Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

krup72
Member of the Soccer Project Association

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by krup72 »

hendrychl wrote:to sem tam zadal ,ale objevily se mi tam nějaké blbosti.
Nějaký troúhelník se čtvercem a vedle nápis logo
To logo musí být někde na internetu a navíc přístupné z ostatních domén (což většinou je). Takže kdybys chtěl mít např. logo Seznamu, vypadá zadávaná adresa takhle: http://www.seznam.cz/st/img/logo-2.gif.
puzzle

Post by puzzle »

Chtěl bych si koupit členství v SPMA bo jak to je. Platba přes SMS, ale mám stím trošku problém, kliknu na tu svoji zem a tam je, že mám poslat SMS ta stojí 50Kč a potom mě dojde kod, ten napíšu k počtu týdnů kolik chcu, ale už se tam nepíše jestli to bude zase něco stát nebo zaplatím 50 Kč a tím jsem s placením skončil nebo potom zase cvaknu ještě týdny nebo jak to je?
(1.FC Krvavý Prapor C.2 ;-))

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
Hadis

Post by Hadis »

puzzle wrote:Chtěl bych si koupit členství v SPMA bo jak to je. Platba přes SMS, ale mám stím trošku problém, kliknu na tu svoji zem a tam je, že mám poslat SMS ta stojí 50Kč a potom mě dojde kod, ten napíšu k počtu týdnů kolik chcu, ale už se tam nepíše jestli to bude zase něco stát nebo zaplatím 50 Kč a tím jsem s placením skončil nebo potom zase cvaknu ještě týdny nebo jak to je?
SMS členství je nejdražší možná platba. A je pouze na ten termín, který si vybereš. Tzn. týden za 50 CZK !
Kontaktuj Foxira, ten platí za nás všechny, a máš to na jak dlouho chceš, maximum je tuším 90 týdnů.
Více v této sekci zde : http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 60&t=62166
AC Had Bozak

pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Rozdává Sjarel nějaké bolestné za sestup z divize? :mrgreen: :lol: :mrgreen:
docela by se to šiklo, nemám zkušennost, padám poprvé v historii :wink:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
kopeckar

Post by kopeckar »

pupajdi13 wrote:Rozdává Sjarel nějaké bolestné za sestup z divize? :mrgreen: :lol: :mrgreen:
Za zeptání nic nedáte pane kolego. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Big El

Post by Big El »

pupajdi13 wrote:Rozdává Sjarel nějaké bolestné za sestup z divize? :mrgreen: :lol: :mrgreen:
Taky by mě to zajímalo. Taky padám poprvé. Docela jsem i zvědavý, jak bude znít zpráva, co přijde v sobotu ráno. Loni psali, že to bude těžší a měli pravdu...
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Hadis

Post by Hadis »

Big El wrote:
Taky by mě to zajímalo. Taky padám poprvé. Docela jsem i zvědavý, jak bude znít zpráva, co přijde v sobotu ráno. Loni psali, že to bude těžší a měli pravdu...
Sjarel ti napíše, že Tvoje sezóna stála za h*v*o.
DBonus dostaneš v podobě ztráty fanoušků a myslím, že i morálka půjde níž, než obvykle :wink:
AC Had Bozak

Big El

Post by Big El »

Hadis wrote:
Big El wrote:
Sjarel ti napíše, že Tvoje sezóna stála za h*v*o.
DBonus dostaneš v podobě ztráty fanoušků a myslím, že i morálka půjde níž, než obvykle :wink:
Hm, tak děkuju pěkně. Morálkou myslíš náladu v týmu?
Elnino Prague

Proluxis
Team President

Post by Proluxis »

Maly dotaznik..Muzu se zeptat komu jak trvalo nez se dopracoval do sve divize v realnem case a kolik casu stravi u SP popr..na foru ?? Jen abych zjistil kolik casu venovat tomuto novemu konicku.. :lol:
Meloon team -Bruins (G60)
..Meloon Cup..
Hák

Post by Hák »

Proluxis wrote:Maly dotaznik..Muzu se zeptat komu jak trvalo nez se dopracoval do sve divize v realnem case a kolik casu stravi u SP popr..na foru ?? Jen abych zjistil kolik casu venovat tomuto novemu konicku.. :lol:
Nově divize B.2, Dva roky a dva měsíce hraní reálného času. V SP je tomu 12 sezón co jsem začal :)
SK Kobeřice - E.36
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Proluxis wrote:Maly dotaznik..Muzu se zeptat komu jak trvalo nez se dopracoval do sve divize v realnem case a kolik casu stravi u SP popr..na foru ?? Jen abych zjistil kolik casu venovat tomuto novemu konicku.. :lol:
namasti si mozkový závity :wink: Ačko mi trvalo cca 2,5 roku a čas to žere fest....,zas ale poznáš bandu fajn lidí a to ne jen schované za kompem,ale i osobně, což se myslím taky vyplatí.. :wink: :wink:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Hadis

Post by Hadis »

Big El wrote: Hm, tak děkuju pěkně. Morálkou myslíš náladu v týmu?
no, tak nějak se to nazývá. Já to sleduju jen podle toho , jestli je to červený/modrý :lol: :lol:
AC Had Bozak

Big El

Post by Big El »

21.sezóna byla má první na SP a mám dojem, že to vyšlo přesně (že jsem se lognul přesně v mezisezónní pauze)

Po jedenácti odehraných sezónách se zdažil postup do C divize (sezóna 31), avšak ukázalo se, že tým na ni ještě není připraven. Po 13.sezóně chystáme návrat a je důvodný předpoklad, že budeme v Céčku hrát mnohem důstojnější roli. Pokud jde o čas reálný, 11.1. oslavím dva roky. Zajímavé je zjištění, že zde už hrají roli jiné faktory. Schválně jsem se podíval na týmy v naší divizi. 9 z 16 týmů je založených v rozmezí 6.5.2007 do 6.5.2008. Ostatní týmy mají historii starší. Přesto je zajímavé, že "mlaďoši" skončili na prvních 5 místech, takže tady evidentně hrají roli jiné věci, než čas.

Zpočátku jsem SP až tak moc nevěnoval. Každý den 3-5krát 10 minut denně na nastavení tréninku a sestavy. Více času zabíralo, jen pokud jsem sháněl potřebné hráče a pohyboval se na trhu, případně když jsem hráče prodával. Někdy v 28.sezóně (odhad) jsem se lognul na fórum a TO JE MOR :lol: Asi nejde říct, kolik času SP věnuju. Nastavení tréninku a sestav mi pořád zabere 5krát 5-10 minut denně. Do toho si vedu různé tabulky svého týmu (rozpočet, hráčský přehled, výkony soupeřů v divizi) což taky něco zhltne. Plus pohyb na fóru, poslední dvě sezóny i role komisaře ČL, ale vzhledem k tomu, že jsem pánem svého času, tak si to mohu dovolit a mohu zorganizovat. Méně času trávím nyní na trhu. Když hledám hráče, zabere to už času míň, když prodávám, tak taky...
Elnino Prague

Azor

Post by Azor »

Azor wrote:Jak je to u zápasových zranění? Je třeba maximum zápasových zranění na čísle 2? Bo já jsem neměl více jak 2 zraněné hráče v zápase. Anebo se jich může zranit třeba i 5? A kolik je mximum je tréninkových zranění? :wink:
Alexej.K
Team Board Member

Post by Alexej.K »

dotázek, kdy je nejlepší prodávat hrače? v jakem období? začátek sezony,střed sezony, konec sezony? dva dny po začátku třetího týdne sezony??

diky
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”