tak to mi nejde co mam na SP ??jancarik wrote:jestli se nepletu tak je to stejny jaky mas na SPProluxis wrote:Stahl jsem si SPMT..ok ale kde mam vzit prihlasovaci udaje?? Dik
Proluxis wrote:OK uz ti lita diky moc...Jeste bych potreboval vedet co znamena v sestave Estimated perfomance a Estimated best perfomance ...dik
Ano, vysoká agresivita naznačuje vysokou šanci obdržení karty u hráče. Skrytá vlastnost je vlastnost, která je důležitá hlavně u nevytrénovaných juniorů. Nejnižší je 70, nejvyšší 100. Čím vyšší, tím větší šance, že junior bude dobrej. Skrytá dovednost může kolísat (cca 3-5 bodů). Ovšem ani se skrytou dovedností ani s agresivitou nic neuděláš, ta už je pevně daná.Proluxis wrote:Lidicky co znamena ta skryta dovednost?? A mohu sní nejak pracovat? Hodne vsude ctu o agresivite to znamena ze hrac je casto vykartovan?? Ja vim pitomy otazky ale rozkoukavam se...