Divize A
Moderator: Czech Moderators
Re: Divize A
No já doufám,že ta vypuštěná liga byla kvůli tomu finále, který chtěl dneska nastavit, ale někde se zasekl a nenastavil(poslední přihlášení 0:26)...nechce se mi věřit, že by se pouštěl do nějakejch ultrazáchranářskejch prací...Třeba v Rumunsku vypadnul internet a už se dneska nepřihlásí 

Agamator, FK CHMEL, C.6
při pohledu na zápasy si troufám si tvrdit, že pupajdimu bude při zítřejší předpokládané výhře bod u u utd na záchranu stačit jedině v případě, že zítra pattrick s bizonem zremizuje. v boji o záchranu je ale stejně docela dost proměnných a dolů může jít klidně i williams. nicméně přeju si, aby se naklonily ke straně českých manažerů.agamator wrote: Rázem to vypadá na souboj mezi PaTTrickem a pupajdíkemPředpokládám, že zejtra to budou mít oba za tři body...pak čtvrtečních 150 od učka, kde pupajdík může nebo taky nemusí ubetonovat předůležitej bod...
edit: Všichni ještě věříte Bizonům...já už je odepsal...uvidíme
omlouvám se, že sem nepřispěl obráním o body u utd, ale zahrál dneska výborně a ani bez červené bych si na něj neškrtl.
edit: williams už dolů jít nemůže.
-
- Member of the Soccer Project Association
Kruci já budu muset do toho áčka někdy taky prolézt. Takový nádherný adrenlínový boje o záchranu, to je pošušňáníčko. 

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Ano, je to tak, Williams už má záchranu jistou. A to mě moc netěší, poněvadž by mi vyhovovalo, kdyby hrál ve čtvrtek u Julia s tím nejlepším, co má k dispozici – takhle spíš půjde naplno ve středu v poháru proti Agamatorovioslicek wrote:

VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
-
- Team President
Věděl bych jak Bizonovi administrativně znemožnit uskutečnit tu všeobecně očekávanou výměnu trenéra. Bono už sice sám není ve hře o záchranu, ale mohl by přispět vykonstruovaným obviněním - banem - a zítra po lize se omluvit, že došlo k mýlce na základě falešného udání. 
Přeci jen by se mi hodilo, aby příští sezónu hrál taky někdo, na kom udělám body... no a kromě Rockyho si věřím tak leda na Pupajdího.

Přeci jen by se mi hodilo, aby příští sezónu hrál taky někdo, na kom udělám body... no a kromě Rockyho si věřím tak leda na Pupajdího.

Tatran Střešovice

My máme slabý kádr jak hovado!

dawron wrote:Věděl bych jak Bizonovi administrativně znemožnit uskutečnit tu všeobecně očekávanou výměnu trenéra. Bono už sice sám není ve hře o záchranu, ale mohl by přispět vykonstruovaným obviněním - banem - a zítra po lize se omluvit, že došlo k mýlce na základě falešného udání.![]()

A já teď navíc zjišťuju, že také Juliovy poslední obchody jsou více než podezřelé, takže: Bono, konej

VIASTORE
-
čím jsem si vysloužil takovou pěknou přezdívku?pupajdi13 wrote:Dekuju za podporu:-)
Co ho k tomu vede prevíta:(
Tušil bych pokus dostat nad čáru Bizona,jestli i on vymeňí před zapasem u Patrezeho.
Uz se mi z toho klepou pastelky.

no vidiím to že podepíše smlouvy.. trenéra měnil koncem listopadu, takže to si myslím ted chlapec nemůže (ale nejsem takový expert, takže třeba může

PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)

Proč by pupajdímu bod u u utd nestačil, když zejtra vyhraje?...když MikeF zabere, tak ani ten bod potřebovat nebude...oslicek wrote:
při pohledu na zápasy si troufám si tvrdit, že pupajdimu bude při zítřejší předpokládané výhře bod u u utd na záchranu stačit jedině v případě, že zítra pattrick s bizonem zremizuje. v boji o záchranu je ale stejně docela dost proměnných a dolů může jít klidně i williams. nicméně přeju si, aby se naklonily ke straně českých manažerů.
omlouvám se, že sem nepřispěl obráním o body u utd, ale zahrál dneska výborně a ani bez červené bych si na něj neškrtl.
Agamator, FK CHMEL, C.6
Bohužel notom17 wrote: takhle spíš půjde naplno ve středu v poháru proti Agamatorovi

2x bohužel

Agamator, FK CHMEL, C.6
-
Edit PaTTTrick: protože Patréze je dle mě mnohem osobňejší a příjemňejší,jestli ti to teda neva:)
Edit Dave: no to je hezky,ze si na me veříš,ale ja tam asi nebudu uz po sezoňe):)
Edit Dave: no to je hezky,ze si na me veříš,ale ja tam asi nebudu uz po sezoňe):)
-
ale budeš...pupajdi13 wrote:Edit Dave: no to je hezky,ze si na me veříš,ale ja tam asi nebudu uz po sezoňe):)
železná Letenská šlechta to přece ukope nee

Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 

-
- Team President
Nejspíš ne... někdo tomu Chomutovu cestu uvolnit musí... a znáš někoho ideálnějšího, než pomatené vyznavače toho letenského cirkusu?Papa Bouba Diop wrote:železná Letenská šlechta to přece ukope nee![]()
![]()

Tatran Střešovice

-
no lepší by bylo stáhnout dolu někoho,kdo má barvy sparty na vlaječcedawron wrote:Nejspíš ne... někdo tomu Chomutovu cestu uvolnit musí... a znáš někoho ideálnějšího, než pomatené vyznavače toho letenského cirkusu?Papa Bouba Diop wrote:železná Letenská šlechta to přece ukope nee![]()
![]()

Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 

-
i litoměřičtí sešívaní srdcaři drží palce pupajdího družině, zahrát si v áčku se sparťany by byla pecka !!!
-
tomkycz wrote:i litoměřičtí sešívaní srdcaři drží palce pupajdího družině, zahrát si v áčku se sparťany by byla pecka !!!
... A ještě jim u toho vyklepat zadek....

FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0