Jeho sparringpartner jede, tak ať tam není sám

Moderator: Czech Moderators
Není problém, na leden se můžem klidně domluvit a nemusí to být ani nutně v Těšíně, abychom vyhověli kolegovi Mantlíkovixixor wrote:Též bych je rád viděl, ale kromě Angeeho ti lidí mlčí.... Matteo, kdy si dáme nějaký pijung v TěšíněMatteo76 wrote: Každopádně červnový termín si již předem bookuju, snad to vyjde a dorazí i ty nové tváře
jako např. mě hodně známí léblík, Angee a další... (moc bych uvítal i účast Kofiho)Po Novém roce
Nekaž jim jejich mladý vztah pubertálními výlevyHadis wrote:A co mladej Oslíček ? ten pojede taky ?
Jeho sparringpartner jede, tak ať tam není sám![]()
![]()
Na ten malý srázek bych taky zašel, docela mi to je jedno jestli to bude OV nebo Těšín nebo něco podobného. Jen dejte termín, místo a čas.Matteo76 wrote:Není problém, na leden se můžem klidně domluvit a nemusí to být ani nutně v Těšíně, abychom vyhověli kolegovi Mantlíkovixixor wrote:Též bych je rád viděl, ale kromě Angeeho ti lidí mlčí.... Matteo, kdy si dáme nějaký pijung v TěšíněMatteo76 wrote: Každopádně červnový termín si již předem bookuju, snad to vyjde a dorazí i ty nové tváře
jako např. mě hodně známí léblík, Angee a další... (moc bych uvítal i účast Kofiho)Po Novém roce
![]()
...akorát sorry za OT...maroda Matteo
Souhlasím s Tebou. Také jsem čekal více zájmu.xixor wrote: EDIT: Čekal jsem obecně, že zájem bude poněkud větší. Nic, sejdeme se ve "staré" a známé sestavě.A po loňské zkušenosti vím, že se je bavit o čem.
kdyby přijeli ti co jsou uvedení v úvodním topicu, tak to bude pohoda. Spíše se divím že se nehlásí nikdo z naší firmy...Hadis wrote:Souhlasím s Tebou. Také jsem čekal více zájmu.xixor wrote: EDIT: Čekal jsem obecně, že zájem bude poněkud větší. Nic, sejdeme se ve "staré" a známé sestavě.A po loňské zkušenosti vím, že se je bavit o čem.
![]()
Třeba se ještě pánové, nebo i dámy ( ty jsou také vítány ) ozvou a bude nás víc.
No, já jsem se neozýval, protože jsem řešil blízkou i vzdálenější budoucnost. Ted už vím, že budu od března do listopadu v Rusku. Maximálně se tu objevím, abych si obnovil tříměsíční víza a to vychází na přelom května/června, takže holt až za rok a půl...Hadis wrote:Souhlasím s Tebou. Také jsem čekal více zájmu.xixor wrote: EDIT: Čekal jsem obecně, že zájem bude poněkud větší. Nic, sejdeme se ve "staré" a známé sestavě.A po loňské zkušenosti vím, že se je bavit o čem.
![]()
Třeba se ještě pánové, nebo i dámy ( ty jsou také vítány ) ozvou a bude nás víc.
Hmmmm. Ten test by mě moc zajímal. Nějakou dobu jsem si myslel, že jsem spolknul všechnu moudrost světa a poslední dobou se dozvídám samý špíčky. A to mě zajímá, kolik jich ještě neznámMichal Kejchal wrote:No, já jsem se neozýval, protože jsem řešil blízkou i vzdálenější budoucnost. Ted už vím, že budu od března do listopadu v Rusku. Maximálně se tu objevím, abych si obnovil tříměsíční víza a to vychází na přelom května/června, takže holt až za rok a půl...Hadis wrote:Souhlasím s Tebou. Také jsem čekal více zájmu.xixor wrote: EDIT: Čekal jsem obecně, že zájem bude poněkud větší. Nic, sejdeme se ve "staré" a známé sestavě.A po loňské zkušenosti vím, že se je bavit o čem.
![]()
Třeba se ještě pánové, nebo i dámy ( ty jsou také vítány ) ozvou a bude nás víc.![]()
Ale slibuju, že aspoň připravím nějaký "SP znalostní test" (chtěl jsem už letos), aby se ukázalo, kdo tomu fakt rozumí a kdo to jenom mastí podle battlu a podobnejch sraček
Dost. Taky jsem čuměl, co všechno jsem nevěděl ( a nevímBig El wrote:..... A to mě zajímá, kolik jich ještě neznám
Budeš chybět Michale, škoda, tak snad příštěMichal Kejchal wrote:No, já jsem se neozýval, protože jsem řešil blízkou i vzdálenější budoucnost. Ted už vím, že budu od března do listopadu v Rusku. Maximálně se tu objevím, abych si obnovil tříměsíční víza a to vychází na přelom května/června, takže holt až za rok a půl...Hadis wrote:Souhlasím s Tebou. Také jsem čekal více zájmu.xixor wrote: EDIT: Čekal jsem obecně, že zájem bude poněkud větší. Nic, sejdeme se ve "staré" a známé sestavě.A po loňské zkušenosti vím, že se je bavit o čem.
![]()
Třeba se ještě pánové, nebo i dámy ( ty jsou také vítány ) ozvou a bude nás víc.![]()
Ale slibuju, že aspoň připravím nějaký "SP znalostní test" (chtěl jsem už letos), aby se ukázalo, kdo tomu fakt rozumí a kdo to jenom mastí podle battlu a podobnejch sraček
A jéje, starej proutník se ozval.Hadis wrote:...nebo i dámy...
Rovnou si mne napiš mezi 'mastiče', vzdávám to bez bojeMichal Kejchal wrote: Ale slibuju, že aspoň připravím nějaký "SP znalostní test" (chtěl jsem už letos), aby se ukázalo, kdo tomu fakt rozumí a kdo to jenom mastí podle battlu a podobnejch sraček