Divize A

Moderator: Czech Moderators

tomkycz
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by tomkycz »

bono25 wrote:
já taky posiluju, koupil jsem si 2.brankáře :lol:
hlavně si dal pěknej dárek pod stromeček s tím rb co si prodal, teda spíš daroval...
bono25
Team President

Post by bono25 »

tomkycz wrote:
bono25 wrote:
já taky posiluju, koupil jsem si 2.brankáře :lol:
hlavně si dal pěknej dárek pod stromeček s tím rb co si prodal, teda spíš daroval...
jestli myslíš ten můj poslední "prodej" Bjorn Schatteman, tak toho jsem nastavil na okamžitý za 1,3 mega a nikdo se nechytil..takže opravdu dárek :D
tom17
Team President

Post by tom17 »

Podařilo se mi v uplynulém týdnu moji vítěznou šňůru natáhnout již na 9 zápasů a v tuto chvíli mám náskok 9 bodů na třetího Michala. Následující týden však bude těžký, hned zítra mě čeká Julius. Škoda, že se mi nepodařilo si pohlídat dnešek (odehrál jsem jeden zápas turnaje, takže jdu zítra do ligy s hráči s 99% morálkou), mohli jsme s Juliem atakovat výkony ze vzájemného zápasu minulé sezóny (152-152).
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
kopeckar

Post by kopeckar »

Velmi zajímavé dnešní hokejové kolo v divizi A. :mrgreen:

Pondělí 21 Prosinec 2009 (04:03 CET)

FC Letenská šlechta 2-1 The Williams Soccer Boys
Blšany 0-0 PC Bonner
u utd 1-1 Bizone TM
FK Bolka FOREVER 10-0 SK Silkeborg
Totemo Baka 5-3 FCB Mikef
FC Strakapůd 16-1 De Zoeloe's
Viastore 3-2 FC Widlaks
FK CHMEL 10-1 Bunicii

Dnes byl pupajdimu random nakloněn v rumunském derby. u utd ztratil 2 body i když zahrál o 10 bodů vyšší výkon než Bizoni. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Big El

Post by Big El »

kopeckar wrote:Velmi zajímavé dnešní hokejové kolo v divizi A. :mrgreen:

Pondělí 21 Prosinec 2009 (04:03 CET)

FC Letenská šlechta 2-1 The Williams Soccer Boys
Blšany 0-0 PC Bonner
u utd 1-1 Bizone TM
FK Bolka FOREVER 10-0 SK Silkeborg
Totemo Baka 5-3 FCB Mikef
FC Strakapůd 16-1 De Zoeloe's
Viastore 3-2 FC Widlaks
FK CHMEL 10-1 Bunicii

Dnes byl pupajdimu random nakloněn v rumunském derby. u utd ztratil 2 body i když zahrál o 10 bodů vyšší výkon než Bizoni. :mrgreen:
Nu, z českého pohledu moc pěkné výsledky.

Jen tak dál, hoši!
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

FC Letenská šlechta - The Williams Soccer Boys 2 : 1

výkony - 146 : 144
diváci : 17.000 vyprodáno

Pondělní domácí zápasy nám jdou na výbornou a dnešek to opět potvrdil , na 61% rozhodčího jsme oba nastavili kilo agre a tak pan píštalka poslal do sprch po jednom hráči na obou stranách a to celkem brzy,takže to dost ovlivnilo výkony obou týmů.
Dneska v noci se mi SP dostalo i do snu , a výsledek ligy zněl 1:0 , takže skoro jsem to trefil :lol: (výhra o gol) :mrgreen:
Ze zápasu velká spokojenost , stále se držíme pelotonu a ztrácíme bodík na toho prevíta :wink:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
tom17
Team President

Post by tom17 »

tom17 wrote:Škoda, že se mi nepodařilo si pohlídat dnešek (odehrál jsem jeden zápas turnaje, takže jdu zítra do ligy s hráči s 99% morálkou), mohli jsme s Juliem atakovat výkony ze vzájemného zápasu minulé sezóny (152-152).
Tak výkony z minulé sezóny se překonat nezadařilo, což mi ale vůbec nevadí vzhledem ke skutečnosti, že jsem utkání vyhrál. Julius doplatil na random – červená karta (v 82.minutě) a prohra při stejných výkonech (151-151).
Šest kol před koncem na něj ztrácím 3 body (de facto ale 4).
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
dawron
Team President

Post by dawron »

Pupajdí, zajímalo by mě kolik bylo dnes vysoleno kapříků za kříž? Jsem si jist, že třicetník nestačil. :)
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

dawron wrote:Pupajdí, zajímalo by mě kolik bylo dnes vysoleno kapříků za kříž? Jsem si jist, že třicetník nestačil. :)
Joo hele , kapříky jdu koupit až dneska a vezu je Jančaříkovi a ten kope 4-tou ligu v Dečku :mrgreen:
Finta je jinde a to v naší bráňě
Ivan '=Pinto=' Lichtsteiner to je ta ikona co umí a opět to dokázal , když chytil penaltu.

FC Strakapůd - FC Letenská šlechta 2 : 2

výkony - 150 : 143

Nějakým záhadným zpusobem jsme v závěru zápasu vedli 1 : 2 a domácí mohutně finišovali,z čehoš vyplývaly fauly v pokutovém uzemí, ten první domácí v 82. minutě proměnili a srovnali na 2:2 , ten druhý v 84. minutě už ale ne a tak si vezeme překvapivý a cený bodík.
jancarik

Post by jancarik »

pupajdi13 wrote: Joo hele , kapříky jdu koupit až dneska a vezu je Jančaříkovi a ten kope 4-tou ligu v Dečku :mrgreen:

tak to jste nemel pane to ne... :roll: :shock:
FC Jančařík Šterboholy

VSICHNI NA PRODEJ
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

jancarik wrote: tak to jste nemel pane to ne... :roll: :shock:
Pane, 2,5 šupináč :wink:
jancarik

Post by jancarik »

pupajdi13 wrote:
jancarik wrote: tak to jste nemel pane to ne... :roll: :shock:
Pane, 2,5 šupináč :wink:
no jak chcete ja vas jednou varit naucim beru si to jako plan pristi petiletky :mrgreen: :wink: :lol: a ne ze ten kapr bude vypadat kako spartan kdo to ma zrat :mrgreen:
FC Jančařík Šterboholy

VSICHNI NA PRODEJ
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

jancarik wrote: no jak chcete ja vas jednou varit naucim beru si to jako plan pristi petiletky :mrgreen: :wink: :lol: a ne ze ten kapr bude vypadat kako spartan kdo to ma zrat :mrgreen:
No já čekám,kdy založíš topic Vaříme rychle a schutí s Jančaříkem a vsadíš tam ty tvoje carbonnara :mrgreen: - Letenskej kapřík to bude,tomu se neubráníš :lol:
Michal Kejchal
Team Board Member

Post by Michal Kejchal »

pupajdi13 wrote:
dawron wrote:Pupajdí, zajímalo by mě kolik bylo dnes vysoleno kapříků za kříž? Jsem si jist, že třicetník nestačil. :)
Joo hele , kapříky jdu koupit až dneska a vezu je Jančaříkovi a ten kope 4-tou ligu v Dečku :mrgreen:
Finta je jinde a to v naší bráňě
Ivan '=Pinto=' Lichtsteiner to je ta ikona co umí a opět to dokázal , když chytil penaltu.

FC Strakapůd - FC Letenská šlechta 2 : 2

výkony - 150 : 143

Nějakým záhadným zpusobem jsme v závěru zápasu vedli 1 : 2 a domácí mohutně finišovali,z čehoš vyplývaly fauly v pokutovém uzemí, ten první domácí v 82. minutě proměnili a srovnali na 2:2 , ten druhý v 84. minutě už ale ne a tak si vezeme překvapivý a cený bodík.
No, moje bilance s Pupajdim: Nejdřív o šest a ted o sedm lepší výkon = dvě remízy a to ještě nepočítám, že na naše utkání vždycky delegovali jako rozhodčího nějakýho chudáka s deseti dioptriema... a do toho si Pupajdi ještě stěžuje na nějaký rumunsko-zednářský spiknutí :P
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

tak koukám, že jsem dnes nebyl největší klikař, když jsem uremizoval s Resim po výkonech 143 - 147... mrzí mě, že zrovna Resi, a že tím asi ztratil šanci na titul, ale musíme koukat na záchranu.....

tak nějak jsem spočítal, že na záchranu bude stačit 43bodu, takže potřebuji 4 body... zápasy venku u Oslíčka ve čtvrtek a u Widlaka v pondělí asi vypustím, oba den předtím nehrají, hrají doma a mírný rozhodčí mi nedávají příliš šancí... takže se soustředím hlavně na Boleslav a zápas v pátek doma.. když ten vyhraji, věřím v záchranu ...

.. ale s Blšany to vypadá bledě.... že by konec legendy a nebo jen roční výpadek?
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”