IV. SP Sraz české komunity (případně i slovenské,belgické)??

Moderator: Czech Moderators

IV. sraz chci uspořádat v termínu:

Poll ended at Tue Nov 27, 2012 7:25 pm

1 ) od 17. & 24. května 2013
7
25%
2 ) od 31.5. & 7. června 2013
4
14%
3 ) 14.-16. června 2013
2
7%
4 ) 21.-23. června 2013
5
18%
5 ) 28.-30. června 2013
10
36%

Total votes: 28

xixor
Member of the Soccer Project Association

Re: II. SP Sraz české komunity (případně i slovenské)

Post by xixor »

Michal Kejchal wrote: No, já jsem se neozýval, protože jsem řešil blízkou i vzdálenější budoucnost. Ted už vím, že budu od března do listopadu v Rusku. Maximálně se tu objevím, abych si obnovil tříměsíční víza a to vychází na přelom května/června, takže holt až za rok a půl... :wink:
Ale slibuju, že aspoň připravím nějaký "SP znalostní test" (chtěl jsem už letos), aby se ukázalo, kdo tomu fakt rozumí a kdo to jenom mastí podle battlu a podobnejch sraček 8)
Je škoda pár věcí:
1) Že se tam nepotkáme, protože bylo (a rozhodně i bude) si o čem povídat
2) Minimálně o rok se mi prodlouží možnost podat si ruku s potenciálním vítězem SP
3) Znalostní test - to bych nečekal :mrgreen: . Ale jestli něco stvoříš, klidně to já nebo Matteo můžeme rozdat a výsledky ti zašleme. :lol:
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Michal Kejchal
Team Board Member

Post by Michal Kejchal »

No, jsem příjemně překvapen jakou má testík odezvu. Pro mě jako autora je výhodou, že tam zařadím pouze to, čemu rozumím, takže z něj vlastně vždycky vyjdu jako vítěz :-) Jinak, ani mastiči by neměli házet flintu do žita, do června je spousta času na sobě zapracovat :twisted:

P.S.: Už ted se těším na posrazovou reportáž...
ps2512

Post by ps2512 »

Jinak řidiče mi bude dělat Frajer242.....konečně se taky něco od Vás naučí, když mě neposlouchá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Hadis

Post by Hadis »

Testík si klidně taky dám, ale ne v pátek v půl třetí ráno :lol:
PS, Tvého řidiče vůbec neznám, ten taky hraje ?
A tomu provokatérovi Foxirovi bych jen vzkázal, že jsem ženat a dal jsem před Jardem slib věrnosti :lol:
AC Had Bozak

oslicek

Post by oslicek »

v pátek sem byl kalit ve vesnici vedle Pavlovic a bavil sem se tam s chlapíkem, co hraje za místní starou gardu. sem ten fotbal tehdy s váma nehrál, ale pokud z toho např. simi8 zkušeným trenérským okem posoudí, že by se z SP manažerů dala sestavit funkční jedenáctka na jedno utkání, tak bysme si s nima za soudek piva mohli kopnout...

znalostní kvíz od Michala je velice dobrý nápad - vítěz kvízu bude platit páteční útratu.
Hadis

Post by Hadis »

oslicek wrote:v pátek sem byl kalit ve vesnici vedle Pavlovic a bavil sem se tam s chlapíkem, co hraje za místní starou gardu. sem ten fotbal tehdy s váma nehrál, ale pokud z toho např. simi8 zkušeným trenérským okem posoudí, že by se z SP manažerů dala sestavit funkční jedenáctka na jedno utkání, tak bysme si s nima za soudek piva mohli kopnout...

znalostní kvíz od Michala je velice dobrý nápad - vítěz kvízu bude platit páteční útratu.
zase z toho vychází Xixor.
Ten zápas se starou gardou by šel, myslím, že by se nás minimálně 11 schopnej aspoň trochu hrát našlo.

Jsi schopen to případně nějak domluvit ?
AC Had Bozak

ps2512

Post by ps2512 »

Hadis wrote:
oslicek wrote:v pátek sem byl kalit ve vesnici vedle Pavlovic a bavil sem se tam s chlapíkem, co hraje za místní starou gardu. sem ten fotbal tehdy s váma nehrál, ale pokud z toho např. simi8 zkušeným trenérským okem posoudí, že by se z SP manažerů dala sestavit funkční jedenáctka na jedno utkání, tak bysme si s nima za soudek piva mohli kopnout...

zase z toho vychází Xixor.
Ten zápas se starou gardou by šel, myslím, že by se nás minimálně 11 schopnej aspoň trochu hrát našlo.

Jsi schopen to případně nějak domluvit ?
Taky hraju fotbal, ale nevím, co by tomu řekla stará garda, kdyby nastoupil 26 letý proti nim. I když je pravda, že to moc neumím, ale aktivně pořád hraju jak velkej fotbal tak malou kopanou :mrgreen:
Hadis: je to kluk z rodiny (přesněji bratranec mé ženy :mrgreen: ). Hraje SP už od 12-2007 (tenkrát jsem ho k tomu nabulíkoval), ale nechodí na forum i když mu pořád říkám, ať sem zajde. Má tým Arsenal Oleksovice :wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Hadis

Post by Hadis »

ps2512 wrote: Taky hraju fotbal, ale nevím, co by tomu řekla stará garda, kdyby nastoupil 26 letý proti nim. I když je pravda, že to moc neumím, ale aktivně pořád hraju jak velkej fotbal tak malou kopanou :mrgreen:
Hadis: je to kluk z rodiny (přesněji bratranec mé ženy :mrgreen: ). Hraje SP už od 12-2007 (tenkrát jsem ho k tomu nabulíkoval), ale nechodí na forum i když mu pořád říkám, ať sem zajde. Má tým Arsenal Oleksovice :wink:
Aha, tak to potom jo.
Ze zkušenosti z minulýho srazu vím, že v sobotu odpoledne se všechny věkový rozdíly a výhody mažou, neboť i těm později narozeným se budou motat nožičky, hlavička a žaloudeček. :lol: :lol:
AC Had Bozak

xixor

Post by xixor »

Hadis wrote: Aha, tak to potom jo.
Ze zkušenosti z minulýho srazu vím, že v sobotu odpoledne se všechny věkový rozdíly a výhody mažou, neboť i těm později narozeným se budou motat nožičky, hlavička a žaloudeček. :lol: :lol:
Tak to je správná připomínka :!: Co se týče mých fotbalových dovedností, tak bych se tipnul na nějakých 30%, výkon do 40 a ještě vysoká agr (všecko mě s.re :mrgreen: ). Ale rád budu fandit, příp. koučovat. Mé teoretické znalosti jasně předčí ty praktické.

Myslím to upřímně :wink:

PS. Ale pokud by jel Robátko, tak to je fotbalová pomoc jako hrom. Moc dobrý útočník (teda na poldu... :D ). Ale dřívě hrával za juniorku Baníku, potom nižší ligy za Prostějov, Břeclav.... Taky si párkrát chlapec kopnul za repre 17, jenže pak našel mojí ségru a jeho kariéra šla z kopce. Nevím, jestli v tom má ségra prsty, to spíše ne, ale jako mladý býval na tom velmi slušně.
Last edited by xixor on Sun Dec 20, 2009 7:42 pm, edited 3 times in total.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Big El

Post by Big El »

xixor wrote:
Hadis wrote: Aha, tak to potom jo.
Tak to je správná připomínka :!: Co se týče mých fotbalových dovedností, tak bych se tipnul na nějakých 30%, výkon do 40 a ještě vysoká agr (všecko mě s.re :mrgreen: ). Ale rád budu fandit, příp. koučovat. Mé teoretické znalosti jasně předčí ty praktické.

Myslím to upřímně :wink:

PS. Ale pokud by jel Robátko, tak to je fotbalová pomoc jako hrom. Moc dobrý útočník (teda na podlu... :D ). Ale dřívě hrával za juniorku Baníku, Přerov, Břeclav.... Taky si párkrát chlapec kopnul za repre 17, jenže pak našel mojí ségru a jeho kariéra šla z kopce. Nevím, jestli v tom má ségra prsty, to spíše ne, ale jako mladý býval na tom velmi slušně.
No, fotbal jsem aktivně nehrál nikdy. Ale při tělocviku jsem ho vždy hrál rád (o kvalitách viz níže). Proto mě stavěli do brány - a já tam byl rád. Nicméně, pokud budete chtít někoho, kdo by Vám to kazil v poli, tak mě můžete šoupnout i tam.

Jinak, prodávám jednoho čutálistu. Myslím, že by se Vám hodit mohl:

Jméno: Big El
Národnost: ČR
Věk: 26 (nar. 2.února, takže v červnu to bude neperspektivní 27tka)
Výška: 186
Váha: 70
Rychlost: 65
Kontrola míče: 65
Přihrávky: 65
Střelba: 50
Hlavičky: 60
Síla: 53
Souboje: 65
Odehrát: 70 (hlavně do autu)
Tvorba hry: 65
Vápno: 65
Energie: 70
Skrytá: 100

Takže v té bráně to vidím nadějněji (když ty dlouhý hnáty roztáhnu...)

Rychlost: 65
Kontrola míče: 65
Odvaha: 80
Obratnost: 80
Skoky: 75
Výkopy: 70
Hrát vpřed: 75
Reflex: 83
Energie: 70
Skrytá: 100

...i když - teď mě napadá - na gymplu jsme hráli na házenkářské branky - ty fotbalové jsou trošku větší, že jo?
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
kopeckar

Post by kopeckar »

Big El wrote:...i když - teď mě napadá - na gymplu jsme hráli na házenkářské branky - ty fotbalové jsou trošku větší, že jo?
a little bit. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Big El

Post by Big El »

kopeckar wrote:
Big El wrote:...i když - teď mě napadá - na gymplu jsme hráli na házenkářské branky - ty fotbalové jsou trošku větší, že jo?
a little bit. :mrgreen:
Hm. Tak to skoro, abych to radši kazil v tom poli :mrgreen:
Elnino Prague

Hadis

Post by Hadis »

Do brány jde Hernán, tam nemá nikdo šanci se dostat.
Big El může hrát aktivně na lavičce, tak se dá taky málo co zkazit :lol: :lol:
AC Had Bozak

Foxir

Post by Foxir »

Hadis wrote:Do brány jde Hernán
Hernán zvládne k brance i útok, zbytek tam bude dělat jen stafáž :)
Já se hlásím jako hlídač bečky - svůj k svému :mrgreen:
Bohemians forever !!!

Statistiky Českomoravských SoccerProject soutěží na http://cmspl.webnode.cz/

Hrajete Memoriál Tomáše Pospíchala ???
Big El

Post by Big El »

Hadis wrote:Do brány jde Hernán, tam nemá nikdo šanci se dostat.
Big El může hrát aktivně na lavičce, tak se dá taky málo co zkazit :lol: :lol:
Ale já to kazit chci :!: :!: :!:
Elnino Prague

Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”