Šlechtická Mince - 42 vítěz Draha
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Šlechtická Mince 13 - KO - PRVNÍ KOLO
První kolo pro nás bylo skutečně K.O. Děkujeme za možnost krátké účasti, příště zasponzorujeme zase 

Bohemians forever !!!
Statistiky Českomoravských SoccerProject soutěží na http://cmspl.webnode.cz/
Hrajete Memoriál Tomáše Pospíchala ???
-
- Team Board Member
Nebuď smutnej FoxíkuFoxir wrote:První kolo pro nás bylo skutečně K.O. Děkujeme za možnost krátké účasti, příště zasponzorujeme zase

Manažer:Mikel8
Tým:FC Chellsea
-
Památná výhra bude následovat těsně potom, co českou komunitu odsune co do počtu na druhé místo komunita mimozemšťanů. Už se těším. Na výhru i na ufony v Pavlovicích.Mikel8 wrote: Nebuď smutnej Foxíkupříště mě třeba porazíš
Bohemians forever !!!
-
Ufoni v PavlovicíchFoxir wrote:Už se těším. Na výhru i na ufony v Pavlovicích.

FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
-
- Team Board Member
Tak až je potkám, ty ufony, dám jim vedět že je chceš vidětFoxir wrote:Památná výhra bude následovat těsně potom, co českou komunitu odsune co do počtu na druhé místo komunita mimozemšťanů. Už se těším. Na výhru i na ufony v Pavlovicích.Mikel8 wrote: Nebuď smutnej Foxíkupříště mě třeba porazíš

Manažer:Mikel8
Ahoj,
právě jsme obdrželi informaci o našem dalším zápase v turnaji 'Slechticka Mince 13':
Ne 20 Pro 2009 (18:00:00 CET) : Libo Team - ACS
Vzhůru za vítězstvím!
S pozdravem,
představenstvo klubu.
tak pohodička , los mi dal nejlehčího možnýho protivníka, tak doufám že se hráči vyšvihnou a postoupěj dál
jinka sem zvědavej na souboj mikela s pupajdím
právě jsme obdrželi informaci o našem dalším zápase v turnaji 'Slechticka Mince 13':
Ne 20 Pro 2009 (18:00:00 CET) : Libo Team - ACS
Vzhůru za vítězstvím!
S pozdravem,
představenstvo klubu.
tak pohodička , los mi dal nejlehčího možnýho protivníka, tak doufám že se hráči vyšvihnou a postoupěj dál
jinka sem zvědavej na souboj mikela s pupajdím
-
Takže podľa predpokladov som prehral. Tešíma, že som si aspoň hanbu neurobil a prehral som len o 2 zlepené góly.
FK Bolka FOREVER 2:0 FC Hostage
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... ID=3332715
výkony:
karty: 5 ŽK+1ČK - 4 ŽK
agr.: 100 - 50 (rozh. 52%)
Ale pekný zápas dvoch béčok, rozdiel triedy Bolkovci potvrdili a možno mi aj pomohla ČK pre domácich 10 minút pred koncom, možno by som dostal ešte tretí gól
Ďakujem pupimu za pozvánku do takéhoto prestížneho turnaja, ktorý som prehral už keď som stlačil "Áno".
FK Bolka FOREVER 2:0 FC Hostage
výkony:
karty: 5 ŽK+1ČK - 4 ŽK
Ale pekný zápas dvoch béčok, rozdiel triedy Bolkovci potvrdili a možno mi aj pomohla ČK pre domácich 10 minút pred koncom, možno by som dostal ešte tretí gól

Ďakujem pupimu za pozvánku do takéhoto prestížneho turnaja, ktorý som prehral už keď som stlačil "Áno".

Last edited by PaToM on Thu Dec 17, 2009 5:59 pm, edited 1 time in total.
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
(\__/)
(O.o )
No jo, s čtyřma ČK se vyhrává blbě. Leda by ty 4 ČK dostal mouvenPaToM wrote: FK Bolka FOREVER 2:0 FC Hostage
výkony:
karty: 5 ŽK+1ČK - 4 ČK

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
tímto bych chtěl vyjádřit nesouhlas s panem pořadatelem, že nás nehezky obral o startovné a hned nás vyšoupl ven, to si ponesu až na sraz abych mu vyčinil...
a taky bych mu chtěl tímto poděkovat za velmi hezkou cenu pro vítěze ŠM 9, která mi došla. Je to nádhera která se vyjímá mezi pohárky za Julec
děkuji mnohokrát pane !!!

-
No hej, hej, však nikto neni neomylnýBig El wrote:No jo, s čtyřma ČK se vyhrává blbě. Leda by ty 4 ČK dostal mouvenPaToM wrote: FK Bolka FOREVER 2:0 FC Hostage
výkony:
karty: 5 ŽK+1ČK - 4 ČK

Opravené

FC Hostage
_________
(\__/)
(O.o )
_________
(\__/)
(O.o )
-
FC Cosí fan tutte - Libo Team 0:0 (2:3 na penalty)
Vykony: 135 - 136
Tak jsem si v utery aspon trochu spravil naladu, kdyz acko vydrelo postup na penalty, protoze jsem v 18 hod prohral ve finale Mikefova turnaje s Mikefem a to jsem hral doma Nevadi, neni kazdy den posviceni. Jinak jak to tady ctu, muj pristi souper ma za me velky respekt, tak to ma byt
Vykony: 135 - 136
Tak jsem si v utery aspon trochu spravil naladu, kdyz acko vydrelo postup na penalty, protoze jsem v 18 hod prohral ve finale Mikefova turnaje s Mikefem a to jsem hral doma Nevadi, neni kazdy den posviceni. Jinak jak to tady ctu, muj pristi souper ma za me velky respekt, tak to ma byt

-
Pěkný příspěvek Rockytomkycz wrote:tímto bych chtěl vyjádřit nesouhlas s panem pořadatelem, že nás nehezky obral o startovné a hned nás vyšoupl ven, to si ponesu až na sraz abych mu vyčinil...a taky bych mu chtěl tímto poděkovat za velmi hezkou cenu pro vítěze ŠM 9, která mi došla. Je to nádhera která se vyjímá mezi pohárky za Julec
děkuji mnohokrát pane !!!

Jinak jsem rád,že ti pohárek došel a doufám,že se ozve i pan mošna,jestli je vše na místě a dnes byl odeslán i pohár pro Agiho

Edit 1 : vzkaz pro Páťu , velmi ma mrzí , že sis neužil turnaj více a preto ti slubujem, že v další Minci ( skupinové) dostaneš spousty prostoru pro reparát

Edit 2 : Děkujeme Foxírkovi za příspěvek do turnaje a rádi ho uvítáme i příště , ve skupinovce si pošmákneš daleko víc

Edit 3 Libo : už jsem tě vychválil o stránku dříve

Juknem na los druhýho kola??? - tak jo

-
4 týmy v prvním kole dokázaly prolomit výhodu domácího prostředí ,což je 50% uspěšnost.
2.kolo
Ne 20 Pro 2009 (18:00 CET) Libo Team ?? - ?? ACS
Už tuto neděli kopnou do SP míče spartani v Ostravě a i když má tentokrát Geiza o poznání lehčího soupeře , než byl 4-tej tým A divize , tak Libo nenechá nic náhodě a pujde za vítězstvím , do nového bytu mu furt chybí ten pohárek a ted má jedinečnou šanci .
Po 21 Pro 2009 (18:00 CET) FK CHMEL ?? - ?? FC JEREMY
Nooo - velmi pěkně , to jsem teda zvědavej , favorit je jasnej,obhájce titulu ,ale Jeremy je Jeremy ,starej lyšák mazanej
- to jsem zvědav co vyšpekuluje .
Út 22 Pro 2009 (14:00 CET) Bohemians Jenikov ?? - ?? FK Bolka FOREVER
A velmi pěkně
_ Pavlíku máš to v tvojí režii , minulou Minci jsem ti pokaličil já sám
při mém zastupování , tak těd je to na Tobě ,.
Tento duel nemá favorita - Mouven je silný protivník , důkazem toho buď naše finále Kolíku, kde jsem kapituloval.
Út 22 Pro 2009 (18:00 CET) FC Letenská šlechta ?? - ?? FC Chellsea
Zakončíme to My - furt si nemužu pomoct,ale přijde mi,že v systemu je nastaveno ,aby organizátor turnaje byl alespon v mírné výhodě před protivníky a nikdo mi to nevymluví ( snad jen Sjarel)
- ale dle mě je tam něco nastaveno .
Hostující družina,vedená šefikem Mikelem nás zná skrz na skrz , tudíž bude velmi obtížné cokoli vyšpekulovat a překvapit
- přáli by jsme Chellsea nějakou haluž a postup
, ale budeme hrát naplno .
2.kolo
Ne 20 Pro 2009 (18:00 CET) Libo Team ?? - ?? ACS
Už tuto neděli kopnou do SP míče spartani v Ostravě a i když má tentokrát Geiza o poznání lehčího soupeře , než byl 4-tej tým A divize , tak Libo nenechá nic náhodě a pujde za vítězstvím , do nového bytu mu furt chybí ten pohárek a ted má jedinečnou šanci .
Po 21 Pro 2009 (18:00 CET) FK CHMEL ?? - ?? FC JEREMY
Nooo - velmi pěkně , to jsem teda zvědavej , favorit je jasnej,obhájce titulu ,ale Jeremy je Jeremy ,starej lyšák mazanej

Út 22 Pro 2009 (14:00 CET) Bohemians Jenikov ?? - ?? FK Bolka FOREVER
A velmi pěkně

Tento duel nemá favorita - Mouven je silný protivník , důkazem toho buď naše finále Kolíku, kde jsem kapituloval.
Út 22 Pro 2009 (18:00 CET) FC Letenská šlechta ?? - ?? FC Chellsea
Zakončíme to My - furt si nemužu pomoct,ale přijde mi,že v systemu je nastaveno ,aby organizátor turnaje byl alespon v mírné výhodě před protivníky a nikdo mi to nevymluví ( snad jen Sjarel)

Hostující družina,vedená šefikem Mikelem nás zná skrz na skrz , tudíž bude velmi obtížné cokoli vyšpekulovat a překvapit

Last edited by pupajdi13 on Fri Dec 18, 2009 11:29 pm, edited 1 time in total.
-
Ja vim pane Pupajdi a moc dekuju, navic si moc dobre pamatuju, co si mi napsal do soukrome zpravy na SP, takze pri nastavovani sestavy jsem nervozni, coz se mi jinak vubec nestava
Jinak pravda, do bytu by se mi hodil poharek, klidne i jeden, malinky, ja jsem skromny chlapec

Jinak pravda, do bytu by se mi hodil poharek, klidne i jeden, malinky, ja jsem skromny chlapec

-
Libo Team - ACS 3:1
Vykony: 139 - 125
Tak do zapasu vybehlo natesene acko, ktere neponechalo nic nahode a celkem v klidu zapas zvladlo, takze se tesim na semifinale, coz znamena, ze na muj ucet pripluje i nejaky ten maly financni obnos, ktery rad privitam
Ovsem pri pohledu na mozne soupere se obavam, ze cesta do finale je zamcena na devet zapadu
Ale treba to Pupajdi nejak zaridi nebo se mylim ?! 
Vykony: 139 - 125
Tak do zapasu vybehlo natesene acko, ktere neponechalo nic nahode a celkem v klidu zapas zvladlo, takze se tesim na semifinale, coz znamena, ze na muj ucet pripluje i nejaky ten maly financni obnos, ktery rad privitam