Divize A

Moderator: Czech Moderators

bono25
Team President

Re: Divize A

Post by bono25 »

PaTTTTrick wrote:tak koukám, že jsem dnes nebyl největší klikař, když jsem uremizoval s Resim po výkonech 143 - 147... mrzí mě, že zrovna Resi, a že tím asi ztratil šanci na titul, ale musíme koukat na záchranu.....

tak nějak jsem spočítal, že na záchranu bude stačit 43bodu, takže potřebuji 4 body... zápasy venku u Oslíčka ve čtvrtek a u Widlaka v pondělí asi vypustím, oba den předtím nehrají, hrají doma a mírný rozhodčí mi nedávají příliš šancí... takže se soustředím hlavně na Boleslav a zápas v pátek doma.. když ten vyhraji, věřím v záchranu ...

.. ale s Blšany to vypadá bledě.... že by konec legendy a nebo jen roční výpadek?

roční výpadek kolego :lol: minulé dvě sezony jsem si troufal na SP cup a teď mě to stálo sestup - došly peníze na posily...
pupajdi13
Member of the Soccer Project Association

Post by pupajdi13 »

bono25 wrote:
roční výpadek kolego :lol: minulé dvě sezony jsem si troufal na SP cup a teď mě to stálo sestup - došly peníze na posily...
ještě není konec příteli , máš na mne s rumunem 7 bodů a zápas se mnou před sebou :wink: teorie tam furt je.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
tom17
Team President

Post by tom17 »

PaTTTTrick wrote:tak koukám, že jsem dnes nebyl největší klikař, když jsem uremizoval s Resim po výkonech 143 - 147... mrzí mě, že zrovna Resi, a že tím asi ztratil šanci na titul, ale musíme koukat na záchranu.....
Škoda, random mi dneska vzal, co mi včera dal.

Jsem vážně zvědav, jak se sestupová otázka vyřeší – mnoho týmů ještě nemá nic jistého (dvanáctý Bizone má např. k dobru utkání se dvěmi posledními týmy, což vedle jistých bodů znamená i výhodu odpočinutých hráčů pro další zápasy).

Bojujte :!:
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
bono25
Team President

Post by bono25 »

pupajdi13 wrote:
bono25 wrote:
ještě není konec příteli , máš na mne s rumunem 7 bodů a zápas se mnou před sebou :wink: teorie tam furt je.
na náhody nevěřím, zatím se zkusím připravit na příští sezonu v B..když se to podaří, zkusim se vrátit co nejdřív zpět :D
mouven

Post by mouven »

Njn tak v utery jsem prohral u Mikefa o bodik vykonu.. skoda uz to mohlo byt lepsi, protoze ted me ceka Widlak a Patrik, kterej se na zapas spesl soustredi, takze to nebude legrace a tuhy boj o zachranu..
FK Bolka FOREVER
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Tak na Letné se ráno rozdávali dárky a My jsme byli mnohem štědřejší , svému belgickému soupeři jsme nadělili 9 krásně zabalených dárečků , leč škrti z belgie přivezli jeden jediný :mrgreen:

Stále 11 místo - zítra zájezd do Blšan a je vysoká pravděpodobnost,že by jsme mohli něco pod stromečkem najít i tam ( třebas 3 bodíky) domácí mají velký počet vykartovaných hráčů a prakticky bez náhrady.

Duležité vítězství dnes uhráli CHMELAŘI doma s Bizony , škoda,že se nepovedlo Mikefovi bodovat u našeho rumunského soka v boji o záchranu.
MikeF
Team Manager

Post by MikeF »

pupajdi13 wrote:Tak na Letné se ráno rozdávali dárky a My jsme byli mnohem štědřejší , svému belgickému soupeři jsme nadělili 9 krásně zabalených dárečků , leč škrti z belgie přivezli jeden jediný :mrgreen:

Stále 11 místo - zítra zájezd do Blšan a je vysoká pravděpodobnost,že by jsme mohli něco pod stromečkem najít i tam ( třebas 3 bodíky) domácí mají velký počet vykartovaných hráčů a prakticky bez náhrady.

Duležité vítězství dnes uhráli CHMELAŘI doma s Bizony , škoda,že se nepovedlo Mikefovi bodovat u našeho rumunského soka v boji o záchranu.
Velká gratulace k takovým pěkným dárkům. A jak je vidět, tak zítra Ti dorazí z Blšan další, takže se Ti svátky skvěle vyvedly. Tiše závidím.

Mně se taky dnes v noci taky zdálo o zisku bodů na rumunské půdě, ale ráno jsem rychle vystřízlivěl. Aby toho nebylo málo, tak rumunské "svátky" mi pokračují i zítra a tak jsem dopoledne svolal vedení klubu a horečně jsme pracovali na zvolení správné taktiky. Bohužel soupeř včera odpočíval jako Letenští (rozlosování ligových zápasů mi nepřeje celou sezónu) a tak k nám přijede s top sestavou. Každopádně se s tím popereme a zkusíme urvat vítězství.

Agamátor si parádně poradil s Bizony, ale tento tým i tak zůstává ve hře o záchranu díky dvěma následujícím zápasům, ve kterých se potká s 15 resp. 16 týmem a polepší si o 6 bodů. Souboj o udržení tak bude napínavý do posledního kola a doufám, že to nakonec všem českým manažerům vyjde.

Příjemné svátky všem.
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

Jo jo.. je to zamotaný jako sfine :?

snad zítra nezauřaduje rozhodčí a tak zaboduji doma s Bolkou a bude to trochu z mého pohledu hezčí .... nerad bych, abych se zase dočkal boje o všechno v posledním zápase s MikeF, tak jako před 2 sezonami s Horiacimlesem.....

ani mě rozlosování nepřeje, dost často hraji s týmem, který den předtím hrál s De Zoeloe nebo kartušem, a nebo vypouštěl s Widlakem... zítra s mouvenem (který to teda nevypustil a ukopal remízu - gratulace), v úterý s Bizony... a všechno jsou to klíčové zápasy.... no ale když se chci zachránit, nesmím se vymlouvat ale bojovat ;-)

takže češi, bojujte, mouvene, ty až od příštího týdne :lol:
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
mouven

Post by mouven »

Hehe ja nic nevybojoval.. ja to pustil.. Bylo jasny, ze i kdybych sel naplno, tak da lepsi vykon, tak hralo becko.. a ono to diky haluzi dopadlo.. Njn zejtra to asi na body nevidim.. i kdyz mohl bych ti toho randoma oplatit:-D Ale podruhy za sebou stesti mit nebudu.. A vypada to, ze budu hrat o vsechno v pondeli s Pupajdim..
FK Bolka FOREVER
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

mouven wrote:. A vypada to, ze budu hrat o vsechno v pondeli s Pupajdim..
no děkujeme pěkně :lol: - ty chceš abych získal Mouven komplex vid :?: 8)
V sobotu dostanu od Tebe v šlechtický minci a v pondělí v lize, oba mače v Boleslavi :wink:
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

hm, dopadlo to přesně podle toho, jak se to děje tuto sezonu.... hráč s agresi 17% při rozhodčí 42% dostal v 67minutě přímou redku a nakonec vyrovnaný výkon a remiza..... no a jsem pod čarou a vzhledem k zápasu u Widlaka v pondělí se z toho při nejbližší příležitosti určitě nevyhrabu :cry:
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
tom17
Team President

Post by tom17 »

Daří se mi pokračovat v dobrých výsledcích, dneska se mi podařilo vyhrát u Michala v ruletě (přísnost rozhodčího 100). Po polovině soutěže jsem určitě nečekal, že budu před posledním týdnem ztrácet na Julia tři body. Doufám, že Pattrick v pondělí u něj zabojuje a hlavně zaboduje :)

Situace v boji o záchranu je nadále značně komplikovaná, šestý a jedenáctý celek tabulky dělí pouhé dva body, přičemž v závěsu ještě číhá dvanáctý Bizone.

Hodně zdaru ve zbývajících třech zápasech :!:
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Blšany - FC Letenská šlechta - 1 : 3

výkony - 124 : 142

Svou první ligovou brankou v Letenském dresu se blýskl Petr '=BigEl=' Volek a otevřel tak brankový učet střetnutí.

Tabulka začíná být čím-dál tím zajímavější , puvodně jsem si myslel,že to bude o boji mezi mnou a U utd ,ale ted se do toho zapojuje i PaTTTrick :roll:

Máme před sebou zápasy v Bolce - 4 hráči v trestu, hostující prostředí , 91 rozhodčí - z toho body nekoukaj :shock:

v uterý poslední domácí zápas s Buníkama - tady musím pevně uspět

čvrtek - utkání na půdě U utd , rumun v závěru sezony posílil LB(75) - s největší pravdepodobností,to bude zápas o holý život ve kterém si nevěřím.
Tudíž předpoklad jsou 3 body a to rozhodně stačit nebude.

Edit : Takže plán zní , v pondělí je potřeba,aby u U utd vyhrál Oslíček , v uterý ho doma rozšmelcuje Tom a já ho ve čvrtek zdecimovaného dorazím :mrgreen: - tot záchranářský rébus.
Big El

Post by Big El »

pupajdi13 wrote:Blšany - FC Letenská šlechta - 1 : 3

výkony - 124 : 142

Svou první ligovou brankou v Letenském dresu se blýskl Petr '=BigEl=' Volek a otevřel tak brankový učet střetnutí.

Tabulka začíná být čím-dál tím zajímavější , puvodně jsem si myslel,že to bude o boji mezi mnou a U utd ,ale ted se do toho zapojuje i PaTTTrick :roll:

Máme před sebou zápasy v Bolce - 4 hráči v trestu, hostující prostředí , 91 rozhodčí - z toho body nekoukaj :shock:

v uterý poslední domácí zápas s Buníkama - tady musím pevně uspět

čvrtek - utkání na půdě U utd , rumun v závěru sezony posílil LB(75) - s největší pravdepodobností,to bude zápas o holý život ve kterém si nevěřím.
Tudíž předpoklad jsou 3 body a to rozhodně stačit nebude.

Edit : Takže plán zní , v pondělí je potřeba,aby u U utd vyhrál Oslíček , v uterý ho doma rozšmelcuje Tom a já ho ve čvrtek zdecimovaného dorazím :mrgreen: - tot záchranářský rébus.

Pupajdí nezoufej. U utd je v poháru a ty máš ve středu odpočinek. Bojujte. Péťa vždycky prokazoval nejlepší výkony ve vypjatých situacích a umí rozhodovat klíčové mače.
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
oslicek

Post by oslicek »

oslicci budou mít dneska velkou oslavu neb se jim povedlo souhrou šťastných výsledků uhájit třetí místo už tři kola před koncem. vzhledem k tomu, že cílem byla záchrana, tak je to naprosto úžasné a nečekané. nebudu si ale nalhávat, že třetí místo je zasloužené neb random fucktor mi tuto sezónu přál mírou neuvěřitelnou až mi byla místy hanba, vedle velice příznivého losu přes štěstí na agresivitu rozhodčích i na množství bodů při nižších součtech než soupeř. při pohledu na dnešní utkání mi bylo soupeře líto, s body sem naprosto nepočítal (šlo mi kvůli kartám a zraněním postavit 13 hráčů...) a při pohledu na los bude mít williams co dělat, aby se udržel. chtěl sem sice rozprodat během posledního týdne sezóny co půjde, ale vzhledem k strastiplné situaci zejména kolem záchrany budu k českým kolegům férový a hrát na maximum až do posledního kola. docela mi přeje i agresivita rozhodčích - v pondělí mám 20, což je pro mě proti utd ideální a ve čtvrtek proti bizonovi máme killera na 100, takže to bude klasická ruleta.

nečekaně se dramatizuje i situace v boji o titul, resiho zastihla odvetná část ve skvělé formě, zatímco juliovi random moc nepřeje - troufám si tvrdit, že resi bude mít naději ještě v posledním kole.

no, a boj o záchranu - ještě pořád je poměrně reálné, že české týmy budou seřazeny od druhého po deváté místo, tak chlapi hurá na to!
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”