Divize A
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Divize A
Ale i tak - DOBRÉ. To se ceníbizone wrote:
....Šťastný nový rok![]()
ps. Google Translate

FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
-
Jinak příští sezóna bude historická pro A divizi. Letos tam bylo 8 čechů + 1 (palestinec Michal), příští rok zase bude o 1 český tým více. No a pokud se Michal vrátí do rodného lůna, tak nás bude 10.kopeckar wrote:Myslím, že je načase zavést jako oficiální jazyk v divizi A češtinu.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
-
u utd - FC Letenská šlechta 2 : 1
výkony : 149 : 145
A jelikož Oslík prohrál u Bizonů ( 145 : 140 ) , tak jsme nedokázali divizi A udržet
, lhal bych ,kdybych řekl,že mne to nemrzí.
Všem vše nej do Nového roku a hlavně děkuju všem za podporu a držení palečků.
V noci po práci udělám závěrečné rekápko a budu rozesílat gratulace postupujícím (Xixi a spol
)
Edit : přesto se za svůj výkon v A nestydím.
A jelikož Oslík prohrál u Bizonů ( 145 : 140 ) , tak jsme nedokázali divizi A udržet

V noci po práci udělám závěrečné rekápko a budu rozesílat gratulace postupujícím (Xixi a spol

-
Jsem rád, že jsi to pochopil. Učíš se rychle.bizone wrote:haha, dobrý vtipkopeckar wrote:Myslím, že je načase zavést jako oficiální jazyk v divizi A češtinu.![]()
![]()
![]()
Vzpomínám si, když to nikdo vyhrál české ligy, místo toho, Římané vyhráli jen dvakrát. I bunicutzu a napoleonard žijí ve stejném městě, jasně hovoří náš jazyk v SP, angličtina šampióny![]()
![]()
![]()
Šťastný nový rok![]()
ps. Google Translate

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
-
Pupajdí, myslím že se namáš za co stydět. Do posledního kola jsi ojoval o záchranu a určitě jsi ostudu neudělal. Hlavu vzhůru a za rok zase nazpátek. 

Andrew - Sokol Čejč
-
škoda...velká škoda 

PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)

-
Aj ja som Pupimu držal palce, žiaľ nevyšlo mu to, tak snáď o 2 sezóny bude späť 
Ale držal sa veľmi statočne a hanbu si neurobil

Ale držal sa veľmi statočne a hanbu si neurobil

FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
omlouvám se, dělal sem maximum, ale nezadařilo se mi ani v ponděli ani dneska. bylo to trochu smolné - kdyby se hrála jen odvetná část, tak by ses podle mě v naprosté pohodě zachránil - měl si trochu furiantský start a ty body ti podle mě teď chyběly. nicméně s kvalitou kádru jaký momentálně máš pro tebe bude béčko nebývale nudné a myslím, že se sem minimálně s pattrickem (možná i s bonem) obratem po příští sezóně vrátíte a vystřídáte nás tady.pupajdi13 wrote:u utd - FC Letenská šlechta 2 : 1
A jelikož Oslík prohrál u Bizonů ( 145 : 140 ) , tak jsme nedokázali divizi A udržet, lhal bych ,kdybych řekl,že mne to nemrzí.
V noci po práci udělám závěrečné rekápko a budu rozesílat gratulace postupujícím (Xixi a spol)
-
holt to tak dopadlo i tak si vážím tvé snahy, když už jsi nemusel.oslicek wrote: omlouvám se, dělal sem maximum, ale nezadařilo se mi ani v ponděli ani dneska. bylo to trochu smolné - kdyby se hrála jen odvetná část, tak by ses podle mě v naprosté pohodě zachránil - měl si trochu furiantský start a ty body ti podle mě teď chyběly. nicméně s kvalitou kádru jaký momentálně máš pro tebe bude béčko nebývale nudné a myslím, že se sem minimálně s pattrickem (možná i s bonem) obratem po příští sezóně vrátíte a vystřídáte nás tady.
Obávám se,že naše plány budou malinko širší na to,abych se za sezonu vrátli, mám resty ještě v D, které musím napravit

-
Pupajdi skoda ze to nevyslo. Jen chci rict, ze by byla skoda, kdyby jsi sel tak nizko a nebojoval dal!!!
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

-
ty woe tak dnes jsem se připravil o možnost sehrát trochu důstojnou roli. stačí se podívat do mojí historie a je to každému jasné. Já su ale ko.ot !!! To se mi stalo poprvé za celou dobu co SP hraju
to jsem zvědavej jak tohle vyřeším...

-
tomkycz wrote:ty woe tak dnes jsem se připravil o možnost sehrát trochu důstojnou roli. stačí se podívat do mojí historie a je to každému jasné. Já su ale ko.ot !!! To se mi stalo poprvé za celou dobu co SP hrajuto jsem zvědavej jak tohle vyřeším...
Ale tomky, ty nejsi kokot. To je ještě něco horšího

To fakt nasere

AC Had Bozak
-
dyť je to jenom hraHadis wrote:Ale tomky, ty nejsi kokot. To je ještě něco horšího![]()
![]()
![]()
![]()
To fakt nasere

-
no právě, je to jenom hra.tomkycz wrote:dyť je to jenom hraHadis wrote:Ale tomky, ty nejsi kokot. To je ještě něco horšího![]()
![]()
![]()
![]()
To fakt nasereještě že jsem dva týdny doma a zapomenu na to

já si pro to případy dělám upomínky, jak mě naučil pan Kopečkář.
AC Had Bozak