Divize A

Moderator: Czech Moderators

pupajdi13
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by pupajdi13 »

FC Letenská šlechta - FCB Mikef 1 : 0

výkony - 148 : 144
diváci : 17.000 vyprodáno

Tak další duležité střetnutí jsme opět zvládli podle představ i přes velkou nepřízeň rozhodčího (rudá na 30%) , tak i zranění - naštěstí na lavičce seděl další LB , škoda mohl to být výkon přes 150 ,ale duležité jsou 3 poits a ty zůstali doma.
V tabulce ovšem pořád hřejeme 11. flek .
Zítra zájezd k PaTTTrikovi , pohled do jeho plánovaných zápasů dává naději,že by mohl špekulovat se sestavou, bo po lize hraje 4 KO turnaje a samé lepší :wink:
Nastavíme to nejlepší co mužeme a přijedeme.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
oslicek

Post by oslicek »

Tak dneska sem chtěl přepisovat dějiny, ale dopadlo jen dalším tuctovým součtem 150:151. Šel sem naproti všem skrytým bonusům, které SP nabízí a nakonec je z toho šťastná remíza, s kterou sem přirozeně spokojen. Mrzí mě, že sem dostal červenou, a že nemohli hrát áčkový CB, CM, CF a RF, protože se dalo zahrát jistojistě mnohem více :-(.
při pohledu na tabulku sem více než spokojen (i tento týden je místo třech bodů sedm - i když v úterý to byly body za drzost). ale bono, sakra chlape, začni už hrát a nenapínej tady všechny zase až do posledních kol!
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

pupajdi13 wrote: Zítra zájezd k PaTTTrikovi , pohled do jeho plánovaných zápasů dává naději,že by mohl špekulovat se sestavou, bo po lize hraje 4 KO turnaje a samé lepší :wink:
Nastavíme to nejlepší co mužeme a přijedeme.[/i][/b]
už Váš čekáme.. trenéra jsme sice vyhodili již včera před Strakapoudem, ale důležitý je pohled na zápasy před ligou a ne po lize :lol:
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Tak jsme to zkusili a nevyšlo to :roll: - začali jsme hrát až za stavu 5 : 0 pro domácí a po výkonech 145:140 prohráváme 5 : 3 8)

Edit : dneska zafungovala rumunská spolupráce a Buníci doma pustili utkání U utd - to je mi náhodička,když se potřebuje zachránit. :roll:
tomkycz

Post by tomkycz »

pupajdi13 wrote:Tak jsme to zkusili a nevyšlo to :roll: - začali jsme hrát až za stavu 5 : 0 pro domácí a po výkonech 145:140 prohráváme 5 : 3 8)

Edit : dneska zafungovala rumunská spolupráce a Buníci doma pustili utkání U utd - to je mi náhodička,když se potřebuje zachránit. :roll:
neřekl bych že to buníci pustili ( výkony 145:147) :D
Big El

Post by Big El »

Pupajdí, bojuuuuuuuuj!!!!!

V Modřanech držíme palce a Věříme!
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

To ja bych rekl:) ale holt v Acku to musí bejt trochu nenapadny,tak stací propocítat,nedat individualňí pokyny ciste nahodou a verit ze CML do toho nesahne.
Neumím blícího smajla,jinak bych ho tam sek.
Nevadí.
mouven

Post by mouven »

Pupajdi souhlasim s Tomkym a nemyslim si, ze to pustil.. Podivej na jeho tym.. uz dost hracu pres 30 a je ocividne smiren se sestupem.. A pustil to treba Tomovi.. Tak bych z toho nedelal kovbojku:-) Navic si vem sebe kolik jsi letos pustil zapasu?? A kolik z nich bylo Cechu?? Si zas musel U rikat, ze je to na bliti..
Hlavu vyhuru jeste je dost kol a musis ty body nahnat jinde no..
Jinak ja dneska porazil Oslicka.. Nastesti svou silu soustredil vcera na Julia a dedeckove byli unaveni a ja hral s beckem u Toma, tak moji dedeckove byli relativne v pohode:-) V pondeli sp tym a blizim se ke 40 bodum.. Za celou svoji karieru jsem si vzdycky rikal, ze 40 staci k zachrane.. tak snad to uz nejak utlucu:-)
FK Bolka FOREVER
JuliusCaesar
Coach

Post by JuliusCaesar »

Vidlaci su tento tyzden spokojni s ocakavanymi 10 bodmi :). Vo stvrtok u oslicka vsetci hraci zahrali vykon aspon 74.5(co na pohlad vyzera ako 75+ :D), takze sa mozno aspon nejaky rekord podaril.

Inak pupajdi, stale cakam na to slubovane vysvetlenie kariet v nasom zapase ;-)
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

JuliusCaesar wrote: Inak pupajdi, stale cakam na to slubovane vysvetlenie kariet v nasom zapase ;-)
zápas vysvětlen :wink:
oslicek

Post by oslicek »

pupajdi13 wrote:
JuliusCaesar wrote: Inak pupajdi, stale cakam na to slubovane vysvetlenie kariet v nasom zapase ;-)
nebuď tajnůstkář a dej to na fórum neb i pro mě to bude určitě novinka.
ps2512

Post by ps2512 »

oslicek wrote:
pupajdi13 wrote:
nebuď tajnůstkář a dej to na fórum neb i pro mě to bude určitě novinka.
my to nikomu neřekneme :wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
agamator
Team Manager

Post by agamator »

MikeF wrote: Bohužel mi tento týden CML nepřeje a před naším zápasem jsem přišel o 3 hráče základu, kteří skončili na marodce a jeden se vykartoval. Bohužel marodi se vrátí až na pondělní zápas, takže nebudou moct nastoupit ani v pátek proti Agamátorovi. Takže nezbývá než doufat v zázrak a každý bod z těchto zápasů bude mít cenu zlata.
Chlapci, podceňujete sílu médií, měl jsem tenhle tejden fofry kvůli zápočtům a tak jsem neměl čas studovat svoje soupeře...za normálních okolností bych páteční zápas venku s vyždímanejma třicátníkama vypouštěl, ale když jsem tu zahlídl radu od MikeFa, ať bojuju, tak jsem sestavu přenastavil a důchodce doždímal :)

Co se týče boje o záchranu, tak z mého pohledu budou rozhodovat poslední dva čtvrtky, ten první MikeF snad u u utd vyhraje, jelikož má pořešenou středu a doufám, že utd v poháru postoupí dál, čímž by výrazně stouply šance pupajdího u utd v posledním kole. HOŠI BOJOVAT :!:
Agamator, FK CHMEL, C.6
kopeckar

Post by kopeckar »

agamator wrote:Co se týče boje o záchranu, tak z mého pohledu budou rozhodovat poslední dva čtvrtky, ten první MikeF snad u u utd vyhraje, jelikož má pořešenou středu a doufám, že utd v poháru postoupí dál, čímž by výrazně stouply šance pupajdího u utd v posledním kole. HOŠI BOJOVAT :!:
Bacha na to, u utd posiluje. Teď momentálně hraje o jedno pěkný LB :

http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
bono25
Team President

Post by bono25 »

kopeckar wrote:
Bacha na to, u utd posiluje.